Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Taşınma Sırasında Avize Ve Elektronik Ürünler

Taşınma Sırasında Avize Ve Elektronik Ürünler

Taşıma şirketi taşınmanızın her aşamasında ekibini yönlendirmek ve değerli eşyalarınızı evden eve taşırken gerekli her türlü önlemi alması ile sorumludur. Taşınma gününde Taşınma şirketi, bu önemli günde sizi yalnız bırakmayacak ve operasyonun devamında taşınmayı gerçekleştirecek olan E-Taşın Nakliyat Taşınma Ekibi ile sizi tanıştırır. Bu aşamalardan sonra operasyon başlar.

Evinizdeki tüm eşyalarınız profesyonel ekipler tarafından çeşitli boy ve ebatlardaki koli ve paketleme malzemeleriyle muhafaza edilerek taşınmaya hazır hale getirilir. Tüm paketler numaralandırılarak içerisindeki eşyaların muhteviyatı belirtilir.

Mobilyalar:
Özel ekipler tarafından demontesi yapılan mobilyalar Avrupa’dan ithal pet graft kâğıtlı havalı naylonlar ile sarılarak plaka kartonlarla muhafaza edilir.

Yatak, Koltuk ve Sandalye:
Bu tip eşyalar öncelikle strechler ile kaplanır, Avrupa’dan ithal pet graft kâğıtlı havalı naylon ve plaka kartonlar ile paket yapılır.

Şifonyer, Yemek Masası, Komidin, Sehpa, Büfe, Camlı Vitrin:
Bu mobilyalar ilk olarak özel yapılan köpük profiller ile tüm köşeleri sarılır ve strech kullanılarak sabitlenir. Graft kâğıtlı havalı naylonlar ile sarıldıktan sonra plaka kartonlar ile muhafaza edilir.

Beyaz Eşyalar:
Demontesi yapılan bütün beyaz eşyalar sabitleme vidaları takıldıktan sonra graft kâğıtlı havalı naylonlar ile paketlenerek plaka kartonlar ile muhafaza edilir.

Elektronik Eşyalar:
Kabloları sökülmüş elektronik eşyalar profesyonel ekiplerimiz tarafından graft kâğıtlı havalı naylon, köpük ve beyaz kâğıt ile sarılarak kolilenir ya da sandıklanır.

Ayna – Cam ve Hassas Eşyalar:
Özel beyaz kâğıt ve yumuşak naylonlarla sarılarak muhteviyatı yüksek koliler ile paketlenir. Büyük hacimli ayna veya cam için özel tahta sandıklar yapılır strafor ve köpükler ile beslenerek paketlenir.

Antika, Seramik, Porselen, Resim, Yağlı Boya Tablo:
Bu tip değeri yüksek eşyalar için ise özel menteşeli ve içi yumuşak strafor ile kaplanmış ağaç sandıklar tarafımızca yapılır, özel ambalaj malzemeleriyle paketlenen bu tip değerli eşyalar sandıkların içerisinde güvenli bir şekilde taşınmaya hazır hale getirilir.

Avize, Lamba:
Demontesi yapılan avize ve lambalar ebatlarında hazırlanmış tahta sandıklara yerleştirilerek beyaz kâğıt veya köpükler ile muhafaza edilir.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Selçuk Açık Sultangazi Ev Taşıma
Saadet B. Açık Ulus Ev Taşıma
Asuman Açık Kurtköy Ev Taşıma
Ali Faruk K. Açık Zekeriyaköy Ev Taşıma
Şeyma Y. Açık Yeşilköy Ev Taşıma
Azad Açık Göktürk Ev Taşıma
Kubilay A. Açık Levazım Ev Taşıma
Arya Açık Florya Ev Taşıma
Ahmet Açık Acıbadem Ev Taşıma
Sanem Hanım Açık Ispartakule EvTaşıma
Yağmur Açık Yeşilköy Ev Taşıma
Aslan Açık Acıbadem Ev Taşıma
Ahmet Açık Levazım Ev Taşıma
Ayse Açık Esentepe Ev Taşıma
Fiyat Teklifi Al