Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Şehirlerarası Motosiklet Taşıma

Şehirlerarası Motosiklet Taşıma

Motosiklet taşıma son dönemlerde sıkça talep edilen bir nakliye kolu haline gelmiştir. Özellikle şehirlerarası uzun yolculuklarda daha güvenli olması adına tercih edilen bu hizmetten yararlanmak için firmamızla iletişime geçmeniz yeterlidir.

Şehirlerarası Motosiklet Taşımacılığı Nasıl Yapılır?

Satın aldığınız motosikletinizi veya kendinize ait olan bir motosikleti bulunduğunuz şehirden farklı bir şehre en güvenilir şekilde teslimatını nakliye firması ile gerçekleştirebilirsiniz. İster adresinizden alınmasını talep edebilir isterseniz de adrese teslimatını isteyerek belirtilen noktaya teslim edip bu hizmetten yararlanabilirsiniz.

Örneğin İstanbul’dan İzmir’e göndermek istediğiniz bir motosikletiniz var ancak siz şehirlerarası yolculuk yapmayı güvenli bulmuyorsunuz. Bizimle iletişime geçerek motorunuzun İzmir’e güvenli bir şekilde uygun maliyetler ile taşınmasını sağlayabilirsiniz.

Motosiklet Taşımaya Nasıl Hazırlanmalıdır?

Motosikletinizi nakliye firmasına teslim etmeden önce yakıt haznesinde fazla yakıt olmamasına mutlaka dikkat edininiz. Ayrıca motorun tüm evraklarının eksiksiz olması fazlasıyla önemlidir. Bunun yanı sıra motoru boşa alarak kolay hareket etmesini sağlayabilirsiniz ve motor çantasındaki eşyalarınızı almanızı öneririz.

Tüm şehirlere motosiklet taşıması yapıyor musunuz?
İstanbul’dan hemen hemen tüm illerimize profesyonel hizmet sunmaktayız.

Motosiklet taşıma fiyatlarınız ne kadar?
Taşıma fiyatlarımız motorun büyüklüğü ile taşınacak güzergâha göre değişmektedir. Lütfen fiyat bilgisi için bizimle iletişime geçiniz.

Motosiklet taşımacılığı tecrübeniz var mı?
Nakliye hizmeti sunduğumuz ilk günden bu yana sayısız motosiklet taşıma hizmeti sunduk ve sunmaya da gün geçtikçe devam etmekteyiz.

Şehirlerarası Motosiklet Taşıma İçin Dikkat Etmeniz Gerekenler

  1. Öncelikle motosikletinizin güven içinde istediğiniz yere ulaşması için başka birileri tarafından kullanılmadığına emin olmak istersiniz. Bu nedenle sizden anahtar isteyen firma olması durumunda bunun nedenini detaylı bir şekilde öğrenmelisiniz.
  2. Tüm kişisel eşyalarınızı motosikletinizden almalısınız.
  3. Direksiyonu kilitlemeyin. Çünkü taşıma esnasında aracınıza yön vermek gerekebilir.
  4. Lastiklerinizi ideal seviyeye getirin.
  5. İçerisinde yakıt bulunmaması da oldukça önemlidir. Hem motosikletinizin güvenliği hem de taşıyıcının güvenliği için motosiklet içinde yakıt bulundurmamalısınız.
  6. Vites kontrolünü ve diğer kontrollerinizi yapın.
  7. Motosiklet taşıması için herhangi bir paketleme işlemi de yapmayın.
  8. Gerekli olan tüm detayları dilerseniz ekip arkadaşlarımızla görüşebilirsiniz.

Tüm bu durumlara dikkat edildikten sonra motorunuz taşınmaya hazır hale gelecektir.

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al