Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Ofis Taşıma Hizmeti ve Önemli Bİlgiler

Ofis Taşıma Hizmeti ve Önemli Bİlgiler

Yeni bir ofise taşınmanız gerekiyor; ancak ne yapmanız gerektiğini tam olarak bilmiyorsunuz. İstediğiniz günde, istediğiniz sürede bitecek mi? Taşınma gecikirse veya taşınma nedeniyle işlerinizde aksamalar olursa ne olur? Becerikli bir firma ile anlaşmazsanız ne olur? Maliyeti belirleyen temel etkenler nelerdir? Kafanızda bunlara benzer onlarca soru olabilir. Gelin bu sorulardan en önemli olanlarını sizin için netleştirelim.

Taşıyıcı Firmanın Deneyim ve Kalitesi

Ofisinizi taşımaya karar verdiğinizde yapmanız gereken ilk şey taşıma konusunda en deneyimli firmaya ulaşmaktır. Bu nedenle taşınmaya karar vermeden önce bu konuda küçük bir araştırma yapmanız yerinde olacaktır. Firmanın deneyimiyle ilgili, daha önce firmayı tercih eden müşterilerin yorumlarını okuyarak kafanızda bir fikir oluşturmanız mümkün olacaktır. Taşımayı yapacak ekibin yeterli sayıda kişiden oluşması, ekipteki kişilerin alanındaki deneyimi ve uzmanlığı, taşıma sırasında kullanılacak araçların kapasitesi ve uygunluğu seçeceğiniz firmayı belirlemede önemli faktörlerdir.

Taşımanın Etkin Bir Biçimde Yapılması

Ofis Taşıma Adımları

Taşıma sırasında karşılaşabileceğiniz bir başka sorun da taşıma eyleminin düzgün şekilde yapılamaması ve bu durumun işlerinize bir engel teşkil etmeye başlamasıdır. Bir ofisi boşaltamayıp bir diğerine de yerleşememiş olmak isteyebileceğiniz en son şeydir. Bu tip durumlardan kaçınmak için taşımanın başlayacağı saat, taşımanın süresi ve taşımanın sona ereceği saat hakkında detaylı ve kesin bilgiler almanızda fayda bulunmaktadır.

Taşımanın Maliyeti

Her işin olduğu gibi taşıma işlerinin de devam edebilmesi için belirli bir maliyeti söz konusudur. Taşıma işleminin maliyeti de taşıma yapılacak yer ile mevcut ofis arasındaki uzaklığa, eşyaların sayısına, eşyaların sigortalı veya sigortasız şekilde taşınma durumuna göre değişiklik göstermektedir. Taşıma işlerinde taşınacak eşya ve taşınacak yerin konumunun kesin olarak bilinememesi nedeniyle maliyetlerin yükselmesi söz konusu olabilir. Hiç hesaba katmadığınız bir maliyetten kaçınmak için bu tip bilgileri pratik uygulamalarla önceden isteyip ona göre fiyat çıkaran firmalarla anlaşmanız gerekmektedir.

Eşyaların Zarar Görmeden Taşınması

Zarar Görmeden Taşımacılık

İstemeyeceğiniz şeylerden bir tanesi de taşıma sırasında eşyalarınızın zarar görmesi durumudur. Bunun için bazı firmalar sigorta seçeneği sunmaktadır. Eşyaların sigortalı şekilde taşıması maliyeti arttıracak bir unsur olmasının yanı sıra sizi istenmedik sonuçlardan kurtaracak bir güvence olması bakımından önemlidir. Ancak her şartta eşyalarınızın zarar görmesi ile ilgili çekincelerinizin olması durumunda kullanılan ekipmanlarla ilgili bilgi almak isteyebilir, kolilemenin nasıl gerçekleştirileceği konusunda aklınıza takılanları sorarak netleştirebilirsiniz. Eşyalarınızın taşıma sırasında zarar görmesi durumunda da firmanın nasıl bir yol izleyeceğini öğrenmeniz seçeceğiniz firmayı belirlemek için eleyici bir kriter olabilir. 

Taşımanın Ardından Yapılması Gerekenler

Taşıma işlemi arzuladığınız gibi sona erdikten sonra yapmanız gereken ilk şey yeni adresinizi müşterilerinize, resmi makamlara ve çevrenize bildirmek olmalıdır. Bu şekilde eski adresinize yönelecek kişi ve kurumlar olması durumunda herhangi bir kayıp yaşamadan onları yeni adresinize yönlendirebilir, işinizi her zamanki yoğunluğunda sürdürmeyi başarabilirsiniz.  Tüm bu sürecin sorunsuz bir şekilde ilerlemesi için doğru firmayı doğru yerde arayın.  Farklı ihtiyaçlara hitap eden yüzlerce firma arasından sizin için en doğru olanı bulmak için hemen eTaşın’ı ziyaret edin. Ayrıca kurumsal bir firma olarak doğru ofis taşımacılığı hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız bu yazımızı da inceleyin.

Taşınma Sonrası Yapılanlar

 

İLGİLİ İÇERİKLER

1 Yorum

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al