Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Bahçenizi Yenilemenin Yolları

Bahçenizi Yenilemenin Yolları

Evimiz bizim için ne kadar değerli ise bahçemiz de öyledir. Ancak maalesef bir çoğumuz evimizi düzenlerken bahçeyi ihmal ederiz. Oysa ki bahçemiz de yaşadığımız yerin bir parçasıdır ve değişikliği hakkeder. Eğer bahçenizi yenilemenin yolları adlı yazımızı okuyorsanız, sizin de bahçenizi yenilemenin zamanı gelmiş demektir!

Bahçeler evinizin en değerli alanlarından biridir. Doğru düzenlenen bir bahçe eve artı değer katmakla beraber konfor alanımızı genişletmek için alternatifler de sunan alanlardır. Bu sebepten ötürü her mevsim yeşil kalabilen ve senenin her dönemi faydalanabileceğimiz bir yaşam alanı yaratmak için bahçe peyzajını yaparız. Ayrıca, yaptığımız bakımla bu peyzajların düzenli ve göz alıcı olmasını sağlarız. Bahçenizi yenilemenin yolları yazımız ile bahçenizi son derece şık bir alana dönüştürmeniz mümkün.

Kolay ve Basit Yöntemlerle Bahçenizi Yenilemenin Yolları

Farkınız Tarzınız

Bahçenizi yenilemeye bahçenizde mevcut olan masa, sandalye gibi temel mobilyaların yer aldığı bölgenin dışında farklı bir köşe oluşturarak başlayabilirsiniz. Aslında, gayet basit. Örneğin, kullanmadığınız mutfak tezgâhını bahçenizin görünen bir yerine yerleştirebilir ve üzerine de kullanmadığınız tencere, tava ya da kullanmadığınız diğer aksesuarları yerleştirerek dekore edebilirsiniz.

Bırakın Rengarenk Olsun!

Kullanmadığınız eşyaları atmanıza gerek yok. Onlar görevlerine bahçe de devam edebilirler. Kullanmadığınız eski eşyalarınızı estetik bir biçimde yerleştirerek bahçenizi yepyeni bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Mesela; kullanamadığınız eski lastiklerinizi canlı bir renge boyayıp, içine çiçekler ekleyerek bahçenize son derece şık bir görüntü kazandırabilirsiniz. İlla da araba tekerleği olması şart değil. Mesela bir bisikletin ön sepetini çiçeklerle doldurarak da bahçenizde Amsterdam havası yakalamanız gayet mümkün.

Bahçenize Bahar Gelsin

Çiçekler dış mekân düzenlemesinin şüphesiz ki en nadide parçasıdır ve sade bir alanı renkli, samimi bir yere dönüştürmek için kullanılabilecek en kolay alternatiftir. Bunun için seramik saksıda çiçekler almayı tercih edebilir ya da bahçe duvarınızı baştan sona renkli çiçeklere donatabilirsiniz.

Bırakın Işık Girsin!

Güzel ve güneşli havaların tadını çıkaracağınız yaz akşamlarında çimenlerin üzerine yerleştireceğiniz İtalyan stili beyaz dekoratif ışıklarla bahçenizi ışık şelalesine çevirebilirsiniz. Ayrıca, ağaçlara renkli fenerler asabilir, kendi tarzınızı yansıtan bir aydınlatma sistemi yaratabilirsiniz.

Hayat Verin

Bahçenizi canlandırmanın en kolay yollarından biri renkli minder kullanımıdır. Renkli minderlerle tüm bahçeyi donatarak ortama ruh katabilirsiniz. Bu yöntem masrafsız ve gayet kolaydır. Ayrıca halatların yardımıyla küçük minderleri birbirine bağlayarak bahçenize bambaşka son derece estetik bir görüntü katabilirsiniz.

eTaşın ekibi olarak sizler için bahçenizi yenilemenin yolları adlı konuya ışık tutan çalışmamızı yaptık. Umarız faydalı olmuştur. eTaşın hizmetlerinden yararlanarak hızlı, güvenilir ve kolayca nakliyat işleminizi tamamlayabilirsiniz, daha fazlası için takipte kalın!

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al