Ana SayfaTaşınma ÖnerileriTaşınma Kolileri Nasıl Bulunur?

Taşınma Kolileri Nasıl Bulunur?

Taşınmak için gereken malzemeleri kime sorsak ilk vereceği cevap “Koli.” olacaktır. Biz de bunun gerekliliğinin farkında olarak ücretsiz olarak kolayca koli bulacağınız yerleri sizin için sıraladık. İşte, kolayca paketleme yapabilmek için ihtiyacınız olacak hemen her boyda koliyi bulabileceğiniz yerlerin listesi!

Koli Bulunabilecek Yerlerin Listesi;

Mobilya Mağazaları

Mobilya Mağazası

Günümüzde birçok mobilya demonte halde satıldığı için bu parçaların paketlenmesi için koliye ihtiyaç duyuluyor. Mobilya mağazalarında da geri dönüşüme gitmeyecek olan, atılmayı bekleyen farklı ebatlarda koli bulmak mümkün.

Yapı Marketleri

Farklı ebatlarda yüzlerce ürünün raflarda yerini aldığı yapı marketlerinde bu ürünlerin yerleşiminden sonra sayısız kolinin boşa çıkması söz konusu. Bu yüzden hem yeni eviniz için gereken ihtiyaçları hem de eşyalarınızı koyacağınız kolileri aynı noktada bulabilirsiniz.

Kitapçılar

Kitaplar satış noktalarına her zaman koliler ile gidiyor. Kitaplar yerleştirildikten sonra da bu kolilere ihtiyaç kalmıyor. Üstelik kitap taşındığı için de neredeyse hiç kullanılmamış kadar temiz kolileri kitapçılarda bulmanız mümkün.

Kitapçı

Toptan Satış Mağazaları

Bu satış noktalarına perakende de olduğundan çok daha fazla sayıda ürün ambalajları içinde değil, koliler halinde gelir. Bu sebeple de herhangi bir toptan satış mağazasında kullanılmayacak koli bulma şansınız da oldukça yüksek. 

Züccaciye Dükkanları

Bardaklar, çatal bıçaklar, küçük biblolar gibi pek çok bazı eşyanın hem tek bir tane hem de küçük boyutta bir koliye yerleştirilmesi daha mantıklı olabiliyor. Bunlar için gereken küçük kolileri de züccaciye dükkanlarında bulmanız mümkün olabilir.

Marketler

Günlük alışverişinizi yaptığınız marketlere de çok sık olarak ürün geliyor. Bu da farklı boyutlarda pek çok kolinin depoda beklemesi anlamına geliyor. Yani taşınmak için burada da koli bulmanız mümkün.

Giyim Mağazaları

Buralara gelen ürünler de koliler ile geliyor ve kıyafetlerinizi ya da başka eşyalarınızı paketleyebileceğiniz uygun boyutlardaki kolilleri bulmanızı sağlıyor.

Kırtasiyeler

Kırtasiye

Kırtasiyelere gelen defter, kalem gibi pek çok kırtasiye malzemesi de yine koliler ile taşınıyor. Bu yüzden kırtasiyeler de ücretsiz koli sorabileceğiniz noktalar arasında.

Bu noktaların her birine toplanmaya başlamadan önce gidip koli sormalı ve gerekirse sizin için ayırmalarını rica etmelisiniz. Gittiğiniz bu noktalarda aynı gün içinde koli bulamayacağınızı unutmayın. Bununla birlikte koli bulmak ya da toplanmak işlemi ile hiç uğraşmak istemiyorsanız eTaşın üzerinden taşınmak için teklif alabilirsiniz. Ayrıca taşınma sırasında nasıl kolileme yapmanız gerektiğine dair yazımızı da incelemelisiniz.

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al