Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaEvden Eve NakliyatEvden Eve Nakliyat FirmalarıNakliye İçin Tavsiye Mi Arıyorsunuz? eTaşın Yanınızda!

Nakliye İçin Tavsiye Mi Arıyorsunuz? eTaşın Yanınızda!

Taşınma işlemi, herkese oldukça karmaşık, uzun ve meşakkatli bir iş gibi gelir. Pek de haksız olmayan bu düşünce, ilk olarak taşınma kolisi bulmakla başlayıp güvenilir nakliye şirketi bulmayla sonuçlanıncaya kadar yorucu bir iştir. Bu nedenle neredeyse hiç kimse taşınma işleminden haz etmez, profesyonel nakliyat şirketi desteğine ihtiyaç duyar. Yakın çevreden eş/dost aracılığıyla evden eve nakliyat tavsiyesi almaya çalışırız.

Taşınma işlemi esnasında hizmet alınan evden eve nakliyat şirketlerinin hepsine güvenilmeyeceği gibi, bu firmalar ile çalışıldığında baş ağrısına sebep olmaları kaçınılmazdır. Bu nedenle en güvenli, en zahmetsiz ve en kolay taşınma yöntemi için eTaşın hizmetinizde! Sadece güvenilir nakliyat şirketi değil, temizlik, çilingir, tesisat ve elektrik servisi gibi ek hizmetleriyle anahtar teslim nakliye deneyimi yaşamanızı sağlıyoruz.

eTaşın üzerinden 3 adımda en güvenli, en kolay ve en zahmetsiz şekilde taşınabilirsiniz. Evden eve nakliyat tavsiyesi almak ve bunları değerlendirmek için vakit kaybetmeyin. Taşınma işleminin tüm stres ve can sıkan durumlarından kurtulmak ve artık taşınma işleminden keyif almak için eTaşın’ın 3 adımını gelin birlikte inceleyelim.

1.       Adım – Lokasyonu Belirleyin

Evden eve nakliyat tavsiyesi - Taşınmaya başla!
Evden eve nakliyat tavsiyesi – Taşınmaya başla!

eTaşın’a girdiğinizde karşınıza çıkan kutulara, taşınma işleminiz için mevcut lokasyonunuzu ve taşınacağınız evin lokasyonunu belirleyin.

Örnek olarak mevcut lokasyonumuz, Barbaros Mahallesi Ardıç Sokak Ataşehir İstanbul, hedef lokasyonumuz ise Osmanağa Mahallesi Çilek Sokak Kadıköy İstanbul olsun.

Lokasyonları belirledikten sonra Taşınmaya Başla buttonuna basın.

2.      Adım – Paketlenecek Eşyaları Belirleyin

Paketleme seçenekleri
Paketleme seçenekleri

eTaşın hizmetleri arasında 3 farklı eşya paketleme seçeneği mevcuttur. Bunlar;

  • Anahtar Teslim Paketleme
  • Bütün Eşyaları Paketleme
  • Sadece Büyük Eşyaları Paketleme

olarak ayrılır. Bu hizmetlerin herbiri müşterinin taşınma tercihlerine göre hazırlanmıştır.

Anahtar Teslim Paketleme

Anahtar teslim paketleme, eTaşın’a eski ve yeni evlerinizin anahtarlarını teslim etmenizle başlar.

Sizin yerinize tüm eşyalarınızın paketlenmesi ve güvenle yeni evinize taşınması işleminin ardından eşyalarınız düzen ve özenle yerlerine yerleştirilir. Yani tüm eşyalarınız yeni evinize eski evinizdeki düzen ile yerleştirilir. Tüm kolileriniz açılır, kıyafetleriniz kurulumu yapılan dolaplara asılır, mutfak eşyalarınız raflara yerleştirilir.

Bu paketleme hizmetinden yararlanarak taşınma işleminin üstesinden hiç yorulmadan gelebilirsiniz.

Bütün Eşyaları Paketleme

Bütün eşyaları paketleme hizmeti aldığınızda, eski evinizdeki tüm eşyalar paketlenir ve sizin için en uygun olan evden eve nakliyat şirketiyle yeni evinize taşınır. Eşyaların paketlenmesi ve kolilenmesiyle siz uğraşmazsınız. Ayrıca eşyalarınız uzman ekipler tarafından paketlendiği için olası kırılma/hasar görme durumlarının da önüne geçilmiş olmaktadır.

