Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Evde Kış Dekorasyonu

Evde Kış Dekorasyonu

Kışın en güzel yanlarından biri dışarıda kar yağarken, evimizde kahve keyfi yapmaktır. Bu mevsim özellikle iflah olmaz romantiklerin de en sevdiği dönemdir. Siz romantikler için hazırladığımız evde kış dekorasyonu yazımıza göz atarak evinizi daha huzurlu hale getirebilirsiniz.

Evde Kış Dekorasyonu İçin Yaratıcı Fikirler

Karın yağması ile birlikte etraf her ne kadar kartpostallardaki manzaralara benzese de bazen soğuk nedeni ile dışarı çıkmak imkansız hale gelebilir. Bu yüzden bu aylarda evde daha çok vakit geçirmek çoğu insanın tercihidir. Özellikle pandemi süreci ile birlikte ofis çalışanları da artık işlerine evden devam etmeye başlamış bu da evden geçirilen sürenin artmasına yol açmıştır. Peki, hangimiz bu kadar çok zaman geçirdiği yerde, gözüne güzel gelecek değişimler yapmak istemez ki?

Siz de basit bir kaç taktikle evinizi muhteşem bir şekilde dekore edebilirsiniz. İşte herkesin kendi evinde uygulayabileceği bir kaç basit metod;

Yumuşacık Battaniye ve Kumaşlar

Hepimiz hayatımızda en az bir kere kış aylarında üşürken yumuşacık battaniyeye sarılıp uyumuşuzdur. Soğuk kış günlerinin en büyük kurtarıcısı şüphesiz ki battaniyelerdir. Ayrıca bu sıcak dostlarımız ayrıca evi dekore ederken de işimize yarayabilmektedir. Evinizi dekore etmek için kumaş ve battaniye türleri arasında bir çok alternatif mevcuttur. Son yıllarda sıkça tercih edilen diz battaniyeleri, ısıtmanın yanı sıra gayet estetik birer dekor olarak da evlerimizde yerini almaktadır. Kışın en vazgeçilmezleri listesinde bir numaraya oynayan pamuklu battaniyeler, şık birer dekoratif ayrıntı olarak da kullanıldığından son derece kullanışlıdır.

Ahşap Zerafeti

Kışın en şık ayrıntılarından biri kesinlikle ahşaptır! Ahşabın zerafeti ve iç ısıtan tarzı, kışın soğuk günlerinde kalbinizi ısıtacaktır. Ayrıca son derece konforlu ve rahat olan ahşap, estetik olarak da evinizin ortamına farklı bir soluk getirecektir. Üstelik ahşabın evinizin neresinde parlayacağına da siz karar verebilirsiniz. Örneğin, bu materyale masa, sehpa, sandalye, ayna, raf, TV ünitesi ya da daha farklı bir şekilde yer verebilirsiniz. Seçim tamamen zevkinize kalmış.

Şimdi Halı ve Kilim Zamanı

Havaların soğuması ile beraber evlerde halı ve kilimler yeniden birlikte yeniden yerlere serilmeye başlar. Halı ve kilimler sağlığınızı korumanıza yardımcı olurken aynı zamanda canlı estetik açıdan da evinize değer katabilir. Eğer eviniz loş ise yapacağınız renkli halı ya da kilim tercihi evinizin daha sıcak görünmesine yardımcı olurken, bu yünlü ürünler ortamın samimiyetini de artırmak için idealdir.

Doğal ve Organik

Kış dekorasyonu denince akla ilk gelen şeylerden biri kesinlikle kozalak ve kokinalardır. Doğanın bize sunduğu bu estetik harikası aksesuarları dilediğiniz takdirde spreyle boyayabilir ya da olduğu gibi bırakarak bir sepetin içinde masanızda veya kapı süsü olarak kullanabilirsiniz.

Genelde kış aylarında yetişen ve yılbaşı çiçeği olarak da bilinen kokinalar evinize renk katması açısından mutlaka değerlendirilmesi gereken doğal birer güzelliktir. Ayrıca bakımı da son derece kolay olan ve düzenli sulama gerektirmeyen kokinaları isterseniz vazo içinde olduğu gibi veya kapı süsü olarak da kullanabilirsiniz. Bakımı zahmetsiz olan kokina rengiyle de evinize sıcaklık katacaktır.

Şamdan ve mumluk

Tabi kış mevsimi denince şamdan ve mumluk olmadan olmaz. Estetik açıdan da son derece şık duran şamdan ve mumluklar kışın evinizde hoş bir ortam oluşturmanız için size yardımcı olabilecek aksesuarlardır. Şamdanlar genel olarak daha klasik evlerin tercihi olurken, farklı renk ve şekillerdeki mumluklar evi daha modern olarak dizayn edilenler için kesinlikle vazgeçilmez olacaktır.

Yeşillenin

Evde yapılacak ufak bir yenilenmenin olmazsa olmazlarından biri ise bitki kullanımıdır. Kışın en önemli sembollerinden olan çam ağacına ait taze bir dalı su dolu bir vazoya yerleştirerek gayet maliyetsiz bir şekilde evinize yeni bir dokunuş yapabilirsiniz.

Sırada Mutfak Var

Şüphesiz ki mutfak bir evin en önemli bölgesidir. Özellikle kış mevsimi gelince sıklıkla sıcak içecekler tüketir ve mutfakta bolca zaman geçiririz. Mutfağında oluşturacağın basit bir planlama ile kışın gelmesiyle daha sık kullanmaya başladığın kupalarını daha estetik ve pratik bir şekilde kullanabilirsin. Evde kış dekorasyonu yapmak oldukça basittir. Yukarıda yazdığımız fikirleri değerlendirip kendi zevkinize göre konfor alanı yaratmak sizin elinizde!

eTaşın ekibi olarak sizler için evde kış dekorasyonu konusuna ışık tutan çalışmamızı yaptık. Umarız faydalı olmuştur. eTaşın hizmetlerinden yararlanarak hızlı, güvenilir ve kolayca nakliyat işleminizi tamamlayabilirsiniz, daha fazlası için takipte kalın!

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al