Uluslararası Taşınma Talebi

eTaşın ile Yurtdışına
Anahtar Teslim Taşınmaya Hazır mısınız?

Güvenilir nakliye modeli ve ek hizmetlerimizle taşınmak artık çok kolay.






GÜVEN

Yetkili belgeli servis sağlayıcısı

MEMNUNİYET

4,9 / 5 üzeri müşteri puanı

DENEYİM

15+ yıl sektör deneyimi

Neden eTaşın?

Taşınma Gününüzü Hayal Edin.

Nakliyeci işini iyi yapacak mı? Evin temizliğiyle kim ilgilenecek? En yakın çilingir nerede acaba? Bunun gibi bir çok sorun eTaşın’ın Anahtar Teslim Taşınma Hizmeti sayesinde çözülüyor. Taşınma günü siz kahvenizi içerken, eTaşın sizin adınıza zahmetli süreçleri yönetir.

Eşyalarınız özenle taşınır.

Ek hizmetleriyle zaman kazandırır.

Eşyalarınız sigortalanır.

Anında fiyat sunar.

Sizin için tüm süreçleri yönetir.

Yetkin servis sağlayıcılarıyla çalışır.

Anahtar Teslim Taşıma Nedir?

eTaşın ile taşınma süreciniz bir bütün olarak ele alınır. Nasıl mı?

Eşyalarınız taşınmadan önce yeni eviniz temizlenir, hiç bir eşyanız kirlenmez.

Elektrikçi hizmeti ile sökülen avizeleriniz yerine takılır, ilk akşam yemeğinizi aydınlıkta yersiniz.

Çilingir hizmeti ile kapı kilidiniz değiştirilir, yeni evinizdeki ilk gece güvenle uyursunuz.

Tesisatçı hizmeti ile bulaşık makinenizin bağlantısı yapılır, yeni evinizdeki raflar için temiz bardaklar hazır olur

“Anahtar Teslim Taşınma Hizmeti” ile tüm bu imkânları eTaşın’da bir arada alabilirsiniz. Zahmetsiz ve Güvenilir bir taşınma için tüm bu hizmetleri sizin adınıza yönetiyoruz.

Müşteri Yorumları

Kemal T. Read More
İlk defa internet üzerinden evden eve nakliye hizmeti aldım. Eşyalarımın paketlenmesinden evimin temizliğine kadar her şey gayet güzeldi, hiçbir sorun yaşamadım. Eşim kapı kilidinin değişmesi konusunda hassastı. Site üzerinden bu hizmeti de satın almış olmamız bizi çok memnun etti. Her şey için teşekkürler.
Ayşegül Ö. Read More
Ailem için bu hizmeti aldım. Annem çok titiz bir insandır ve kolay kolay her şeyi beğenmez. Size teşekkürlerini iletmemi istedi 🙂 Herkese tavsiye ederiz.
Hosam E. Read More
It is the best company you can choose to move your home. They don’t only move your furniture, but they take care of your home like a spoiled child, packaging, transportation, cleaning, installation everything and sterilization… I didn’t do anything just enjoyed the day with my family. They have a very nice, very kind and professional staff. I’ll give them 7 stars.
Nihal K. Read More
Zaman benim için çok değerli. İş tempomdan dolayı güvenebileceğim bir nakliyeci bulmak gözümde büyümeye başlamıştı. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine eTaşın’dan evden eve nakliyat isteği oluşturdum. İletişime geçtikleri ilk andan itibaren bana çok güven verdiler. En önemlisi bu ilgilerini taşınmam bitene kadar da devam ettirdiler.
Previous
Next

Uluslararası Evden Eve Nakliyat Firması eTaşın

Hepimizin bildiği üzere uluslararası evden eve taşıma işlemleri, bir ülkeden diğerine ofis ve zati ev eşyalarının taşınması demektir. Bu faaliyetler hizmetler kategorisinde yer alır. Uluslararası evden eve nakliyat hizmeti kategorisinde bulunan şirketlerin mutlaka C3 yetki belgesi olmalıdır. International Movers şeklinde bilinen uluslararası evden eve nakliye, ülkemizden başka bir ülkeye ya da herhangi bir ülkeden Türkiye’ye taşımacılık faaliyetlerini kapsar. Bilindiği üzere, ülkeler arası yer değiştirme hususunda kişiler maddi ve manevi olarak değerli varlıklarını gittikleri ülkelere götürmeyi isterler. İşte bu aşamada eTaşın devreye girer. Sektördeki tecrübesi, kusursuz hizmeti ve güvenilirliği ile eTaşın, uluslararası ev ofis taşıma hizmetlerinde fark yaratır. Uluslararası nakliye hizmetinin fiyatları ve teslim zamanları ülkeye ve taşınacak eşyalara göre farklılık gösterir.

