Ana SayfaEvden Eve NakliyatEvden Eve Nakliyat FirmalarıEv Taşıma Platformu Hakkında Tavsiyeler

Ev Taşıma Platformu Hakkında Tavsiyeler

Nakliye hizmetine ihtiyacınız var ve en iyi evden eve nakliyat platformu hangisi araştırmaya başladınız. Durun tahmin edelim, hem internet ortamında hem de yakın çevrenizde nakliyat firması tavsiyeleri aramaya başladınız bile! İnternet ortamında nakliyat platformlarına göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Biz, eTaşın ekibi olarak bu yazımızda evden eve nakliyat platformları hakkında sizlere bilgi vermeyi ve rehber olmayı amaçladık.

Evden Eve Nakliyat Platformu Nedir ?

Bünyesinde birçok nakliyat firması ile nakliyat ihtiyacı olan müşterileri online ortamda buluşturup hizmet sağlamayı amaçlamaktadır. Platformda birçok nakliyat firmasının hizmetleri ve fiyatları karşılaştırabilir. Size en uygun olan nakliyat firmasının hizmet almanıza yardımcı olmayı amaçlar. Bu platformların bazılarından taşınma hizmetinin yanında ek hizmetleri de bulabilirsiniz.

Neden Tercih Edilmeli ?

Bu platformlar geleneksel kanallarda hizmet veren firmalarından daha avantajlıdır. Bu avantajları inceleyelim ;

  • Nakliyat platformlarında Profesyonel hizmet alırsınız.
  • Nakliyat sırasında eşyalarınıza zarar gelmesi durumunda nakliyat platformunun müşteri hizmetleri ile irtibata geçebilirsiniz. Profesyonel bir şekilde zararı tazmin edecektir.
  • Nakliyat platformlarında birçok nakliyat firmasını istediğiniz gibi sıralayabilir ve istediğiniz nakliyat firmasıyla çalışabilirsiniz.
  • Nakliyat platformlarında eşyalarınızı vaktinde taşınmaktadır.
  • Nakliyat platformlarında nakliyat firmalarının daha önceden aldığı yorumları inceleyebilirsiniz.

Platformların Sunduğu Ek Hizmetleri

Nakliyat platformlarının hepsi ek hizmetler vermeyebilir. Ek hizmet veren nakliyat platformlarının hepsi de aynı hizmetleri bir arada veremeyebilir. Ek hizmet olarak;

  1. Elektrik tesisatı hizmeti,  
  2. Mobilyaları duvara sabitleme hizmeti, 
  3. Yeni evinizin temizlenmesi hizmeti, 
  4. Çilingir hizmeti, 
  5. Yeni evinizin eşyalarını yerleştirme hizmeti,  
  6. Stor perde montaj hizmeti 

gibi hizmetleri sunan farklı platformları bulunmaktadır. Yukarıda bahsettiğimiz hizmetlerin tamamını aynı anda sizin hizmetinize sunan platform bulunmamaktadır, mevcut platformlar bu hizmetlerden sadece bazılarını müşterilerine sunabilmektedir. Bu aşamaya gelmen önce önce ihtiyaç duyduğunuz hizmetleri belirlemelisiniz. Hangi hizmetleri alacaksanız size en uygun evden eve nakliyat platformu ile bulmanız gerekmektedir. eTaşın olarak En İyi Nakliye Firmalarını okumanızı tavsiye ediyoruz.

Yeni bir eve taşınacaksınız. Hiç vaktiniz yok veya hiç bir işle uğraşmak istemiyorsanız eTaşın anahtar teslim paketleme hizmetini tavsiye ederiz. Anahtar teslim paketleme işlemlerinin yanında başka ek hizmetlere ihtiyacınız olabilir. Yukarıda saydığımız ek hizmetlerin tamamını eTaşın sizin adınıza yapabilir. Anahtar teslim paketleme hizmeti almak veya daha detaylı bilgi  almak için eTaşın’dan hemen teklif alın.

Sizlere bu yazımızda evden eve nakliyat platformları hakkında kısaca bilgi vermeye çalıştık.  Umarız yazımızdan çıkardığınız sonuçlar ile istediğiniz nakliyat firmasını bulabilir ve istediğiniz gibi evinizin nakliyat hizmeti alabilirsiniz. Ümit ederiz ki bu yazımızın faydası olmuştur. Yazımıza eklememizi istediğiniz veya çıkarmamızı istediğiniz yerleri yorum yaparak bildirirseniz çok mutlu oluruz. İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Nakliye Nedir? Evden Eve Nakliyat Nedir ? yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz.

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al