Nakliye Firmaları Ve Çalışma Prensipleri

Ev taşımak günümüzde nakliye şirketlerinin de varlığı ile birlikte oldukça kolaylaşmıştır. Oldukça stresli ve yorucu olan taşınma süreci iyi bir nakliye firması ile çalışılması ile birlikte daha rahat bir şekilde gerçekleşmektedir. Paketleme, sarma, transfer gibi görevleri üstlenen nakliye firmaları taşınan kişilerin omzundan büyük bir yük almaktadır. Ancak maalesef her zaman bu işbirliğinden memnun kalınmamaktadır. Eşya kaybolması, zarar görmesi, fiyat değişikliği gibi durumlar müşterileri oldukça üzmektedir. Bu şekilde üzücü deneyimler yaşamamak için birlikte çalışılacak olan nakliye şirketi özenle araştırılıp seçilmelidir. Nakliye şirketi araştırma esnasında şirketlerin çalışma prensipleri ile ilgili bilgi edinmek oldukça önemlidir. Nakliye şirketleri çalışma prensipleri arasında güvenilir olmak, sabit fiyat güvencesi, sağlıklı bir iletişim, garantili eşya taşıma gibi maddeleri en önemlileri olarak kabul edebiliriz.

Nakliye şirketleri

Nakliye Şirketinin Sabit Fiyat Güvencesi

Ev taşıma sürecinde bir nakliye şirketinden hizmet alırken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri nakliye şirketi’nin sabit fiyat güvencesi vermesidir. Nakliye şirketi ile çalışmadan önce şirkete eşya ve oda sayısı hakkında bilgi verilir hatta eşyaların fotoğrafları gönderilir. Konum bilgisinin de paylaşılması oldukça önemlidir. Bu bilgiler ışığında nakliye şirketi taşınma hesaplamalarını ve planını yapar, müşterisine belirlediği fiyatı söyler. İki taraf da anlaştığı taktirde işlemler yapılır ancak maalesef süreç her zaman bu şekilde devam etmeyebiliyor. Bazı şirketler yaptıkları yanlış hesaplama sonucu işlem sonrası müşterisinden daha fazla fiyat isteyebiliyor. Bunun gibi tatsız bir durum yaşanmaması için nakliye şirketi prensipleri arasında sabit fiyat güvencesi vermesi olmalıdır.

İLETİŞİM : İTÜ Arı 3, Reşitpaşa Mah. Katar Cad. No:4/1101 34467 Sarıyer / İstanbul
Tel : 90 551 949 20 45

Nakliye Şirketinin Sağlıklı İletişim Sağlaması

İnsanı ilişkilerin en önemli yapı taşı iletişim kurmaktır. Sağlıklı bir iletişim kurulamaması birçok yanlış anlaşılmaya ve sonucunda mutsuzluğa sebebiyet verir. Ev taşırken seçilen nakliye şirketinin sağlıklı iletişim sağlaması çok önemlidir. Nakliye şirketi çalışma prensiplerinden biri de sağlıklı iletişim kurabilmek olmalıdır. Taşınma öncesi ev taşıyacak olan kişiler nakliye şirketine aklındaki tüm soruları sorarak yanıt alabilmeli böylece süreç hakkında bilgi sahibi olmalıdır. Herhangi bir eşya kaybı ya da hasarı durumunda da taşınma sonrası da şirkete ulaşabilmek oldukça önemlidir. Kimse iletişimde olamayacağı kişilerden hizmet almak istemez.

Nakliye Şirketinin Garantili Eşya Taşıma Güvencesi

Bir nakliye şirketinin en dikkat edilmesi gereken özelliklerinden biri de, nakliye şirketinin garantili eşya taşıma güvencesi vermesidir. Taşınma sırasında istemeden de olsa eşyalarda hasar, kırık, çizik gibi durumlar görülebilmektedir. Taşınacak olan kişilerin de korktuğu olaylardan biri eşyalarının başına bir şey gelmesidir. Bu korkunun yaşanmaması ve müşterinin gönül rahatlığıyla o nakliye firmasını seçmesi için firmanın çalışma prensiplerinden birinin garantili eşya taşıma güvencesi olmalıdır. Bu şekilde karşılıklı güvenli bir ilişki kurularak daha rahat bir şekilde taşınma sağlanabilir.

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al