Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Türkiyedeki En İyi Nakliye Şirketi

Türkiyedeki En İyi Nakliye Şirketi

E-Taşın Nakliyat, taşımacılık işleri konusunda ev nakliyesi ofis taşımacılığı fabrika taşıması şehir içi ve şehirlerarası evden eve nakliyat işlerinizi en iyi şekilde yapmaktadır. Parça yük ve eşya taşıması konusunda dilediğiniz an sizlere yardımcı olacaktır. Ev nakliyatı konusunda uzman kadromuz ile yurdumuzun tüm bölgelerine sınırsız hizmet sunmaktayız. Uzmanlık alanlarımızı görmek ve incelemek için aşağıya bakabilirsiniz. Sormak ya da öğrenmek istediğiniz farklı konular varsa bizimle iletişime geçin.

Kaliteli Evden Eve Nakliyat

E-Taşın Nakliyat taşımacılık işleri konusunda ev nakliyesi ofis taşımacılığı fabrika taşıması, şehir içi ve şehirlerarası evden eve nakliyat ve parça yük eşya taşıması konusunda sizlere yardımcı olacaktır.

Güvenilir Şehirler Arası Evden Eve Nakliyat

İstanbul’un en önemli nakliyat firmalarından biri olan E-Taşın Nakliyat, şehirlerarası ev taşımacılığı hizmetlerinde teknolojinin gelişmesi ve ülkemizde karayollarının hızlı gelişmesi ve yeni yolların, köprülerin, geçitlerin yapılması ile şehirlerarası taşımacılık hizmetleri de bir anlamda kolaylaştı.​​​

Depolama

E-Taşın Evden Eve Nakliyat hizmetinde gösterdiğimiz başarı, müşterilerimizi gereksinimleri doğrultusunda farklı taleplerin yoğunlaşmasına da vesile olmuş ve hizmeti kalitesinden ödün vermeden sürdüren firmamız depolama hizmeti de vermeye başlamıştır.

Paketleme

Ambalajlama hizmeti evden eve nakliyat hizmetinin en önemli bölümü demektir. E-Taşın Nakliyat tarafından görevlendirilen uzman taşıma elemanlarımız, eşyalarınız darbelere ve taşınırken yaşanacak olan sarsıntılara karşı dayanıklı olsun diye balonlu naylonlarla ambalajlanmaktadır. Ayrıca kullandığımız malzemelerin çevreye zarar vermeyen özelliklerde (geri dönüşümlü) olmasına dikkat ediyoruz.

E-Taşın olarak, taşıma işlemi sırasında, tüm eşyalarınızı özel olarak paketleyip sınıflandırılıyoruz. Özenle araçlara yerleştirilip taşınacak lokasyona ulaştırdıktan sonra da yine aynı titizlikle yeniden yerleşim işlemlerini tamamlanıyoruz.

Kalite Politikamız

E-Taşın taşımacılığın amacı; müşterilerinin evden eve nakliye ve her türlü eşya depolama isteklerine ve beklentisine uygun olacak şekilde taşımak ve taahhüt edilen vakitte yeni yerine teslim etmektir. Bu amaç doğrultusunda müşterilerimize AB standartlarına uygun olarak hizmet vermekteyiz.

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al