Acıbadem Ev Taşıma

Acıbadem, İstanbul’un en güzide mahalleleri arasında yer almaktadır. Sahip olduğu altyapı ve sosyal imkanlar Acıbadem’e olan talebi her geçen gün artırmaktadır. Kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçmesiyle bölgede yeni ve yüksek standartlara sahip konut sayısı artmıştır. Bu da beraberinde Acıbadem bölgesine olan talebi yükseltmiştir. Bizler de bu kapsamda Acıbadem evden eve nakliyat hizmeti vererek, Acıbadem’deki taşınma taleplerinizin tamamını sigortalı bir şekilde karşılıyoruz. Ayrıca diğer nakliye firmalarından ayrışarak anahtar teslim nakliyat hizmeti sunmaktayız. Anahtar teslim nakliyat hizmeti kapsamında siz hiçbir eşyanızın paketlenmesiyle ve yeni evinize yerleştirilmesiyle uğraşmazsınız. eTaşın sizin için tüm eşyalarınız paketler, güvenle taşır ve yeni evinizde raflarınıza yerleştirir. Siz de bu hizmetten yararlanmak istiyorsanız tıklayın ve hemen bizi arayın.

eTaşın olarak Acıbadem mahallesini karış karış biliyoruz ve size mahalle hakkında bazı bilgiler vermek istiyoruz. Eğitimli nüfus yoğunluğu, yüksek metrekare değeri ve eğlence harcamalarıyla Acıbadem, İstanbul’un gözde mahalleleri arasında yer almaktadır:

Acıbadem evden eve nakliyat

eTaşın olarak siz değerli okuyucularımızı bilgilendirmek için mahalle özelinde hazırladığımız En Gözde Mahalleler Raporu’muzu mutlaka inceleyin: En Gözde Mahalleler Raporu – Kadıköy, Acıbadem

Anahtar Teslim Taşıma Nedir?

Evden eve nakliyat hizmetinde önemli olan bildiğiniz üzere sorunsuz taşımacılıktır. Bunun için nakliye firmamızda sizlere hizmetlerimizi sunarken anahtar teslim nakliye hizmetini sunuyoruz. Bu hizmetimizin değerleri ise aşağıdaki gibi sınıflandırılmaktadır.

  • Eşyalarınız eski mekandan, yeni mekana taşınırken en ince ayrıntısına kadar paketlenir.
  • Paketlenen eşyalarınızın kırmadan, sorunsuz bir şekilde taşınması sağlanır.
  • Hangi eşyanın hangi odada olması gerekiyorsa ona göre bir plan hazırlanır.
  • Hazırlanan plana uygun olarak tüm eşyaların taşıması ve yerleştirilmesi gerçekleştirilir.

Evden Eve Nakliyat Hizmeti Öncesi Ne Gibi Hazırlıkları Yapmalıyım?

Nakliye hizmetinden önce bazı firmalar gerekli olan detayları kontrol etmeden işe başlarlar ve bu durum çok yanlış sonuçları doğurur. Çünkü eşyalar taşınırken, kontrolün firmada olması gerekir. Bizler bu kapsamda sizlere hizmetlerimizi sunarken, gerekli olan konuları sizlerle konuşuyor, garantili bir taşıma hizmeti sunuyoruz. Nakliye hizmetinden önce de şu hususlara dikkat etmenizi önermekteyiz.

  • Evde çocukların bulunmaması,
  • Kolilere ayrılan eşyaların üzerlerine isimlerinin yazılması,
  • Kırılabilecek olan eşyaların belirtilmesi,
  • Elektrikli aletlerin elektrik aksamından ayrılması,
  • Apartman veya site yönetiminin bilgilendirilmesi,
  • Nakliye kamyonunun park yerinin ayarlanması vb.

Acıbadem Evden Eve Nakliyat

Acıbadem Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Sizlere sunduğumuz anahtar teslim evden eve nakliyat hizmetlerimizi güvenilir, garantili ve uygun fiyatlı bir şekilde ortaya koyacağımızın garantisini vermekteyiz. Bunun için firmamızdaki personellerimiz ve kullandığımız asansörlü taşımacılık sistemimiz, gerekli olan tüm detayları en kolay hale getirmektedir. Peki, evden eve nakliyat hizmetimizi fiyatlarını neler etkiler?

  • Evin Oda Sayısı
  • Dairenin Kaçınca Katta Olduğu
  • Asansör Olup Olmadığı
  • Evden Evde Taşımacılık İçin Gidilecek Olan Mesafe.

Yukarıdaki seçenekler, profesyonel Acıbadem evden eve nakliyat hizmetimizin fiyatlarını belirlemektedir. Sizler de verdiğimiz hizmetlerden bu kapsamda en uygun fiyatlara yararlanma şansına sahipsiniz.

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al