Ana SayfaEvden Eve Nakliyat Firmalarıİstanbul Evden Eve Nakliyat FirmalarıEvden Eve Nakliyat Şirketleri Ve Taşınma Prosedürleri?

Evden Eve Nakliyat Şirketleri Ve Taşınma Prosedürleri?

Kimi zaman yeni bir evde yaşama isteği kimi zaman da eğitim, iş gibi zorunluluktan dolayı ev değiştirmek durumunda kalırız. Yeni bir eve taşınma, mevcut eşyaları yeni eve transfer etme ilgi ve zaman gerektiren bir işlemdir. Profesyonel yardım almadan taşınmak kişileri zorlayabilir, kırılma, bozulma gibi kötü sonuçlara sebebiyet verebilir. Zorlanmamak adına nakliyat firmaları ile anlaşıp eşyaların taşınmasını sağlamak en etkili yöntemlerden biridir. Evden eve taşınma şirketleri ile taşınma işlemleri nasıl yapılır? sorusunun cevabını ve işlem detaylarını bu metinde bulabilirsiniz. Bu süreçte sizin evden eve taşıma şirketlerinden beklentiniz olduğu gibi, evden eve taşınma şirketleri tarafının da sizden beklentileri olacaktır.

Evden Eve Taşınma Şirketi Bulmak

Öncelikle taşınmak için ilk adım bir nakliyat firması ile anlaşmaktır. Evden eve taşınma şirketi bulmak günümüzde oldukça kolaylaşmıştır. İnternetten firmalar araştırılarak size en uygun olan bulunabilir. Bir diğer seçenek de eşinizin dostunuzun önerileri ile daha önce o nakliyat şirketini deneyimlemiş olanların tavsiyelerini dinlemektir. Bulunduğunuz ve taşınacağınız konuma da uygun olarak o bölgede iş yapan nakliyat firması ile iletişime geçtikten sonra detaylar konuşulmaya başlanır.

eTaşın logo

Taşınacak Eşyalar Hakkında Bilgi Vermek

Size uygun olduğunu düşündüğünüz evden eve taşıma şirketi ile iletişime geçtikten sonra karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmanız gerekir. Bu noktada şirkete taşınacak eşyalar hakkında bilgi vermek oldukça önemlidir. Eşya ve oda sayıları nakliyat şirketinin bilmek isteyeceği bilgilerden olacaktır. Bu bilgiler ışığında nasıl bir araç ile taşıma yapacaklarını ve taşınma işleminde kaç kişi çalışması gerektiğini ayarlarlar. Gerekirse eşyalarınızın fotoğrafını nakliyat şirketine göndererek büyüklükleri hakkında daha net bir bilgiye sahip olmalarını sağlamış olursunuz.

Yeni Eve Taşınma

Taşınılacak Konum Hakkında Bilgi Alışverişi

Bir diğer önemli nokta da nakliyat şirketi yetkililerine konumlar hakkında bilgi vermektir. Eşyaların nereden yola çıkacağını ve hangi konuma transfer edilmesi gerektiğini ilettiğiniz taktirde nakliyat şirketi de planlamasını yapabilir ve sizlere süreç hakkında bilgi verebilir. Taşınılacak konum hakkında bilgi alışverişi yapmak taşınmanın ortalama kaç saat süreceğinin yol ve trafik durumuna göre hesaplanması açısından oldukça önemlidir.

Taşınılacak konum

Taşınma İşlemi Fiyatı

Evden eve taşıma şirketi ile paylaştığınız bilgiler doğrultusunda fiyat talebinde bulunursunuz. Eşya sayısı, paketleme, konum ve yapılacak iş göz önünde bulundurularak nakliyat firması da sizlere fiyat verir. Taşınma işlemi fiyatı, gün, saat gibi detaylarda anlaşmanız durumunda taşınma işlemlerinizi planlayabilirsiniz.

Eşya Paketleme

Bazen taşınanlar nakliyat fiyatı daha uygun olması için paketleme ve kolileme işlemlerini kendileri tamamlamak isterler. Küçük ve kişisel eşyalarınız için oldukça normal olan bu durum, büyük ve beyaz eşyalarınız için çok tavsiye edilmez. Beyaz eşyaların hasar görmemesi ve uygun bir şekilde çıkarılıp paketlenerek yeni eve sorunsuz bir şekilde transfer edilmesi için nakliye firmalarının bu işlemi yapması daha uygundur. Eşya paketleme sanıldığının aksine toplam taşınma bütçesinde büyük bir oynama yapmamaktadır. Bu yüzden işin uzmanlarının sarma, paketleme ve transfer işini yapması sizin için daha iyi olacaktır.

eTaşın Eşya Paketleme

Evden Eve Taşıma Şirketi İle Sözleşme İmzalamak

Evden eve taşıma şirketi ile sözleşme imzalamak hem içinizi rahatlatacak hem de olası bir hasar durumunda hakkınızı savunmanıza yardımcı olacaktır. Eşyalarınızı belirttiğiniz bu sözleşmeye zarar görmelerini istemediğiniz maddeler ekleyerek nakliyat firamasına uyması durumunda karşılıklı imzalayabilirsiniz. Böylece siz de nakliyat firması da sorumluluklarını yazılı olarak da belirtmiş olacaktır.

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al