Ana SayfaTaşınma Önerileriİstanbul İçi Ofis Taşımacılığı Nasıl Yapılır?

İstanbul İçi Ofis Taşımacılığı Nasıl Yapılır?

İstanbul Ofis İşyeri Taşımacılığı

Günümüzde gelişen iş ve ticaret şartları işyerlerinin taşınma veya yer değiştirme gibi durumlarda zaman ve iş kaybı yaşanmaması adına bu sürecin kurumsal çalışan firmaların kontrolleri altında yapılmasına doğru yönlendirmektedir. İşyerlerinin büyüme veya küçülme gibi kendi binalarının alınması, şehir değişikliği, şube açılışı gibi farklı birçok sebepten dolayı yer değiştirmeleri artık çok olası bir durumdur. Bu taşınma süreci çoğu zaman zahmet ve zaman gerektiren bir durum olması birçok işyerinin öncelikli olarak zaman ve bunun sonucunda da müşteri ve iş kayıplarını beraberinde getirir.

Ofis Taşımada Lider Firma e-taşın

Küçük bir ofis taşırken bile, mobilyaların doğru bir şekilde demontajı ve montajının yapılması, mevcut evrak ve klasörlerin arşivlenip tekrar yerleştirilmesi gibi çok ince ve hassas işçilikler gerektirmektedir. Bu zorunluluklar Kurumsal İşyeri ve Ofis Nakliyatı diye adlandırabileceğimiz bir hizmet sektörünü de popüler hale getiriyor.

E-Taşın yılların verdiği tecrübesi ve deneyimli uzman kadrosuyla işyeri nakliyatı, ofis taşımacılığı gibi ticari taşınma işlerini de profesyonel ve kusursuz bir şekilde yerine getirebilmektedir.

Artık ev ve ofis işyeri taşımacılığı sanıldığı kadar zahmetli olmuyor. Bu işe yıllarını veren uzman ekibimizle siz değerli müşterilerimize kaliteli ve titiz taşıma hizmeti sunmaktayız her araç için deneyimli ekiplerimizi göndermekteyiz ve evin içerisinde sökülmesi gereken tüm beyaz eşyalarınız, mobilyalarınız ve elektrikli avizeleriniz titizlikle sökülüp götürülen yerde tek tek kurulup dizayn edilmektedir ayrıca tüm malzemeleriniz ve ev eşyalarınız için Avrupa dan ithal petgraft malzemeler ile paketlenerek taşınmaktadır…

Ofis Taşıma Nasıl Yapılır?

Ofisinizde bulunan tüm eşyalar özel bir şekilde paketlenmelidir. Bu şekilde paketlenen eşyaların yeni adresinizde dekore edilmesi daha kolay olacaktır. Nakliye araçlarımız temiz ve bakımlıdır.  Elektronik eşyaların taşınması konusunda uzman personel ekibimiz titiz bir çalışma yürütüyor. Zarar gelmemesi için özel paketleme araçları tercih ediliyor. Eşyalar sırası ile nakliye araçlarına yükleniyor.  Siz de herhangi bir problem yaşamadan hizmet alabilir ve yeni ofisinize mutlu bir geçiş sağlayabilirsiniz. İş yerinize ne kadar rahat bir geçiş yaşarsanız hem sizin için mutlu bir taşınma olacak hem de kısıtlı zamanınızı iyi değerlendirmiş olacaksınız. İşyeri ve ofis taşıma hizmeti kurumsal ilkelere bağlı olarak verilmekte olup sektör içerisinde lider olarak yer almaktayız. Sizde ofisinizi taşımak istediğinizde her zaman kurumsal müşteri hizmetlerimize ulaşım sağlayarak destek alabilirsiniz. Ayrıca işyerinizde bulunan makine ve teçhizatların taşıması konusunda da gerekli desteği profesyonel bir şekilde alabilirsiniz.

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al