Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Ev Taşıma Sırasında Ve Sonrasında İşleri Kolaylaştıracak Pratik Bilgiler

Ev Taşıma Sırasında Ve Sonrasında İşleri Kolaylaştıracak Pratik Bilgiler

Ev taşıma öncesi, sonrası ve taşınma anında işleri kolaylaştıracak bazı pratik uygulamalar olacaktır. Bu uygulamalar içerisinde taşınacak olan kişilerin yapacağı işler kadar, taşıma görevlilerinin de yapacağı işler bulunur. Taşınacak olan kişiler, nakliyat öncesinde fazla olan eşyaların tasnifini yapmak durumundadır. Bu sayede taşınma günü gerekli olan eşyalarla son derece rahat bir süreç geçirilmiş olacaktır.

Nakliyatı gerçekleştirecek olan şirketlerin de taşınma öncesi yapacağı hazırlıklar, ev ziyaretleri ile başlayacaktır. Ev içerisinde bulunan eşya miktarı ve cinsi taşınma kolisi ve malzemesinin tedarik edilmesi için önemlidir. Taşıma şirketlerinin önceden yapacakları ev ziyaretleri, nakliyat gününün rahat geçmesini sağlayacaktır. Tedbirli yaklaşımlar her zaman için nakliyatı kolaylaştıracaktır.

Eşyaların Doğru Yöntemlerle Taşınması

Eşyaların doğru yöntemlerle taşınması, hasarların oluşma riskini ortadan kaldıracaktır. Her eşyanın taşıma yöntemleri farklılıklar gösterir. Beyaz eşyalar, elektronik eşyalar farklı yöntemlerle taşınmak zorundadır. Büyük gardırop ve dolapların bulunduğu yaşam alanlarında eşya nakliyesinde marangoz çantası son derece önem kazanır. Bu dolapların kapılardan çıkması zor olacağından, demonte işlemi ardından taşınma sonrasında monte edilecektir. Bu türlü işler için marangoz çantasının bulunması, nakliyatı kolaylaştıracaktır.

Önceden yapılacak hazırlıkların içerisinde koli temini de önem taşır. Alınacak koli ve ambalaj malzemelerinin gereğinden biraz daha fazla olması, taşınmada yaşanabilecek aksiliklerin yok edilmesi için önem kazanır. Avizelerin sökülmesi ve takılması işleri için de kontrol kalemi gibi elektrik malzemelerinin getirilmesi gerekecektir. Bu türlü işler için ekstra para ödemek istemeyen kişilerin kurumsal nakliyat firması seçmesi önerilir. Kurumsal firmalarda çalışan elemanlar, her türlü taşınma işinden anlayacaktır. Bu türlü işler için de ek ücret talep edilmeyecektir.

eTasin ile Güvenli Nakliyat Süreci

Güvenli nakliyat süreci için sigortalı taşımacılık yapan firmalara yönelmek gerekir. Eşyaların değerinde sigortalanması, etasin nakliyat sürecinde hizmet alanlara huzur ve güven sunacaktır. Eşyaların kolay şekilde yerleştirilmesi için önerilen; aynı cins eşyaların bir koli içerisinde bulunmasıdır. Kırılacak eşya kolisinin üzerine uyarı yazılması da nakliyatta dikkatli yaklaşımlardandır. Koli üzerine yazılacak eşya listesi, taşınma sonrasında hızlı şekilde yerleşmek için önem taşır.

İlginizi Çekebilir:

Ev Taşıma Sonrası Yeni Evde İlk Gün Adımları

Sokağa Çıkma Yasağında Ev Taşıma İzni Nasıl Alınır?

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al