Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Yazlık Almak İsteyenler İçin Uygun Beldeler

Yazlık Almak İsteyenler İçin Uygun Beldeler

Türkiye standartlarına bakıldığında yazlık almak için pek çok alternatif bulunmaktadır. Bu alternatiflerin değişik özellikleri vardır. Mesela bir kısmı lokasyon olarak beklenti verir ama karşılamaz. Bir kısmı da oldukça pahalı  yazlık ‘tır. Tabi ki güzel bir araştırma ile uygun fiyatlara güzel lokasyon sahibi yazlıklarda bulunabilir. Bu kişinin araştırma yapması ile alakalı bir durumdur.

Gökçeada

Gökçeada Çanakkale ilinin bir ilçesidir. Huzurun adresi olarak da bilinmektedir. Sahil üzerinde ya da iç kesimlerde uygun fiyat sahibi yazlık bulmak mümkündür. Gökçeada büyük bir yer değildir. Bundan dolayı alacağınız yazlık ev nerede olursa olsun denize yakın olacaktır. Yine de gece hayatını aktif bir şekilde yaşamayı seviyorsanız ya da sahilde yapılan herhangi bir aktiviteyi kaçırmak istemiyorsanız sahil bölgesi yazlık evleri tercih etmeniz sizin için iyi olacaktır.

Manavgat

Manavgat Antalya ilinin bir ilçesidir. Bu ilçenin deniz kıyısı yoktur. Ama otomobil il denize ulaşmak oldukça kolaydır. Manavgat ‘ın bir güzelliği daha vardır ki kendi sınırları içerisinde yer alan Manavgat Nehri. Muazzam bir güzellik oluşturan nehir sayesinde su sporları yapılabilmektedir.

Fethiye

Fethiye Muğla ilinin bir ilçesidir. Fethiye ilçesi denize kıyısı bulunan bir ilçedir. Gerek denizi, gerek doğası ile doğal manzaraları size sunuyor. Bunlar ile birlikte canlı eğlence mekanı çeşitliliği oldukça fazladır. Yerli ya da yabancı turistlerin de sık kullandığı alanlar eğlence mekanları olmaktadır. Türkiye içerisinde tatil bölgelerine bakıldığında uygun fiyatlar ile yazlık satın alabileceğiniz yerler arasına girmektedir. Hatta kendinize ait bir otomobiliniz var ise iç kesimler de daha uygun fiyatlara sahip yazlık ev bulabilirsiniz.

Alanya

Türkiye de tatil merkezleri arasında en gözde olan yerlerden bir tanesidir. Aklınıza gelen bütün eğlence anlayışlarına yönelik aktiviteler bulunmaktadır. Gerek emlak fiyatları gerek gayrimenkul fiyatları genel olarak pahalı olan bir şehirdir. Fakat buradan yazlık satın almak isteyenler Alanya ‘nın dış kısımlarında kalan kısımlara bakabilirler. Uygun fiyata yazlık ev oralarda bulabileceklerdir. Bu yazlıklar denize yakınlığı ve doğanın içinde olan konumu ile sizi oldukça fazla etkileyecektir.

Muratpaşa

Muratpaşa denize kıyısı olan bir ilçedir. Bu ilçede hem müstakil ev bulabilme imkanınız vardır hem de apartman dairesi bulabilme imkanınız vardır. sahil şeridi boyunca ilerleyen oteller bulunmaktadır. Bu kısmı oteller kapattığından dolayı deniz manzaralı herhangi bir yazlık bulabilmek oldukça zor olacaktır.  Bundan dolayı ilçenin iç kesimlerinden araştırma yapıp daha uygun fiyatlara ev bakmanız sizin açınızdan daha doğru olacaktır.

Akçay

Akçay Balıkesir ilinin Edremit ilçesine bağlı olan bir alandır. Gençlere yönelik pek çok aktivitesi bulunmaktadır. Emeklilik hayatı yaşamak isteyenler için de birebir olan bir tatil beldesi olarak geçmektedir. Balıkesir ‘de yer alan Akçay denize kıyısı olan nadir bölgelerden bir tanesidir. Bu özelliğinden dolayı popülerliği artmıştır. Bütün bunların sonucunda ise sahil şeridi boyunca olan yazlık evler fiyat bakımından pahalı hale gelmişlerdir. Fakat iç kesimlerde ya da denize yakın olan alanlarda daha uygun fiyata yazlık bulabilirsiniz.

Kumluca

Kumluca Antalya ilinin bir ilçesidir. Turistler bu ilçe ile pek haşır neşir olmadıklarından dolayı Antalya genelinde olan yazlık ev fiyatlarına bakıldığında bu ilçenin yazlık ev fiyatı düşüktür. Kumluca sahil şeridi küçük olan bir ilçedir. Fakat Adrasan, Korsan Koy, Gelidonya Feneri, Mavikent gibi beğenilen tatil yerlerine oldukça yakındır. Bu tatil merkezlerine olan yakınlığından, uygun fiyatından kaynaklı tercih edilen ilçedir.  

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al