eTaşın ile Uluslararası Zati Eşya Taşımacılığı

Farklı ülkelerde çeşitli iş ve eğitim fırsatları yakalayanlar, bu fırsatları değerlendirmek amacıyla ülkeden ülkeye taşınırlar. Kariyer, iş olanağı, evlilik ve eğitim gibi nedenlerden ötürü ülke değiştirmek, tabii ki taşımacılık hizmeti almayı gerektirir. Bundan dolayı ev ve ofis eşyalarının taşınması için kişiler, nakliye hizmeti almak zorundadırlar. Farklı bir ülkede ikamet edecek olanları bazı süreçler bekler. Bu süreçlerden biri de uluslararası zati eşya taşımacılığı olmaktadır. Dünyanın hemen her yeri için sunulan uluslararası evden eve nakliyat hizmeti, taşınma konusunda birçok kolaylık ve avantaj vadeder. Başka ülkeye taşınmak için oturum izni alanlar, uluslararası nakliye firmaları ile anlaşma sağlamalılar. Bu aşamadan sonra yapılması gerekenler nakliye şirketine ait olmaktadır. Nakliye firması uluslararası zati eşya taşımacılığı hizmetini sağlamak adına bazı yerlerden izin alacaktır. Şart konulan izinlerin alınmasıyla beraber, eşyaların paketlenmesi, dağıtım merkezlerine iletilmesi ve yeni ülkeye taşınması gerçekleşecektir.

Uluslararası Evden Eve Nakliyat Firmaları

Bütün nakliye hizmeti çeşitlerinde gördüğümüz gibi uluslararası evden eve nakliyat konusunda da dikkatli olunması gereken birkaç kısım vardır. Yurtdışına, bambaşka bir ülkeye taşınma işlemlerinde her bir evreyi dikkatli şekilde gerçekleştirmek lazımdır. İlk olarak yurtdışına taşınma hususunda faydalanılacak olan nakliye şirketlerinin seçimi doğru adımlar dahilinde yapılmalıdır. İşlerini son derece iyi yapan, kendi alanında tamamen uzman hale gelmiş bir firmayı seçmeniz gerekiyor. Uluslararası nakliye firmalarının ellerinde bulundurmaları şart olan izin belgeleri vardır. Bu belgelerin her birinin araştırılması lazımdır. Buna göre de hizmet alınması daha mantıklı bir adım olacaktır. Bireyler, başka bir ülkeye taşınmaya karar verebilirler. Bu kararı verdikten ve vizelerini de aldıktan sonra taşınacakları evi tutmaları lazımdır. Yurtdışındaki bütün işlemler yapılınca taşınma edimlerini yerine getirmek en doğrusu olacak demektir. Şayet ev eşyalarının belli bir zaman boyunca bekletilmesi lazımsa, nakliye firmalarının eşya depolama konusunda verdiği hizmetten de faydalanabilirsiniz. Eşya depolama hakkındaki hizmetler her zaman kalite ve güven sınırları içerisinde verilmek zorundadır. Nakliye firmalarının Türkiye ve yurtdışı sınırlarında yer alan dağıtım merkezlerinde depolanmış eşyalar son derece güvenli bir biçimde saklanmaya devam etmektedir. Yurtdışında bir yere taşınma evrelerinde kişilerin uluslararası nakliye taşımacılık şirketlerinde araması gereken birçok kriter vardır. Yurtdışı nakliye işlemlerinde sigorta ve garantiye dair hizmet veren şirketler de bulunur. Bu nedenle de eşyaların bir anda kaybolması, zarar görmesi veyahut da kırılması gibi hallerde hasarların her birinin maddi karşılığı verilmektedir. Uluslararası evden eve nakliye konulu hizmetlerin fiyat skalası farklı olur. Eşyaların kaç adet olduğu, taşınacağınız ülkenin konumu ve alınacak çeşitli ek hizmetler gibi konular, fiyatların birbirine göre değişmesine neden olur.


TEKLİF AL


DİLERSEN HEMEN ARA