Sadece Büyük Eşyaları Paketleme

eTaşın üzerinden alacağınız sadece büyük eşyaları paketleme hizmeti, beyaz eşya ve mobilya gibi büyük eşyalarınızın paketlenerek yeni evinize taşınmasını ve yeni evinizde kurulumun yapılmasını içerir. Bu paketleme tercihinde büyük eşyalarınız haricinde kalan eşyalarınız paketlenmez; örneğin tabak ve bardaklarınız taşınma günü sizler tarafından paketlenmiş olması gerekmektedir. Değerli müşterilerimizin unutmaması gereken bir nokta ise şudur; kırılma/hasar görme ihtimali yüksek olan tabak, bardak gibi eşyaların profesyonel nakliye şirketi çalışanları tarafından paketlenmesi önemlidir. Çünkü yılların tecrübesiyle olası risklerin önüne geçmek sadece profesyonel hizmet alınması ile mümkündür. Ayrıca kendi paketlediğiniz eşyalara gelecek olası hasarlar nakliye şirketinin sorumluluğunda olmadığını hatırlatmakta fayda var.

Mevcut ev bilgileri
Mevcut ev bilgileri

Biz örneğimize katma değerli ev taşınma hizmetimiz olan Anahtar Teslim Paketleme ile devam edelim.

Anahtar Teslim Paketleme hizmetini seçtikten sonra karşınıza gelecek olan ekran ilk olarak mevcut eviniz hakkında bilgi almak isteyecektir. Bu ekrandaki boşluklara, mevcut evinizin oda sayısını, metrekaresini, eğer varsa asansör tipini veya asansör kullanılması gerekiyorsa modüler asansör kullanılması gerektiğini ve kaçıncı katta olduğunu girin.

Örnek olarak; oda sayısı 4+1, metre kare 181-210 metrekare arası, asansör olarak bina asansörü kullanılabilir ve kat ise 6 ve 13. kat arası olarak belirleyelim.

Yeni ev bilgileri
Yeni ev bilgileri

Ardından karşınıza yeni evinizin kaçıncı katta olduğuna ve asansör durumuna dair bilgi isteyen bir ekran gelecektir.

Örnek olarak; asansör türüne bina asansörü kullanılabilir seçeneğini ve kat olarak da 4. katı seçelim.

Taşınma zamanı
Taşınma zamanı

Ve ardından karşınıza taşınma işlemini ne zaman yapmak isteğinize dair takvim ve saat seçenekleri çıkmaktadır. Unutmayın Pazartesi ve Perşembe günleri arasında yapılacak taşınma işlemi için nakliye şirketleri daha uygun fiyat vermektedir. Mümkünse bu günleri tercih etmeniz maliyetlerinizi düşürecektir. Biz örnek olarak; taşınma tarihi olarak 4 Ekim Cuma gününü seçelim ve saat olarak ise 8:00 ile 14:00 arası sunulan seçeneklerden 09:00’u seçelim.

İletişim bilgileri
İletişim bilgileri

Ardından karşınıza çıkan iletişim bilgilerinizi isteyen kutucuklara sırasıyla adınızı, soyadınızı, cep telefonu numaranızı ve e-posta adresinizi girin. Merak etmeyin, kişisel bilgileriniz asla 3. şahıs kişi ve kurumlarla paylaşılmaz.

Güvenlik doğrulama
Güvenlik doğrulama

İletişim bilgilerinizi girdikten sonra, işleme devam etmek için girdiğiniz cep telefonunuza gelen kodu kullanın.

3.      Adım İstediğiniz Ek Hizmetleri Belirleyin

Ek hizmet seçenekleri
Ek hizmet seçenekleri

eTaşın üzerinden sadece evden eve nakliyat hizmeti değil bu hizmete ek olarak temizlik hizmeti, çilingir hizmeti, tesisat hizmeti ve elektrik hizmeti de alabilirsiniz.

eTaşın’ın sunduğu sigorta seçeneği sayesinde taşınma işlemi sırasında eşyalarınızda yaşanabilecek kazaların size çıkarabileceği faturayı minimuma hatta sıfıra indirebilirsiniz.

Taşınacak eşyalarınızın değerini 20.000, 50.000 ve 100.000 tl teminat olarak belirleyip, sigorta sayesinde evden eve nakliyat işlemini gönül rahatlığıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Örnek olarak bu adımda, sigorta olarak 20.000 tl seçeneğini belirleyelim ve yeni evimize ek hizmet olarak, temizlik, çilingir, tesisat ve elektrik servisleri hizmetlerini alalım.

