Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Neden Dubleks Evde Yaşamalısınız?

Neden Dubleks Evde Yaşamalısınız?

Eminim herkesin hayalinde yaşayacağı konforunun yüksek bir rahat ev olması vardır. Hem büyük ferah evlerde yaşamak hem de üstüne rahatlığı ve konforu çok fazla olması evlerin bize sağladığı büyük bir avantajdır. Ve sizlere bu avantajları sağlamak bizim için önemli ve değerlidir. Dubleks evde yaşam ise böyledir. Kişiye göre değişebilecek rahatlığı ve konforları vardır. Yani avantajları çoktur. Büyüklük açısından veyahut teraslı dubleks evlerinde tercih edilmesi bu yüzdendir. Daha çok kullanışlı olur ancak bunun tersi durum olarak dezavantajları da elbette vardır. Dilerseniz dubleks ev avantajı ve dezavantaj kısımlarını detaylı bir şekilde inceleyelim.

Dubleks ev

Dubleks Evde Yaşamanın Avantajları

Birçok durumun avantaj ve dezavantajları söz konusu olabilir. Dubleks evde yaşamın avantajları da söz konusu olabilir ancak dezavantajlarını da peşinde getirebilir. Ancak sizin terazisinize göre değişiklik gösteren bir durumdur. Kimine göre avantajlar, dezavantaj olabilir. Bu durumun tam tersi de söz konusudur. Ancak biz genel anlamda avantajlarından bahsetmekte fayda görüyoruz. Dubleks evler, tek katlı evlere nazaran daha fazla maliyetlidir. Ancak kullanım açısından daha konforludur. Daha geniş ortamınız olur. Çocuklu ve kalabalık bir aile iseniz dubleks evler sizin için büyük avantajdır. Aynı zamanda eğer alan çokluğu yaşıyor, tek başına yaşıyorsanız dubleks evinizin tek bir katını kiraya vererek kar elde etmiş olursunuz. Dubleks evlerin ısınması da diğer evler gibidir. Kalorifer, yerden ısıtma sistemi gibi birçok ısıtma seçeneklerini kullanabilirsiniz. Yalıtımlı bir dubleks evi tercih etmeniz maddi açıdan sizi daha rahat ettirir. Ancak çatı katı dublekslerinden bir eviniz olduğunda terasınızda keyif yapmak en büyük avantaj olacaktır.

Ev dekorasyonu

Dubleks Evde Yaşamanın Dezavantajları

Avantajı olduğu gibi dubleks evde yaşamanın dezavantajları da tabii ki vardır. Eğer tek başınıza yaşıyorsanız evin maddi harcamaları sizi bir miktar zorlayabilir. Onun dışında normal evlere nazaran daha büyük olduğundan ısıtma gibi problemleriniz olabilir. Tabii ki ısınmama gibi bir durumu yok ancak ısı arzusu daha fazla olan bir büyüklükte olduğu için sizleri maddi anlamda zorlayabilir. Yalıtım yaptırarak bu durumu en aza indirgenebilirsiniz. Eğer çatı katına bağlı bir dubleksiniz varsa çatıyla alakalı çatı akması ve bakımı gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Her yıl bir ustaya bakımı yaptırmanız şarttır. Standart ve çatı dubleksli evlerde eğer asansör kullanımı mevcutsa asansör makine dairesine yakın olacaksınızdır. Dolayısıyla bu ses sizi rahatsız  edebilir. Avantajlarının yanı sıra dezavantaj olarak görülen kısım tamamen maddi odaklıdır. Maddiyatınızı buna göre uyarladığınızda keyifle yaşayacağınız bir eviniz olacağınızdan şüphemiz yoktur.

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al