Ana SayfaEv Taşıma Ücretleri Hakkında Bilgiler

Ev Taşıma Ücretleri Hakkında Bilgiler

Evden eve nakliyat fiyatı ne kadar? sorusunun yanıtı evinizin büyüklüğü, binanızda yük asansörünün olup olmaması, eşyalarınızın miktarı, nakliyat yapılacak mesafenin uzunluğu gibi birçok etmene göre farklılık göstermektedir. Bu içeriğimizde sizlere ‘evden eve nakliyat fiyatları ne kadar ?’ sorusunun yanıtını vermeye çalışacağız. Evden eve nakliyat fiyatları belirlenirken eTaşın sizlere 3 farklı hizmet modeli sunmaktadır. Gelin hep birlikte bu modelleri inceleyelim.

Anahtar Teslim Evden Eve Nakliyat Fiyatı Ne Kadar?

eTaşın’ın sunduğu anahtar teslim evden eve nakliyat hizmeti sayesinde taşınmak için vakit harcamanıza gerek kalmaz. eTaşın, mevcut evinizdeki eşyaları özenle paketler ve yeni evinize dikkatle taşır. Taşıma sonrasında eşyalarınızı yeni evdeki yerlerine tek tek yerleştirir. Eşyalarınızın yerleştirilmesinden sonra yeni evinizi temizler ve size anahtar teslim taşınma hizmeti sunar. Biz eski evinizden yeni evinize nakliyat işlemlerinizi bitirirken siz de boş zamanınızın tadını çıkarabilirsiniz. Linke tıklayarak Anahtar teslim nakliyat hizmetimiz hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Şimdi birlikte birkaç evden eve nakliyat fiyatı inceleyelim;

  • Üsküdar Devlet Hastanesi- Kadıköy Sahili  4.000 TL
  • Beşiktaş Merkez-Şişli Okmeydanı 3.900 TL
  • İstinye Sarıyer-Beyoğlu Taksim Meydanı 4.200 TL

Yukarıda hesapladığımız fiyatların özellikleri:

  1. 3+1 ev
  2. 91-120 m²
  3. Bina asansörü kullanılabilir
  4. 3.kat
  5. Tarih: Cumartesi
  6. Saat: 08.00
  7. 20.000 TL eTaşın sigortası
  8. Yeni ev için temizlik hizmeti

Yukarıdaki fiyatlarımıza kdv dahil değildir. Anahtar teslim tutanağı yazımıza da göz atmayı unutmayın.

eTaşın Ofis Taşıma eTaşın Eşya Paketleme

Bütün Eşyalarım Paketlensin Evden Eve Nakliyat Fiyatı Ne Kadar?

eTaşın’ın sunduğu paketleme seçeneklerinden bir tanesidir. Anahtar teslim evden eve nakliyat fiyatına göre daha uygundur. Bütün eşyalarım paketlensin hizmetinde mevcut evinizdeki bütün eşyalar bizim tarafımızdan paketlenir ve yeni evinize güvenle taşınır. Yeni evinize eşyalarınızın kurulumu yapılır. Şimdi birlikte birkaç evden eve nakliyat fiyatı inceleyelim;

  • Üsküdar Devlet Hastanesi – Kadıköy Sahili  3.350 TL
  • Beşiktaş Merkez – Şişli Okmeydanı 3.300 TL
  • İstinye Sarıyer-Beyoğlu Taksim Meydanı 3.450 TL

Yukarıda hesapladığımız fiyatların özellikleri:

  1. 3+1 ev
  2. 91-120 m²
  3. Bina asansörü kullanılabilir
  4. 3.kat
  5. Tarih: Cumartesi
  6. Saat: 08.00
  7. 20.000 TL eTaşın sigortası
  8. Yeni ev için temizlik hizmeti

Yukarıdaki fiyatlarımıza kdv dahil değildir.

eTaşın Ofis Buzdolabı Taşıma eTaşın Mobilya Nakliyat

 

Sadece Büyük Eşyalarım Paketlensin Evden Eve Nakliyat Fiyatı Ne Kadar?

