Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Salonlarda Doğru Avize Seçimi

Salonlarda Doğru Avize Seçimi

Hızlı bir şekilde gelişmekte olan teknoloji, dekorasyon dünyasında kapsamaya başlamıştır. Özellikle aydınlatma sistemleri ile bir salonu, olduğundan çok şık göstermek son derece kolay hale gelmiştir. eTaşın uzmanları olarak ‘Salonlarda Doğru Avize Seçimi’ konusunu sizler için değerlendirdik.

Salonlarda Doğru Avize Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Modern Salonlar için Uygun Avize Modelleri

Modern tasarım avizelerin en büyük farkı özgün, yenilikçi ve ince hatları ile önceki nesil avizelerden sıyrılmış olmalarıdır. Ayrıca fonksiyonel ve arzu edildiği takdirde kişiye özel tasarlanan yeni nesil avize modelleri özellikle genç çiftlerin evlerinde en çok tercih ettiği modellerden olmaktadır. Genelde modern salon avizeleri modern seçimler daha önceki modellerin tasarımların çok dışında kullanımlara sahiptir. Özellikle gömme spotlar şık ve zarif dokunuşlara sahipken, farklı yüksekliklerde pek çok yuvarlak avizenin kombinasyonu bir model ise, daha modern bir görünüş oluşturabilmektedir. Yeni model avize türleri taşınma sırasında gayet kolay demonte edilmesi ile de çok avantajlıdır.

Geometrik olarak dizayn edilen avizelerde ise, kare siyah camlar içerisinde, sarı oval modellerde, daha büyük ebatlarda birbirinden ayrı büyüklüklerde avize dizaynları da kullanım alanlarına estetik bir hava katacaktır.

Klasik Salonlar için Uygun Avize Modelleri

Evlerinde daha klasik bir dizayn ve mobilya türlerine sahip olanların mum tasarımında, şapkalı modellerde, taşlarla süslenmiş, camlı modellerde sarı renk, gümüş zarafeti renk harmonisi ile gayet şık ve klasik modeller tercih edebilirsiniz. Ancak salonlar için avize seçimi nasıl yapılır araştırmalarınızda salonunuzun küçüklüğü, büyüklüğü, mobilyalarınızın renk uyumu ve salonun gün içinde ışık alma potansiyeli mutlaka dikkat edilmesi gereken hususlardan bazıları olacaktır.

eTaşın ekibi olarak sizler için ‘Salonlarda Doğru Avize Seçimi’ adlı soruya ışık tutan çalışmamızı yaptık. Umarız faydalı olmuştur. eTaşın hizmetlerinden yararlanarak hızlı, güvenilir ve kolayca nakliyat işleminizi tamamlayabilirsiniz, daha fazlası için takipte kalın!

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al