Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Odanızı Tasarlarken Kullanabileceğiniz Ücretsiz Tasarım Programı

Odanızı Tasarlarken Kullanabileceğiniz Ücretsiz Tasarım Programı

Teknoloji geliştikçe kocaman bir dünya elektronik cihazların içine sığmaya başladı. Hem teknoloji hem de internet sayesinde artık dekorasyon için, zevkine uygun bir program ile bunu kolayca halledebilir.

Tasarım zevkinize güveniyor ya da bir iç mimar için gereken bütçeyi ayırmakta zorlanıyorsanız işinizi kolaylaştıracak, size yön gösterecek bazı programları kullanabilirsiniz. Hem geniş bir yelpazede sunulan dekorasyon çeşitliliğine erişebilir hem de hiçbir ücret ödemeden odanızı tasarlayabilirsiniz. İşte, sizin için çok ideal olacak 5 farklı dekorasyon programı!

Ücretsiz 5 Oda Taasarımına Yardımcı Program

The Home Renovator

The Home Renovater
The Home Renovater

Dekorasyon için yapacağınız seçimleri tek tek hayal etmek yerine bütün olarak karşınızda görmek için The Home Renovator harika bir program. Yalıtım, boya, alçıpan kadar detaylara inebildiğiniz bu programda gerçek ölçüleri programa girerek tam olarak değerlendirme yapabilirsiniz. Bununla birlikte dekorasyon için kullanacağınız her şey için gereken maliyeti de görebilirsiniz. Böylelikle de hayalinizdeki dekorasyonun bütçenize de uyup uymadığını daha yolun başında öğrenebilirsiniz.

HomeByMe

HomeByMe
HomeByMe

Tasarımınızı yapıp odanızın bitmiş halini görebileceğiniz bir diğer program ise HomeByMe. 2D olarak başlayabileceğini tasarımda mobilya ve aksesuarların tümünü yerleştirme imkanınız var. Bununla birlikte progrramda 3D görüntülemeye de geçiş yapıp, bittikten sonra odanızın içinde gezinebilir ve nasıl olduğuna daha gerçekçi bir boyutta bakabilirsiniz. Üstelik arayüzünün çok kolay olması sayesinde hiçbir deneyim sahibi olmadan da kullanabilirsiniz.

Design My Room

Renkeri doya doya kullanabileceğiniz bir program Design My Room. Yer döşeme modellerini seçerken bunlarla uyumlu olabilecek renkleri de bulmanızı sağlıyor. Sadece bununla da kalmıyor; dolap, tavan, duvar ve tezgah tablası kombinasyonlarına kadar pek çok detayı 3D olarak görebiliyorsunuz. Böylelikle hangi döşeme ile hangi boyanın ve bu uyuma bağlı olarak şekillenecek diğer renkler ve modellerin seçiminde de hiç zorlanmıyorsunuz.

İkea Ev Planlayıcısı Araçları

İkea Ev Planlayıcısı Araçları
İkea Ev Planlayıcısı Araçları

Dekorasyon dendiği zaman akıllara gelen ilk durak olan İkea’nın, mağazadan aldığınız ürünlerin nasıl duracağını görebileceğiniz ev planlayıcısı araçları bulunuyor. Üstelik bu araçları kullanırken aynı zamanda İkea mağazasından dekorasyon için kullanabileceğiniz ürünleri de seçebiliyorsunuz. Yani hem İkea’ya gitmeden ürünleri görebiliyor hem de İkea ürünleri ile evinizi nasıl dekore edebileceğinize dair fikir sahibi oluyorsunuz.

Planner 5D

Planner 5D
Planner 5D

Diğerleri ile kıyaslandığında bu uygulama biraz daha tecrübe gerektiriyor. Çok daha detaylı bir tasarım ve planlamaya olanak tanıya Planner 5D’de balkon ve cam ölçülerinden peyzaj ve havuza kadar aklınıza gelebilecek her türlü detay ile dekorasyon yapabiliyorsunuz. Üstelik hiçbir fikriniz olmasa bile program içinde daha önceden var olan örnek dekorasyonlara bakarak çok fazla fikir edinebilir, son trendleri öğrenebilirsiniz.

Siz de uygun olan bir dekorasyon programı ile hemen odanızı tasarlamaya başlayabilir, maliyet planlamasını yapabilir ve hayallerinizdeki ile aynı olup olmadığını görebilirsiniz. Taşınmanızda da en büyük yardımcı eTaşın her zaman yanınızda! 

İLGİLİ İÇERİKLER

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al