Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Ekonomik Salon Dekorasyon Fikirleri

Ekonomik Salon Dekorasyon Fikirleri

İyi bir ruh hali için salonunuzu yeniden dekore etme zamanı gelmiş olabilir. Eğer siz de kullandığınız salon takımlarınızda bir yenilik yapmayı planlıyorsanız ekonomik salon dekorasyon fikirleri yazımız tam da size göre olabilir.

Salon dekorasyonunuzu değiştirecek ekonomik duruma sahip değilseniz, merak etmenize gerek yok. İşte cebinizi zorlamayacak en pratik ekonomik salon dekorasyon fikirleri yazımız!

En Pratik Ekonomik Salon Dekorasyon Fikirleri

Duvarınıza Hayat Verin

Salonunuza baktığınızda size eski göz zevkini vermiyorsa, değişime duvar renginden başlayabilirsiniz Fakat, bu işe duvar rengi ya da kontrast ton ve desenlerde bir duvar kâğıdı seçerek başlayabilirsiniz. Bunun nedeni ise daha ekonomik olacak olmasıdır çünkü tüm salonu komple duvar kâğıdıyla kaplamak kesinlikle daha masraflı olacaktır. Bu yöntemi izleyerek daha az bir maliyet ile daha estetik görüntü elde edebilirsiniz. Size tavsiyemiz, salonda bulunan belirli bir kısım bölümü, şık bir dekoratif duvar kâğıdıyla kaplamak olacaktır.

Yeni Perdeler Yeni Görünüm

Perdeler evlere ruh katan aksesuarlardır. Bu nedenle yaşadığınız yerin genel atmosferini değiştirmek için gayet ideal bir çözüm olabilirler. Salonunuzda bulunan perdeleri yenilemek son derece ekonomik bir dekorasyon fikridir. Bu işlemi gerçekleştirirken dikkat etmeniz gereken detay ise, salonunuza daha çok güneş ışığı almanızı sağlayacak ton ve kumaş cinsine sahip perdeleri seçmek gayet önemlidir.

Boyamaktan Korkmayın

Renkler bir evin ruhunu yansıtan en önemli faktörlerden biridir. Soluk tonlar genelde evin ruhunu köreltmekte ve eve kasvetli bir ortam görünümü vermektedir. Ancak, bunun çözümü sandığınızdan bile kolaydır. Bunun için; eski ahşap sehpanızı yeni bir renge boyayarak işe başlayabilirsiniz. Eğer evinizde kullanmadığınız başka eşyalar da varsa, onları da boyayarak ufak bir maliyetle, evinize yeni bir dokunuş getirmeniz gayet olasıdır. Bu yöntemle cebinizi yormadan evinizde büyük değişikliklere gitmeniz son derece kolaydır.

Sırada Kırlentlerinizi Değiştirmek Var

Genel olarak kırlentler, evlerin değiştirilmesi en kolay aksesuarlardır. Bunun için sadece koltuk takımınızla uyumlu kırlentler tercih etmek yeterli olacaktır. Siz de kırlentlerinizi değiştirerek küçük aksesuarlarla yaşam alanınızda büyük değişimler yaratabilirsiniz.

Yeni Bir Bakış Açısı Ufak Bir Değişimle Başlar

Sadece mobilyalarınızın yerini değiştirmek bile salonunuza yeni bir görünüm kazandırmak için yeterlidir. Ayrıca bu şekilde evde bulunan fazla eşyalarınızdan da kurtulabilir ve yeni birkaç parça aksesuarla şık bir hava katabilirsiniz.

Sanat Katın

Bunun için duvara ufak birkaç parça tablo ya da çerçeve asmanız eve estetik bir görüntü katacaktır. Eğer, eliniz yatkınsa kendi çizimlerinizi renkli bir çerçeveye koyup asarsanız çok düşük bir bütçeyle büyük bir yenilik yapabilirsiniz.

eTaşın ekibi olarak sizler için ekonomik salon dekorasyon fikirleri adlı konuya ışık tutan çalışmamızı yaptık. Umarız faydalı olmuştur. eTaşın hizmetlerinden yararlanarak hızlı, güvenilir ve kolayca nakliyat işleminizi tamamlayabilirsiniz, daha fazlası için takipte kalın!

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al