Temiz Nakliyat

Sorunsuz bir nakliyat anlamına gelmektedir. Kişinin ödediği ücreti firmanın sonuna kadar hak ettiği manasına gelir. Temiz nakliyat dendiğinde şeffaf bir doğruluk akla gelmelidir. Firma ile başta ne konuşulduysa firmanın bunu yapması gerekmektedir. Ev ya da başka bir konut alanından farklı bir adrese taşınmak oldukça zor bir dönemdir. Nakliye işlemlerinde kişilerin en çok özen gösterdiği noktalardan bir tanesi eşyaların güvenli bir şekilde hızlı bir biçimde taşınması olacaktır. Hızlı bir şekilde nakliye etmek tabi ki önemli unsurdur fakat zor olan hızlı bir şekilde hiçbir eşya zarar görmeden taşıyabilmektir. Çünkü eşyalar hızlı taşındığı zaman kendilerine zarar geldikten sonra hızlı taşımanın hiçbir önemi kalmamaktadır. Taşınsa bile eşyaların kullanımlığı gittiği için bir işe yaramayacaktır.

Bütün bu aşamalara dikkat edecek temiz nakliyat yapacak olan kişiler için uzman tavsiyeleri eşliğinde nakliyatınızı gerçekleştirin. Oldukça fazla bilgiye sahip olan pek çok kişi bulunmaktadır. Bu kişiler ile detaylı bir görüşme yapın. Görüşmenizin ardından eşyalarınız temiz nakliye edilmiş olacaktır. Bundan dolayı uzman tavsiyelerine dikkat edin.

Temiz Nakliye Nasıl Yapılır?

İnsanların en önemli gereksinimlerinden bir tanesi de taşımacılık hizmetidir. Bu hizmetin güvenilir bir biçimde gerçekleşmesi gereklidir. Eşyaların sorunsuz bir şekilde taşınması herkes için önemli bir noktadır. Bundan dolayı seçilen firmanın temiz nakliyatın bütün standartlarına uygun olması gerekmektedir. Peki bu standartlar nelerdir? Yani bir firma temiz nakliye işlemini nasıl yapmalıdır? Cevabı çok basittir. Kurallara uyarak. Bahsettiğimiz temiz nakliye standartlarını sıralayacak olursak;

  • Nakliye alanında tecrübesi olan personeller tarafından nakliyenin gerçekleştirilmesi
  • Eşyaların gerekli olan ambalaj malzemeleri ya da paketleme malzemeleri ile sarılması
  • Asansör sistemi gerek görülüyor ise yapılmalıdır
  • Nakliye öncesin de ya da sonrasın da gereken herhangi bir durum varsa muhakkak yapılmalı, alınacak önlemler alınmalıdır
  • Taşınma işlemi anlaşılan sürede gerçekleştirilmelidir
  • 7/24 nakliye hizmetinden yararlanabilecek potansiyelde olunmalıdır

Bu standartlara uyan firmalar temiz nakliye işlemini başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş olacaktır. Sorunsuz taşınmak istiyorsanız güvenli hizmet, hızlı taşımacılık, profesyonel nakliye hizmeti, uygun fiyatlar, zamanında taşınma gibi unsurları baz alan firmalara bakmalısınız. Sonucunda sorunsuz bir taşınma işlemi gerçekleştirmiş olacaksınız.

Temiz Nakliye Nedir? Nasıl Yapılır? Uzmanından Tavsiyeler

Bir taşınma sürecine girdiğiniz zaman en büyük beklentiniz genel olarak taşınma sürecinin sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesidir. Bu duruma da temiz nakliye denmektedir. Temiz bir nakliye geçirmek isteyen kişilerin taşınma esnası gelmeden önce detaylı bir araştırma yapması gerekmektedir. Yapılan bu araştırmalar uzmanından tavsiyeler ile devam etmelidir. Planlı bir taşınma süreci gerçekleştirmek istiyorsanız yapmanız gereken şeyler bunlardır. Uzman tavsiyeleri ile temiz nakliye gerçekleştirebilirsiniz. Temiz nakliye hizmeti için uzman tavsiyelerinin incelenmesi oldukça önemli bir husustur.