Siz mobilya ve beyaz eşyalarınız haricindeki bütün eşyalarınızı paketleyip, eTaşın’dan sadece büyük eşyalarım paketlensin hizmetini alabilirsiniz. Peki bu büyük eşyalara neler dahil olmaktadır? Beyaz eşya, tv ve mobilyalar büyük eşya kategorisine girmektedir. Büyük eşyaların paketlenmesi uzmanlık ister ve bizim tarafımızdan paketlemesi yapılır. Sadece büyük eşyalarım paketlensin hizmetini seçerseniz fiyat bakımından en uygun olan evden eve nakliyat hizmetini almış olursunuz. Bu seçenek fiyat avantajı sunarken eşyaların paketlemesi için zamanınızı alacaktır. 

  • Üsküdar Devlet Hastanesi – Kadıköy Sahili  2.750 TL
  • Beşiktaş Merkez – Şişli Okmeydanı 2.700 TL
  • İstinye Sarıyer-Beyoğlu Taksim Meydanı 2.850 TL

Yukarıda hesapladığımız fiyatların özellikleri:

  1. 3+1 ev
  2. 91-120 m²
  3. Bina asansörü kullanılabilir
  4. 3.kat
  5. Tarih: Cumartesi
  6. Saat: 08.00
  7. 20.000 TL eTaşın sigortası
  8. Yeni ev için temizlik hizmeti

Yukarıdaki fiyatlarımıza kdv dahil değildir.

Yeni evinizdeki eksiklikler ile uğraşırken zaman kaybı yaşamayın diye eTaşın profesyonel nakliyat hizmetinin yanında ek hizmetler de sunmaktadır. Bu ek hizmetler:

eTaşın Ev Temizliği eTaşın Anahtar Teslim Nakliyat

eTaşın Ek Hizmetler

  1. Temizlik hizmeti ile mevcut ya da yeni evinizi ister taşınma öncesinde isterseniz taşınma sonrasında eTaşın’a temizletebilirsiniz. Profesyonel ekibimiz sayesinde evinizi pırıl pırıl temizliyoruz.
  2. Elektrikçi hizmeti ile sökülen avizeler yeni evde yerine takılır, ilk akşam yemeğinizi aydınlıkta yersiniz. Televizyon bağlantısı ya da elektrik ile ilgili diğer ihtiyaçlarınız için eTaşın size yardımcı olur.
  3. Çilingir hizmeti ile kapı kilidiniz değiştirilir, yeni evinizde ilk gece güvenle uyursunuz. eTaşın, isteğiniz doğrultusunda mevcut evinizdeki kapı kilidinizi yeni evinizin kapı kilidiyle değiştirir.  
  4. Tesisatçı hizmeti ile bulaşık makinanızın bağlantısı yapılır, yeni evinizdeki raflar için temiz bardaklar hazır olur. Çamaşır makinası, termosifon, mutfak ve banyo armatürlerinizin yeni evinize montajı eTaşın tarafından sorunsuz bir şekilde yapılır. 

Yukarıda sadece evden eve nakliyat fiyatı ne kadar sorusunu cevapladık. eTaşın.com sadece evden eve nakilyat değil ofis nakliyat hizmeti de sunmaktadır.

eTaşın web sitesi üzerinden evden eve nakliyat hizmetimizi görmek, hemen fiyat almak ve ek hizmetlerimizden yararlanmak için web sitemizi mutlaka inceleyin. İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz evden eve nakliyat için 3 harika öneri! yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.

İLGİLİ İÇERİKLER

1 Yorum

  1. Yazıyı beğendim.
    Sanırım benim için en uygun olan taşınma paketi bütün eşyalarım paketlensin hizmeti olacak. Fiyat olarak da avantajlı gözüküyor.

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al