Ana SayfaBiliyor Muydunuz?İstanbul İzmir Arası Nakliyat Ve Bilinmesi Gerekenler

İstanbul İzmir Arası Nakliyat Ve Bilinmesi Gerekenler

İstanbul İzmir nakliyat işleminde profesyonel bir biçimde evden eve nakliyat ekibi bulmak oldukça önem taşıyan konulardan biridir. Çalıştığınız nakliyat ekibinin profesyonel olmadığı ve yeterince deneyime sahip olmaması halinde, İstanbul – İzmir nakliyat işleminiz sizin için bir hüsrana dönüşebilir. Eşyalarınıza zarar gelebilir ve nakliyat ekipleri gerekli belgelere sahip olmayabilir. E-Taşın olarak İstanbul – İzmir nakliyat işleminizi büyük bir özen ve titizlikle gerçekleştireceğimize şüpheniz olmasın.

E- Taşın İstanbul – İzmir Arası Nakliyat

Nakliyat işlemleriniz için donanımlı bir nakliyat firması seçmek konusunda ne kadar hassas ve titiz davranırsanız, nakliyat işleminiz de o kadar sorunsuz ve hızlı biter. Çünkü İstanbul – İzmir taşınma mesafesi oldukça uzun olmasından dolayı uzun mesafede oluşacak riskleri, durumları ve diğer detayların, nakliye ekiplerince eksiksiz şekilde biliniyor ve tüm önlemler alınıyor olmalıdır.

İstanbul – İzmir Nakliyat İşleminde Hasar Güvencesi

Şehir içi evden eve nakliyat işlemlerinde eşya sigortası önemli olduğu kadar İstanbul – İzmir nakliyat işleminde de bir o kadar önem taşır. Hatta nakliyat mesafesi uzadıkça risk arttığı için, şehir içi nakliyeden daha önemli bir hale gelmektedir. İstanbul – İzmir nakliyat işleminizi gerçekleştirmek istediğiniz eşyalarınıza dilerseniz sigorta yapıyor ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Taşımak istediğiniz her eşya sizin için ne kadar önemliyse, bizim için de o kadar önemli ve değerlidir. Dolayısıyla E-Taşın Nakliyat’ı seçerek eşyalarınıza herhangi bir zarar gelmeden taşımanızı gerçekleştiriyoruz. Bununla beraber eşya paketlemesi, yerleşimi ve diğer işlemleri doğru bir şekilde tamamlayarak yol boyunca eşyalarınızın güvenliği için en iyi hizmeti sunmak adına çalışıyoruz. .

Evinizi Nasıl Taşıyoruz?

  1. Büyük eşyalarını(Gardrop, L koltuk, masa, dolap vb.) söküyoruz, paketliyoruz ve yeni evinizde aynı şekilde kurulumunu yapıyoruz.
  2. Beyaz Eşyalarınızı söküyor paketliyoruz ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır şekilde size teslim ediyoruz.
  3. Sizin tarafınızdan kolilenmiş  (mutfak, ıvır zıvır) eşyaları yeni evinize taşıyoruz.
İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al