Ana SayfaEvden Eve Nakliyat Firmalarıİstanbul Evden Eve Nakliyat Firmalarıİstanbulda Çocuklu Ailelerin Rahat Hissedebileceği Semtler

İstanbulda Çocuklu Ailelerin Rahat Hissedebileceği Semtler

Birlikte yaşayan yetişkin aileler ya da tek başına yaşayan insanlar taşınmak istediği zaman “Hangi semte taşınsam?” diye düşünürken çocuklu ailelere göre çok daha az kriterleri oluyor. Çocuklu aileler için bu kriterler; güvenlikten sosyal imkanlara, sosyal çevreden eğitim olanaklarına kadar bir çok açıdan değişiyor. Sizler için “Çocuklu Ailelerin Tercih Edeceği İstanbul Semtleri” yazımızı hazırladık. Keyifli okumalar dileriz!

BeylikdüzüBeylikdüzü

Şehir merkezine çok uzak olsa da kendi içinde ayrı bir şehir olacak kadar gelişmiş olduğunu söylemekle başlayalım. Beylikdüzü, okul ve hastane açısından da bu ilçede yaşayanlara seçenek sunabiliyor. Bununla birlikte geniş yeşil alanları, spor salonları, farklı zevklere hitap eden mekanları da bulunuyor. Her yaştan çocuk için okul bulabileceğiniz gibi yaşamak isteyeceğiniz dairenin apartman katı, müstakil ya da site içinde olması ile ilgili olarak da oldukça fazla seçim imkanı sunuyor. Yani, İstanbul’un merkezine uzak olmak sizin için sorun değilse Beylikdüzü çocuklu aileler için çok ideal bir ilçe.

SARIYER
Çocuklu Ailelerin Tercih Edeceği İstanbul Semtleri

Sarıyer

Sarıyer, İstanbul’un en eski ilçelerinden biri ve sahili ile insanları oldukça cezbediyor. Bununla birlikte Sarıyer çevresinde çocuklu ailelerin yaşaması için çok uygun mahalleler de bulunuyor. Eski bir yerleşim yeri olması okul, hastane, market ve diğer ihtiyaç duyulacak lokasyonlar açısından da ilçeyi zengin kılıyor.

Çocuklu Ailelerin En Çok Tercih Edeceği İstanbul Semtleri

Kuzguncuk

Üsküdar ilçesinde bulunan bu semt hem nezih hem de sakin olması ile öne çıkıyor. Ayrıca çok da merkezi bir lokasyonda yer aldığı için yine okul, hastane gibi temel ihtiyaç noktalarına da uzak bulunmuyor. Kuzguncuk, çocuklar için renkli ve güvenli bir alan da sunuyor. Apartman katı daireler olduğu gibi müstakil evler bulabilme şansınız da oluyor. Bu yüzden Kuzguncuk’a da “Çocuklu Ailelerin Tercih Edeceği İstanbul Semtleri” listemizde yer vermek istedik.

Suadiye

Suadiye

Suadiye ve çevresi gelir seviyesi yüksek kesimlere hitap ediyor. Bu yüzden de hem güvenlik açısından hem de yaşanabilir olması açısından oldukça üst düzeylerde yer alan bir ilçe. Suadiye’nin en güzel taraflarından biri de sahile ve sahil boyunca uzanan yeşil alanlara yakın olması. Yani, özellikle de havanın sıcak olduğu günlerde ailece deniz kenarında keyif yapmanız mümkün.

ailelerin tercih edeceği istanbul semtleri ataşehir

Ataşehir

Çocuklu Ailelerin Tercih Edeceği İstanbul Semtleri’ni düşününce Ataşehir’i eklememek olmaz dedik. Sitede oturmak istiyor ve oturacağınız evin de gerçekten konforlu olmasından yanaysanız o halde Ataşehir de sizin için uygun bir seçenek olacaktır. Görece merkezi bir yer olan Ataşehir de İstanbul’un eski semtlerinden biri. Yeni gelişimlerle birlikte oldukça lüks noktaları da bulunuyor. Ancak geneli çok büyük olduğu için çocuklar için daha uygun olan bir tarafını da tercih edebilirsiniz.

Çocuklu Ailelerin En Çok Tercih Edeceği İstanbul Semtleri

Koşuyolu

Üsküdar ve Kadıköy’ün ortasında bulunan Koşuyolu; eğitim olanaklarının çokluğu, parkları, spor alanları ile aileler tarafından oldukça fazla tercih edilen bir ilçe. İsterseniz güvenlikli bir sitede isterseniz de nezih bir çevreye sahip bir apartmanda çocuklarınız ile birlikte yaşayabilirsiniz. Adeta şehrin ortasında bulunan Validebağ Korusu’nda yürüyüş yapabilir, sahil havası almak isterseniz yürüyerek Üsküdar’a ya da Kadıköy’e gidebilirsiniz.

Elbette taşınacağınız yere karar verdikten sonra taşınma işlemlerini başlatmak da yine çocuklu aileler için biraz daha zorlaşıyor. Bu sebeple de sorunsuz, hızlı ve profesyonel kadrosu ile eTaşın nakliye sürecinizde yanınızda, hemen nakliye teklifi alın! Ayırca Anahtar Teslim Taşıma ve İstanbul Anadolu Yakası Evden Eve Nakliyat Hizmeti yazılarımızı da inceleyebilirsiniz.

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al