Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Ağır Eşyalı Ev Taşıma İşlemleri Nasıl Geçekleştirilir?

Ağır Eşyalı Ev Taşıma İşlemleri Nasıl Geçekleştirilir?

Ev taşırken en zor konulardan birisi de ağır eşyaların taşınması olacaktır. Ağır eşyaların taşınması uzmanlık ve dikkat gerektirir. Kişisel imkânlarla yapılacak taşınma işleminde ağır eşyaları taşırken bazı sağlık konularına da dikkat etmek gerekir. Ağır olan kolileri bir anda kaldırmak yerine yavaşça eğilmeli ve ağırlık noktasını bacaklara vermek gerekir.

Eşyaların usulca kaldırılması ve indirirken de yavaşça indirilmesi önemlidir. Çoğu zaman ağır eşyaların yere indirilmesi taşımaktan daha zor olur. Bu konularda yardım alınması önerilir. Ağır eşyaların taşınması sırasında en tehlikeli konulardan birisi de yol üzerinde bulunan ufak tefek eşyalardır. Bu eşyalara takılıp düşmemek için gidiş yolunun temizlenmesi son derece önem taşır.

Planlı Taşınma İşlemi

Taşınmada planlı yaklaşımlar son derece ehemmiyet ister. Bu konuda önerilen, alanında uzmanlaşmış taşıma şirketlerinden destek alınmasıdır. Planlı yaklaşımları olan bu şirketler, taşınma öncesinde yapacakları ev ziyaretleri ile nakliyat günü için önceden hazırlıklara başlar. Bu hazırlıklar neticesinde ise ev eşyaları hızlı ve rahat bir şekilde taşınmış olur.

Nakliyatta güven veren yaklaşımlardan bir diğeri de sigortalı taşımacılık hizmetidir. Kurumsal firmaların en belirgin özelliği olan sigortalı taşımacılık, nakliyatta hizmet alanlara güven veren yaklaşımlardandır. Taşınma öncesinde yeterli sayı ve büyüklükte koli temin edilmesi de nakliyatı rahatlatacak unsurlardır. Taşınma günü istenmeyen bazı aksilikler oluşabilir. Bu türlü aksilikler için önceden yapılacak planlar, nakliyatı rahatlatacaktır.

Eşyaların değerinde fiyatlarla sigortalanması da nakliyatta dürüst yaklaşımlar içerisindedir. Taşınma firmalarının asansörlü nakliyat sistemlerinin de olması, en zor şartlarda en ağır yüklerin rahat şekilde taşınmasını sağlar. Yüksek katlardan eşya çıkarılası için başvurulan yöntemlerin başında gelir.

Parça Eşya Taşıma

Taşınacak olan pek çok kişi maliyeti azaltmak için parça eşya taşıma yöntemlerine başvurur. Bu sayede taşınacak belli parça ürünler için ödeme yapılmış olur. Genelde ağır olan buzdolabı ve mobilyalar gibi eşyalar için parça taşıma hizmeti alınırken, diğer ufak parça eşyalar kişisel imkânlarla taşınmaktadır. Mobilya gibi büyük hacimli eşyaların kapılardan çıkması zor olacağı için sökülebilen ünitelerin ayrılması, taşınma sonrasında da monte edilmesi gerekir.

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al