Ana SayfaTaşınma ÖnerileriPandemi Süreci Ve Ev Taşıma Hizmetleri

Pandemi Süreci Ve Ev Taşıma Hizmetleri

Dünya çapında herkesin hala tedbirler çerçevesinde yaşamasına neden olan Korona Virüs ile mücadelede evinizi taşırken de dikkat etmelisiniz.

Çin’de ortaya çıkan virüs kısa zamanda bütün dünyaya yayıldı. Hala tüm dünya çapında da tedbirler devam ediyor. Ancak diğer yandan sokağa çıkma yasaklarının eskisi kadar sıkı olmaması sayesinde yaşam da devam ediyor. Sizin de bu devamlılıkta önünüzdeki adım taşınma olabilir. Ancak bu durumda da tedbiri elden bırakmamalısınız.

Taşınırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Normal zamanlarda taşınma işlerinin yalnızca yorucu olan kısmına odaklanılır ve karmaşanın minimuma indirilmesi amaçlanırdı. Ancak bunlara bir de virüse karşı alınacak tedbirlerin ekleneceğini söyleyebiliriz. Bu yüzden seçeceğiniz nakliye firması ile virüse karşı aldıkları önlemlerle ilgili olarak da bazı noktalara dikkat etmeniz gerekir:

  • Gelecek olan şirket çalışanlarının maske ve eldiven takması zorunludur. 
  • Dışarıdan gelecek insanlar olduğu için sizin de maske ve eldiven takmanız gerekir.
  • Kaç kişilik bir ekip gelirse gelsin sosyal mesafenin ihlal edileceği kalabalık olmamalıdır.
  • Nakliye ekibi kalabalıksa iş yükü dağılımında evin içinde minimum sayıda insan yer alırken çoğunluk dışarıdaki taşıma işleminde görev alacak şekilde konumlanmalıdır. 
  • Tüm paketleme malzemelerini dezenfekte edilmiş olmalıdır.
  • Tüm eşyalar tek tek paketlenmelidir. 
  • Virüsün solunum yolu ile, yani havadan bulaştığı düşünüldüğü zaman gelecek olan kamyonetin kapalı kasa olması daha faydalıdır.
  • Taşınma işleminin ardından yıkanabilir eşyalar yıkanmalı, silinebilir olanlar ise deterjanlı su ve bez ile silinmelidir.

Seçeceğiniz firma ile artık yalnızca iş yükü ve maliyeti değil, bu detayları da konuşmanızda fayda olacaktır. Herkes için zor zamanların hala devam ettiği bugünlerde riskli bir duruma maruz kalmadan taşınma işleminizi gerçekleştirmek için bu detaylar önemlidir.

eTaşın ile Doğru Firmayı Bulun

Nakliye firmaları arasında tek tek kaybolmak yerine hem ihtiyacınızı karşılayacak hem bütçenizi aşmayacak hem de pandemi dönemine uygun tedbirler konusunda yeterli olacak firmayı bulabilirsiniz. Taşıma işleminin yapılacağı lokasyonlar, taşınacak eşyanın hacmi, taşınma sırasında sigorta gibi ek hizmetler ve daha pek çok kırılımdan oluşan filtreler ile en uygun nakliye firmasına ulaşabilirsiniz. 

Dünya çapında maalesef çok fazla ölüme sebep olan bu virüs döneminde taşınırken önce sağlığınız için hareket etmeli ve korona virüs’e karşı önlem almış olan nakliye firmaları ile çalışmalısınız. Bunun için de en ideal seçenekleri eTaşın’da bulabilirsiniz. Siz de hemen eTaşın ile doğru ve pandemi karşısında gereken önlemleri almış olan nakliye firmanızı seçin! Ayrıca ev taşıma şirketleri ile taşınmadan önce bilinmesi gerekenler yazımıza da göz atmalısınız.

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al