Parça Eşya Taşıma Talebi

eTaşın ile Parça Eşyalarınızı
Anahtar Teslim Taşıtmaya Hazır mısınız?

Güvenilir nakliye modeli ve ek hizmetlerimizle taşınmak artık çok kolay.






GÜVEN

Yetkili belgeli servis sağlayıcısı

MEMNUNİYET

4,9 / 5 üzeri müşteri puanı

DENEYİM

15+ yıl sektör deneyimi

Neden eTaşın?

Çünkü eTaşın anahtar teslim taşınma konusunda uzmanlaşmıştır.

Nakliyeci işini iyi yapacak mı? Evin temizliğiyle kim ilgilenecek? En yakın çilingir nerede acaba? Bunun gibi bir çok sorun eTaşın’ın Anahtar Teslim Taşınma Hizmeti sayesinde çözülüyor. Taşınma günü siz kahvenizi içerken, eTaşın sizin adınıza zahmetli süreçleri yönetir.

Eşyalarınız özenle taşınır.

Ek hizmetleriyle zaman kazandırır.

Eşyalarınız sigortalanır.

Anında fiyat sunar.

Sizin için tüm süreçleri yönetir.

Yetkin servis sağlayıcılarıyla çalışır.

Anahtar Teslim Taşıma Nedir?

eTaşın ile taşınma süreciniz bir bütün olarak ele alınır. Nasıl mı?

Eşyalarınız taşınmadan önce yeni eviniz temizlenir, hiç bir eşyanız kirlenmez.

Elektrikçi hizmeti ile sökülen avizeleriniz yerine takılır, ilk akşam yemeğinizi aydınlıkta yersiniz.

Çilingir hizmeti ile kapı kilidiniz değiştirilir, yeni evinizdeki ilk gece güvenle uyursunuz.

Tesisatçı hizmeti ile bulaşık makinenizin bağlantısı yapılır, yeni evinizdeki raflar için temiz bardaklar hazır olur

“Anahtar Teslim Taşınma Hizmeti” ile tüm bu imkânları eTaşın’da bir arada alabilirsiniz. Zahmetsiz ve Güvenilir bir taşınma için tüm bu hizmetleri sizin adınıza yönetiyoruz.

Müşteri Yorumları

Kemal T. Read More
İlk defa internet üzerinden evden eve nakliye hizmeti aldım. Eşyalarımın paketlenmesinden evimin temizliğine kadar her şey gayet güzeldi, hiçbir sorun yaşamadım. Eşim kapı kilidinin değişmesi konusunda hassastı. Site üzerinden bu hizmeti de satın almış olmamız bizi çok memnun etti. Her şey için teşekkürler.
Ayşegül Ö. Read More
Ailem için bu hizmeti aldım. Annem çok titiz bir insandır ve kolay kolay her şeyi beğenmez. Size teşekkürlerini iletmemi istedi 🙂 Herkese tavsiye ederiz.
Hosam E. Read More
It is the best company you can choose to move your home. They don’t only move your furniture, but they take care of your home like a spoiled child, packaging, transportation, cleaning, installation everything and sterilization… I didn’t do anything just enjoyed the day with my family. They have a very nice, very kind and professional staff. I’ll give them 7 stars.
Nihal K. Read More
Zaman benim için çok değerli. İş tempomdan dolayı güvenebileceğim bir nakliyeci bulmak gözümde büyümeye başlamıştı. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine eTaşın’dan evden eve nakliyat isteği oluşturdum. İletişime geçtikleri ilk andan itibaren bana çok güven verdiler. En önemlisi bu ilgilerini taşınmam bitene kadar da devam ettirdiler.
Previous
Next

Bir Parça Eşya Taşıma Şirketi Olarak eTaşın

Parça eşya taşıma hizmeti İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli ve Antalya çıkışlı olarak yürütülmekte olup bir ev eşyasına göre daha az olan kısmi ev eşyalarınızın aynı güzergaha taşınacak başka müşterilerimize ait eşyalar ile beraber taşınması olarak tanımlanır. Ülkemizde az miktardaki eşyaların taşınması için hala herhangi bir çalışma bulunmazken, eTaşın tüm Türkiye geneline parça eşya taşıma hizmeti vermektedir. İlk olarak İstanbul, Ankara ve İzmir çıkışlı gerçekleşen parça eşya taşıma hizmeti, zamanla taleplerin yoğun olmasından dolayı tüm ülke geneline yayılmıştır.

eTaşın; İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli ve Antalya çıkışlı olarak Türkiye’nin her noktasına Parça Eşya Taşıma gerçekleştirmektedir. Çeyiz, öğrenci, yazlık yada bekar eşyası olarak nitelendirilen ve hacim olarak bir ev eşyasına göre daha az olan her türlü ev eşyanızı eTaşın ile rahat ve ekonomik taşıyabilirsiniz.


TEKLİF AL


DİLERSEN HEMEN ARA