Bu hizmetleri nakliye günü, taşınma işlemleri ile paralel bir şekilde ve garantili olarak sunan tek evden eve nakliyat şirketi eTaşın. 

Ardından karşımıza taşınma işlemi için tutan fiyat gelecektir.

Evden eve nakliyat tavsiyesi - Taşınma özeti
Evden eve nakliyat tavsiyesi – Taşınma özeti

Tüm bu adımların ardından onayla seçeneğine tıklayarak taşınmaya başlayabilirsiniz.

eTaşın hizmetlerinin etkisiyle, önceleri herkesin stresli bir süreç olarak görüdüğü taşınma işlemi artık keyifli bir hale geliyor! Evden eve nakliyat tavsiyesi aramakla zaman ve efor kaybetmeyin. Evden eve nakliyat için en güvenli, kolay ve yorulmadan taşınma için eTaşın hizmetlerinden faydalanın, daha fazlası için takipte kalın!

RELATED ARTICLES

6 YORUMLAR

  1. Anahtar teslim paketle evimi taşıdım. Eşimin gözünde çok büyüttüğü taşımayı hiçbir şeye dokunmadan halletmiş olduk. Ama benim dikkatimi çeken konu firma ortağı Ozan Bey’in sürecin başından sonuna ilgilenmesi ve muhatabımızın tek kişi olmasıydı. Teşekkür ederiz.

  2. Ofisimin taşınması için etaşından yardım aldım baştan sona herşey ile ilgilendiler eşyalarımızı özenle taşıdılar profesyonel bir hizmet,çok memnun kaldık her şey için teşekkürler

  3. Firma hakikaten de önemli bir soruna çare bulmuş, işin güzel tarafı herşeyin planlı giderek ve süprizlere açık olmaması. Zaten yorucu olan bu süreci stres yaşamadan geçirdik. Teşekkür ederiz.

  4. Yıllardır bir çok kez taşındım ve bir çok nakliye firmasının çalışma biçimini gördüm. Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki bu firma gördüğüm en iyi hizmeti sunuyor. İlgileri çok üst noktada. Taşınma öncesi ve sonrasında arayarak hem hazırlık aşamasını kolaylaştırıyorlar hem de memnuniyetinizi ölçüyorlar. Söyledikleri vakitte geldiler ve adeta karınca ordusu gibi 2 + 1 (85m2) evimizi tam 2 saatte topladılar. Biz yalnızca kıyafetlerimizi topladık (bu bizim tercihimiz oldu boşuna evham yaptık kirlenirler diye) geriye kalan tüm eşyaları titizlik ve ustalıkla hem demonte ettiler hem de güzelce paketlediler. Boşaltma sürecinde de aynı beceriklilikle işlerini hızla hallettiler. Taşındığım yer yakındı (1,5km) ancak başından sonuna 4,5 saatte tüm süreç tamamlandı. Bir eşyamızda da ne bir çizik ne bir çarpma yaptılar. Söylediğim gibi daha iyisini görmedim. Bence gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.Teşekürler etaşın.com

  5. Bi kere taşınırken önemli olan fiyat ve diğer firmalarla kıyaslama, yeri geliyor yılda iki kere taşınıyorsun kiracıysan vs. ordan oraya, sonra bu adamlara rastlıyorsun hassasiyeti görüyorsun. anahtar teslim diyen firmalarıda gördük iki katı fiyatlara 1 gün boyunca ev taşımayı beceremeyen hatta sana bugün geliyoruz hallederiz deyipte ne kadar beklettikleri belli olmayan bi telefon etmeyen firmalarıda.
    O yüzden bu firmada iş var, kabiliyet var emek var

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Selçuk Açık Sultangazi Ev Taşıma
Saadet B. Açık Ulus Ev Taşıma
Asuman Açık Kurtköy Ev Taşıma
Ali Faruk K. Açık Zekeriyaköy Ev Taşıma
Şeyma Y. Açık Yeşilköy Ev Taşıma
Azad Açık Göktürk Ev Taşıma
Kubilay A. Açık Levazım Ev Taşıma
Arya Açık Florya Ev Taşıma
Ahmet Açık Acıbadem Ev Taşıma
Sanem Hanım Açık Ispartakule EvTaşıma
Yağmur Açık Yeşilköy Ev Taşıma
Aslan Açık Acıbadem Ev Taşıma
Ahmet Açık Levazım Ev Taşıma
Ayse Açık Esentepe Ev Taşıma
Fiyat Teklifi Al