Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Taşınma Fiyatı İle İlgili Değişkenler

Taşınma Fiyatı İle İlgili Değişkenler

Taşınma dönemi masraflar artmakta ve taşınma fiyatı teklifleri arasında farklılıklar kafa karıştırabilmektedir. Taşınma fiyatını neler etkiliyor merak ediyor olabilirsiniz. İşte sizler için hazırladığımız taşınma fiyatı üzerinde etkili değişkenleri anlattığımız güzel bir yazı hazırladık! Hadi başlayalım.

İlginizi çekebilir: Evden Eve Nakliyat Hakkında 3 Harika Öneri!

1. Birbirine yakın lokasyonlar, düşük taşınma fiyatı

Elbette ev taşıma fiyatı, mahalleden mahalleye göre değişiklik göstermektedir. Taşınmak isteyen kişilerin belirlemesi gereken ilk konu yeni evinin konumudur. Bu nedenle doğru evi, doğru konumda seçmek en önemli detaylardan birisidir. Evden eve nakliyat işlemleri genellikle uzaklık baz alınarak fiyatlandırıldığından, mümkün oldukça yakın çevreden bir eve taşınmak nakliye masrafının azaltılmasına yardımcı olacaktır.

eTaşın Kadıköy Evden Eve Nakliyat

2. Daha az eşya daha düşük taşınma fiyatı

Önceden belirlediğiniz, sadece önemli olan eşyaları yeni evine taşımak daha az para ödemenize sebep olacaktır. Gereksiz sayılabilecek eşyaların kutulanması ve taşınması ekstra maliyetlerle bize geri dönecektir. Bu nedenle sadece yeni evinize götürmeniz gereken eşyaları belirleyip, gereksiz sayılabilecek eşyaları götürmemek ev taşıma masraflarınızı aza indirme yöntemlerinde birisi olacaktır.

3. Nakliye şirketi tarafından sağlanan garanti

Taşınmak isteyenler için ilk bakışta en ideal nakliye şirketi en ucuz olan sanılabilir. Evden eve nakliyat firmasını belirlerken dikkat edilen en önemli kriter firmanın düşük fiyatlı önerebilmesi gibi görünür. Ama aslında nakliyat firmasının eşyalara zarar vermeden, güvenli bir nakliyat hizmeti gerçekleştirmesi çok önemlidir. Bazı firmalar taşınma sözleşmelerinde firma tarafında yapılacak olası hasarların karşılanacağını belirtir. Bu da bir maliyet kalemidir. Çünkü garanti vermek, hasar olduğunda ödeme yapmak anlamına gelir. eTaşın ile aldığınız evden eve nakliye hizmetinde firmanın vereceği garanti haricinde, eTaşın tarafından sağlanan eşya güvencesi bulunmaktadır.

4. Trafik kazalarına karşı eşyaları sigortalamak

Taşınmadan önce eşyaları sigortalamak, taşınma esnasında meydana gelebilecek zararların önüne geçmenizi sağlayacaktır. Değerli ev eşyalarınızın bir trafik kazası sonucunda zarar görmesi taşınma esnasında başa gelebilecek en kötü durumlardan birisidir. Bu nedenle eTaşın isteyen müşterilerini 3 farklı pakette olası trafik kazalarına karşı korumaktadır. Yapılacak taşınma sigortası bir maliyet kalemi olacak ve taşınma fiyatı değişecektir.

5. eTaşın’ın sunduğu ek hizmetler

eTaşın Ev Temizliği

eTaşın üzerinden sunulan ek hizmetlerden; çilingir, paketleme, temizlik, tesisat, montaj ve demontaj gibi işlemleri alabilirsiniz. Ev taşıma masraflarını bu hizmetler yardımıyla minimum seviyeye indirebilirsiniz. Örneğin taşınılacak evin temizliğinin önceden yapılması ile sadece maddi olarak değil zamandan da tasarruf etmiş olursunuz. Taşınma sonrası yapılacak temizlik verimsiz olacak, hem para hem de zaman kaybına sebep olacaktır. Eşyalarınız kirlendikten sonra yapılacak temizlik anlamsızlaşacaktır. eTaşın taşınma maliyetlerini en aza indirmek adına, taşınmak isteyen kişilerin mevcut ve yeni evleri için temizlik hizmeti sunmaktadır.

6. Asansörlü taşıma hizmeti

Taşınma işleminizde modüler asansör üst katlara taşınması gereken eşyalarınızı sorusuz bir şekilde taşımanızı sağlar. Özellikle büyük ve ağır eşyaların daha kolay ve neredeyse sıfıra yakın riskle taşır. Bu sayede oluşabilecek risklere bağlı ortaya çıkacak masrafları da sıfıra indirilmiş olursunuz. Diğer taraftan merdivenleri dar apartmanlarda modüler asansör kurulumu şart olabilmektedir. Bu da taşıma fiyatını yukarı yönde etkileyecektir.

Asansörlü Taşınma

7. Eşyalarınızı taşıyacak kişi sayısı

eTaşın Nakliye Ekibi

Evden eve nakliyat işlemi profesyonel şirketlerle çalışılmadığında oldukça karmaşık hale gelebilmektedir. İşini iyi yapan profesyonel ekiplere ulaşmanız ve kişi sayısı planlaması yapmanız önemlidir. Çünkü her çalışan bir maliyettir. Yani ekibin kaç kişiden oluşacağı maliyeti değiştirecektir. Normal nakliyecilerin 7 kişi ile yaptığı bir işi profesyonel bir ekip 5 kişi ile yapabilmektedir. Bu da ev taşıma masraflarını azaltacaktır.

eTaşın ile çalışmak ve taşınma fiyatı

Yukarıda bahsettiğimiz tüm hizmetleri bulabileceğiniz adres olan eTaşın, evden eve nakliyat sektöründe sizin için doğru nakliyat şirketinin bulmanın yanı sıra 3 farklı paketleme seçeneği ile farklılaşmaktadır. Çeşitli ek hizmetlerle de sunan eTaşın, ev taşıma masraflarınızı olabildiğince minimum düzeyde tutan seçenekler sunmaktadır. Bizden anahtar teslim nakliyat hizmeti alabilirsiniz. Unutmayın paranın yanında zaman da çok kıymetlidir.

Bu yazımızda size ev taşıma fiyatı üzerinde etkili faktörleri anlatmaya çalıştık. Umarız faydalı olmuştur. eTaşın’ı takipte kalın!

İlginizi çekebilir:Profesyonel Evden eve Nakliyeci Hizmeti

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al