Ana SayfaEvden Eve NakliyateTaşın'ın Sunduğu Anahtar Teslim Avantajlarını Keşfedin!

eTaşın’ın Sunduğu Anahtar Teslim Avantajlarını Keşfedin!

Taşınma süreci yoğun iş temposu ve sorumluluklar sebebiyle tek başına yürütülecek bir süreç değildir. Taşınma sırasında hem bütçenizi hem kendinizi çok yormamak ve zaman kaybetmemek için işi profesyonellere bırakabilirsiniz.

eTaşın sunduğu avantajlar ile taşınma sürecini, sizin için kolaylaştırıyor. Taşınma için nakliye firması başta olmak üzere pek çok ihtyacınızın tek bir kanal üzerinden karşılanmasını sağlıyor. Böylelikle taşınma için toplamda ne kadar bir bütçe ayırmanız gerektiğini ve yapılacak işlerin neler olduğunu bilerek süreci başlatabiliyorsunuz.

eTaşın Süreç

Önce İhtiyacınızı Belirleyelim

Taşınma sürecinizi anlayabilmek adına nereden nereye taşınacağınız ve ihtiyaçlarınızın neler olduğunu öğrenmemiz önemli. Bu aşamada nakliye firması dışında ihtiyaç duyabileceğini bazı ek hizmetler olup olmadığının bilgisini de alıyoruz. 

Ek Hizmetler

Nakliye dışında, temizlik, elektirik ve su tesisatı, çilingir gibi gerekli olabilecek bazı hizmetlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Yeni evinizin temizliğinin yapılması, kapı kilidinin yenilenmesi, avizelerinizin sökülüp takılması, çamaşır ve bulaşık makinelerinizin bağlantısı gibi detayların hepsinin taşınma işleminin yapıldığı gün gerçekleşitirilmesi taşınma sürecinizin tamamlanmasına yardımcı olur.

eTaşın Ek Hizmetler

Sigorta İhtiyacı

Özellikle de pahalı, kırılmaya müsait çok fazla eşyanız varsa bunları sigortalatmak isteyebilirsiniz. eTaşın sizin için bu hizmeti de sunuyor. Eşyalarınızın taşınması sırasında sigorta yaptırmak istediğinizde harici bir kanaldan bunu yaptırmanız gerekmiyor. eTaşın’dan alacağınız bütçe teklifine sigorta da dahil edilebiliyor. 

Anında Fiyat Teklifi

Taşınma sırasında isteyeceğiniz azami hizmetlerden en kapsamlı hizmetlere kadar ödemeniz gereken tutar için günlerce beklemenize gerek kalmıyor. Profesyonel kadrosu ile eTaşın ihtiyacınız olan hizmetin bütçesini size hemen sunuyor ve karar verme sürecinde size vakit kazandırıyor.

eTaşın Anahtar Teslim Taşıma

Profesyonel Yönetim

eTaşın ile taşınacağınız zaman sizin için gerekli olan iş hacminin ve bunu karşılayacak ekibin yönetimini alanında uzman eksperler yapıyor. Nakliye eksperi evinizi ziyaret ederek taşınma işleminin sorunsuz bir şekilde yönetilmesi için gereken kontrolleri sağlıyor ve yapılması gerekenler konusunda aksiyon alıyor.

Neler Kazanırsınız?

eTaşın sayesinde yeni evinize taşınma süreciniz zaman ve maliyet açısından kazanımlarla size geri dönüyor:

  • Her adımda alanında uzman olan ekiplerle çalışan eTaşın sayesinde taşınma işlemlerinin günü ve saati konusunda endişe etmenize gerek kalmaz. 
  • Eşyalarınız taşınmadan önce temizliğinizin yapılmasını talep etmeniz halinde yeni evinizdeki yorucu bir iş kaleminden kurtulursunuz. 
  • Eşyalarınızı sigortalatabilir, her türlü riskten kurtulmak adına hizmet alabilirsiniz. Bunun için de ayrı bir araştırma yapmanıza gerek kalmaz.
  • Profesyonel bir ekip tarafından eşyalarınızın paketlenmesi, taşınması ve yerleştirilmesi gerçekleştirileceği için hem daha az sürede bu işlemi halleder hem de daha az yorulursunuz.
  • Alabileceğiniz diğer ek hizmetler sayesinde çilingir, elektrikçi, su tesisatçısı aramak zorunda kalmadan tüm eşyalarınızı olması gerektiği gibi çalıştırmaya başlayabilirsiniz.

Siz de taşınma sürecinizi daha kolay, maliyetsiz ve hızlı sonuçlandırmak istiyorsanız hemen eTaşın’dan teklif alın! Taşındıktan sonra yapılması gerekenler hakkında yazdığımız yazıyı da okumanızı tavsiye ederiz 🙂

İLGİLİ İÇERİKLER

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al