Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Eşyalı Ev Mi Eşyasız Ev Mi?

Eşyalı Ev Mi Eşyasız Ev Mi?

Şüphesiz kiralık bir ev aramak ne kadar zor ise aradığımız evin nasıl olacağına karar vermek de bir o kadar zordur. Özellikle eşyalı mı olmalı, yoksa eşyasız mı olmalı sorusu çoğumuzun aklından geçer. eTasın uzmanları olarak ‘Eşyalı Ev Mi Eşyasız Ev Mi?’ hazırladığımız içeriğe göz atarak hangi tür evin sizin için daha avantajlı olacağına karar verebilirsiniz.

Eşyalı Ev Mi Eşyasız Ev Mi?

Genelde kiralık ev arayan birçok kişinin tercihi eşyalı evden yana olmaktadır. Ancak eşyalı evlerin avantajlarının yanında dezavantajları da mevcuttur. Eğer siz de kararsız kalmışsanız işte sizin için hazırladığımız avantaj ve dezavantaj listesi.

Eşyalı Evlerin Avantajları ve Dezavantajları

Halihazırda kendinize ait eşya ve mobilyanız bulunmuyorsa, özellikle de beyaz eşyaları mevcut olan bir daire kiralamak maddi açıdan sizin için büyük bir avantaj olacaktır. Şüphesiz eşyalı bir ev sizin bir çok potansiyel masraftan kaçınmanızı sağlayacaktır. Ancak göz önünde bulundurmanız gereken en önemli husus ise bu tercihinizi yaparken eşyaların temiz ve bakımlı olmasıdır.

Eşyalı evin en önemli avantajının, tüm eşyalarınızı nakliyesi için, bir taşıma şirketine ihtiyacınızın kalmamasına neden olacaktır Ayrıca bu yolla yeni evinize taşınmanızın oldukça hızlı bir şekilde olacağını da göz önünde bulundurursak eşyalı evin avantajlarına katma değer eklediğini de söyleyebiliriz.

Tüm bu avantajlarının yanında elbette dezavantajları da mevuttur tabi. Eşyalı evlerin özellikle en büyük probleminin sözleşme sona erdiğinde eşyalarda herhangi bir zarar tespit edildiği takdirde, depozitodan kesilecek olmasıdır. Bu yüzden bu hususu dikkate alıp eşyalı bir ev kiraladınız durumda, eşyalara zarar vermemeye özen göstermenizde fayda olacaktır.

Eşyasız Evin Avantajları ve Dezavantajları

Genelde eşyasız kiralanan evlerde depozito talep edilmez. Bu yolla depozito için ayırdığınız ödemeyi eviniz için gerekli olan eşyaları satın almak için kullanma şansınız olacaktır.

Bir diğer avantajı ise evi tamamen kendi tarzınıza göre evinizi döşeyecek olmanızdır. Bu birçok ev sahibi olacak adayın tercihini etkileyen bir etmendir. Kendi arzunuza göre mobilyalar, istediğiniz model ve dizayna sahip beyaz eşyalar seçerek eviniz ile aranızda büyük bir bağ kurmanız gerçekten büyük bir avantajdır.

Eşyasız ev kiralamanın bir diğer avantajı ise, başka bir eve taşınma halinde istediğiniz eşyaları yeni yaşam alanınıza götürebilmenizdir Eşyasız ev kiralamanın ekonomik olarak sunduğu avantaj ise eve hasar vermediğiniz takdirde depozito kesintisinin olmayacak olmasıdır.

Eşyasız ev kiralamanın en büyük ve tek dezavantajı ise nakliye ve yerleşme sürecidir.

eTaşın ekibi olarak sizler için ‘Eşyalı Ev Mi Eşyasız Ev Mi?’ adlı soruya ışık tutan çalışmamızı yaptık. Umarız faydalı olmuştur. eTaşın hizmetlerinden yararlanarak hızlı, güvenilir ve kolayca nakliyat işleminizi tamamlayabilirsiniz, daha fazlası için takipte kalın!

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al