Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Şehirler Arası Eden Eve Nakliyat Ve Fiyat Hesaplama

Şehirler Arası Eden Eve Nakliyat Ve Fiyat Hesaplama

Taşınmayı düşünüyorsanız aklınızdaki sorulardan biri de taşınırken ne kadar para harcamanız gerektiğidir. Taşınırken en çok maaliyetli olan kısımlardan biri evden eve nakliyat olur genellikle. Özellikle başka bir şehire taşınacaksanız ‘Şehirler arası evden eve nakliyat fiyatları nasıl hesaplanır’ diye düşündüğünüzü duyar gibiyiz. Nakliye firmalarının fiyat hesaplaması yapması için gereken öncelikli bilgi güncel konumunuz ve taşınacağınız yerin konumudur. İki konum arasındaki mesafe nakliye için oldukça önemlidir. Mesafenin dışında bulunduğunuz evin ve taşınacağınız evin büyüklüğü, oda sayısı, katı ve asansör durumu da büyük bir önem taşımaktadır. Bu bilgiler doğrultusunda nakliye firmaları ortalama bir bütçe hesaplaması yapıp size fiyat sunabilirler. Şehirler arası taşınacaksanız eşyaların transferi saatler belki de günler sürebilmektedir. Bu süreçte de güvenilir bir nakliye şirketinden fiyat almak ve süreci o şirketle devam ettirmek gerekmektedir.

Şehirlerarası ev taşıma

Nakliye Fiyatı Nasıl Hesaplanır

Taşınmak istiyorsanız ilk halletmeniz gereken konu güvenilir bir nakliye şirketi bulmaktır. Güvenilir nakliye şirketini internetten araştırarak, yorumları okuyarak ya da çevrenizin tavsiyesi ile bulabilirsiniz. Sonraki adım da firma ile iletişime geçip fiyat almaktır. Nakliye fiyatı hesaplanması şehir içi de şehir dışı da benzer bilgiler ışığında yapılmaktadır. Yukarıda da bahsedildiği gibi nakliye firmasının ücreti hesaplaması için bilmesi gereken öncelikli noktalar mevcut evin ve taşınılacak evin büyüklüğü, mesafesi, oda sayısı, asansör durumu olmaktadır. Aynı zamanda köprü kullanılacaksa geçiş ücreti gibi ücretler de fiyata yansımaktadır. Eşya büyüklüğü ve sayısı da oldukça önemlidir. Nakliye yapacak olan firma bu bilgileri düşünerek hesaplamasını yapar ve müşterisine iletir. Eşyalarınızın güvenle taşınması için eşya sigortası yapan firmalarla çalışmanızı öneririz.

Şehirler Arası Taşınma Süreci Nasıl İlerler

Hepimiz biliyoruz ki yeni bir eve taşınmak bir hayli heyecanlı olduğu kadar zordur da. Evin bulunmasından başlayan süreç yerleşene kadar devam etmektedir. İçinize sinen taşınmak istediğiniz evi bulduktan sonra planlamalara başlarsınız. Şehir içinde bir nebze hızlı geçse de şehirler arası taşınma süreci nasıl ilerler? Öncelikle eşyaların özenli ve hasar görmeden taşınması için iyi bir nakliye şirketi ile çalışmak gerekmektedir. Nakliye şirketi ile anlaşıldığı takdirde taşınma süreci başlar ve bulunduğunuz şehirden eşyalar yüklenerek diğer şehre doğru yola çıkar. Bazen saatler bazen de günler sürebimektedir. Bu süreci iki ev arasındaki mesafe bir hayli etkilemektedir.

e Taşın ile Fiyat Almak

Şimdiye kadar taşınma sürecinin zorluklarından bahsettik. Peki bu süreci ağrısız ve kolay bir şekilde atlatmanın bir yolu yok mudur? Elbette vardır. Bahsettiğimiz gibi güvenilir bir şirketle çalışmak yükünüzü oldukça hafifletecektir. eTaşın platformu sayesinde taşınma süreci büyük oranda kolaylaştırılabilmektedir. eTaşın ekibi sizin için bütün taşınma sürecini yönetir. Eşyalarınız eTaşın ile hasar görmeden güvenli bir şekilde taşınır. Ayrıca eşyaların sigortalanması da önemli hizmetlerden biridir. Ek hizmetleri tercih etmeniz durumunda da temizlik, beyaz eşya kurulumu, anahtar kilidi değişimi gibi detayları da düşünerek hazır bir eve taşınmanızı sağlar. eTaşın ile fiyat almak oldukça kolay ve güvenilirdir. eTaşın sitesine girerek bulunduğunuz ve taşınacağınız evin oda sayısını, konumunu, büyüklüğünü, katını, asansör durumunu ve taşınmak istediğiniz tarihi belirterek 1 dakikada fiyat alabilirsiniz. Siteden ‘taşınmaya başla’ ya da ‘fiyat al’ seçeneklerine tıklamanız bunun için yeterlidir. Bu şekilde hızlıca fiyat alarak taşınmanın planlama kısmını büyük bir rahatlıkla halletmiş olursunuz. Sonrasında planlanan tarihte nakliye eksperi eşyalarınızı büyük bir özenle taşınmak istediğiniz yere taşır.

Müşteri Hizmetleri
Müşteri Hizmetleri arayarak fiyat alın
İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al