Ana SayfaBiliyor Muydunuz?İstanbul Diyarbakır Arası Nakliyede Bilinmesi Gerekenler

İstanbul Diyarbakır Arası Nakliyede Bilinmesi Gerekenler

E-Taşın Nakliyat olarak sizler için hizmette sınır tanımıyor ve profesyonel olarak her alan içerisinde komple taşımacılık hizmeti sunuyoruz. Türkiye genelinde sunduğumuz komple ve parsiyel taşımacılık hizmetlerinde talep etmiş olduğunuz adresten yüklerinizi alıyor, yeni adresinize teslim ediyoruz. Taşıma kurallarını en iyi şekilde yerine getirerek müşteri memnuniyetini üst seviyede tutup profesyonel olarak taşımacılık hizmeti vermekteyiz. Eşyalarınızın taşınma öncesinde dikkatli olarak hazırlanması ve araca yüklemesi yapıldıktan sonra ise sigorta kapsamı altında taşınması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Şehirlerarası komple taşıma transferi talep ettiğinizde günün her saati yüklerinizin bulunduğu adrese gelerek malzemelerinizi şehir içi ve şehirlerarası nakliye gönderimi yapmaktayız.

İstanbul Diyarbakır Arası Evden Eve Nakliye Şirketi E-Taşın

Şehirlerarası nakliyat sektöründe kalite standartlarını uygulama amacıyla yola çıkarak kurulan, Nakliyat pazarında sürekli büyüyerek ve güçlenerek İstanbul’dan ve Türkiye geneline nakliyat ihtiyacı olan tüm bölgelere, nakliye iş-kolu öncülerinden olan bir firma halinde müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı hem idareci hem de çalışan kadrosu olarak iş anlayışı çerçevesinde yapmaya özen gösteren firmamız sahip olduğu üstün vasıflı nakliyat portföyünün uzmanlık niteliğindeki anlayışını benimseyerek ve ayrıca prensiplerinden taviz vermeden gerçekleştirmektedir.

Diyarbakır E-Taşın İle Güvenle Taşının

Firmamız İstanbul merkezinden ve ilçelerden Diyarbakır merkezi ve ilçelerine komple ya da parça yüklerin taşımacılığını ve nakliyatını yapmaktadır. İstanbul’dan Diyarbakır’a gidecek olan her türlü yükünüze uygun büyük ya da küçük hacimli sahip nakliyat araçları (Dorse, Tır, Kırkayak, Onteker, 10 Teker,  Kamyon, Isuzu, Transit, Kamyonet, Pikap, Panelvan, Transporter vs.) özel olarak veya gidiş dönüş yapacak şekilde üzeri açık ya da kapalı kasa araçlar ile başlangıç noktasından bitiş noktasına kadar ağır ya da hafif yük nakliyeciliği firmamız tarafından organizasyonu sağlanmaktadır.

E-Taşın İstanbul Nakliyat Süreci

 Firmamız İstanbul’dan Diyarbakır bölgesine nakliye olarak 7/24 en ideal, en süratli, kaliteli ve profesyonel çalışmalar yürütmek için kendini geliştirmektedir. Büyümeyi başarabilmek kadar zor olan ve özen isteyen bir başka konuda nakliye sürecini kontrol edebilmektir. E-Taşın olarak tüm süreçleri profesyonel bir şekilde yürütmekteyiz. İstanbul Diyarbakır arası çalışan nakliye firmamız bir telefon uzağınızda, Bizleri arayarak nasıl bir araç gerektiği, ürün ağırlığı, ürün hacmi, ürünlerin nereden nereye gideceği, ürün boyutu, gidecek yerin mesafesine göre hesaplama yapılarak en ekonomik fiyatları alarak taşınma sürecinizi başlatabilirsiniz.

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al