Temiz Nakliyeci

Temiz nakliyeci temiz nakliye ile birebirdir. Taşınma sürecinde dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan bir tanesi taşınılacak olan eşyalar yerleştirilirken nakliye firmasının hijyenik olmasıdır. Hem hijyenik olmalı hem de eşyaları taşırken alanı kirletmemeye özen göstermelidir. Profesyonel nakliyat firmaları ile çalışıldığında bu durumlar ile karşılaşma olasılığınız oldukça az olacaktır.

Yeni Paketleme Malzemeleri

Taşınma esnasında eşyaları sarmak için kullanılan siyah naylonlar, streçler ve diğer tüm kolilerin daha önce herhangi bir taşınmada kullanılmış olması tekrar kullanım esnasında taşınacak olan kişi için oldukça büyük sorun oluşturacak durumlardan bir tanesidir. Bundan dolayı paketleme esnasında nakliye firmasının yeni ve sağlam malzemeler kullandığından emin olmalısınız.

Nakliye Araç Temizliği

Pek çok kişinin korktuğu durumlardan bir tanesi de daha önceki taşınmalarda kalan lekelerin, izlerin nakliye aracından çıkartılmamış olmasıdır. Yani nakliye araç temizliğinin gerçekleştirilmemesidir. Araç temizliği olmaması durumunda taşınacak olan kişinin eşyaları kirlenecektir. Bu gibi bir durumda kalmamak için nakliye firması ile daha önceden bu konuyu konuşmanızı öneririz.

Taşınma Sırasında Titizlik

Temiz nakliye kendini tam da bu noktada gösterecektir. Taşınma dönemi boyunca bütün eşyaların titizlik ile taşınması ve herhangi bir hasar görmeden yeni adresinde yerlerine yerleştirilmesi işlemi olarak bilinmektedir. İşlem sırasında sizin yapmanız gereken nakliye firması eşyalarınızı nasıl taşıyor, nereye koyuyor, dikkatli bir dizilim sağlıyor mu? Kontrol edilmelidir.

Eşyaların Korunması

Büyük eşyalar taşınma öncesinde oldukça fazla korunma ihtiyacı duymaktadır. Taşınma esnasında herhangi bir hasar almaması için malzemelerin oldukça güzel koruma altına alınması gerekmektedir. Mesela;

  • Eşya köşeleri için özel koruma ürünleri kullanılmalıdır.
  • Balonlu naylonlar kullanılmalıdır.
  • Pek çok streç malzemesi kullanılmalıdır.
  • Bantlar ile hepsi tekrar kapatılmalıdır.
  • Paketleme malzemeleri muhakkak yeni ve sağlam olmalıdır.
  • Ürünlerin hiçbiri açıkta kalmamalı hepsi koruma altına alınmalıdır.

Bütün bunların hepsi temiz nakliye için gerekli olan aşamalardır. Eşyaların korunmasını isteyenler için firma bazında kontrol edilecek olan hususlar bunlardır. Bu gibi durumları uygulamayan nakliye firmalar da bulunmaktadır bu firmalar ile anlaşma yapmamalısınız.

Taşınma Sonrası İzler

Taşınma sonrasında kalan izler pek çok nakliye firmasının çalışma kalitesinin ne seviyede olduğunu göstermektedir. Taşınma sonrasında evinizde;

  • Bant
  • Boş karton
  • Çöpler
  • Streçler
  • Naylonlar

Gibi malzemeler evinizin herhangi bir alanında duruyorsa o nakliye firmasının temiz olduğu anlamına gelmemektedir. Bu aşamada yapmanız gereken planlı bir şekilde çalışmaktadır. Daha taşınma sırasında iken taşınması biten odaların muhakkak temizlendiğinden emin olmalısınız. Bu şekilde ilerlediğiniz zaman evinizin daha sonrasında yapılacak ol temizliği çabuk bir şekilde bitecektir. Ayrıca yeni evinize taşınmadan önce muhakkak evinizi temizlemeniz de fayda var. Bu sayede taşınırken evin temiz olması da sizin için kolaylık sağlayacaktır.

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al