Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaEvden Eve Nakliyat Firmalarıİstanbul Evden Eve Nakliyat Firmalarıİstanbul’da Evden Eve Nakliyat Hakkında Önemli Bilgiler

İstanbul’da Evden Eve Nakliyat Hakkında Önemli Bilgiler

İstanbul evden eve nakliyat hizmeti hakkında derlediğimiz bilgileri sunmaya çalışacağız. Bu hizmet sayesinde zahmetsiz bir şekilde taşınmanın kolaylığını sizlere aktarıyor olacağız. Sizler de eTaşın ile anahtar teslim taşınma himzetinin keyfini yaşayabilirsiniz.

3 Adımda Kolayca Taşının!

Nakliyat işlemlerini kolaylaştırmak, aynı zamanda hızlı, konforlu ve güvenilir bir şekilde taşınmak için günümüz nakliyat sektöründe evden eve nakliye hizmeti sunan firmalar bulunmaktadır. İstanbul’un Kadıköy, Ümraniye, Üsküdar, Ataşehir ve diğer ilçelerinde bu hizmeti eTaşın’dan alabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken web sitesine girerek 3 adımda kolay taşınma formunu doldurmanızdır. Böylece rahat ve zahmetsiz bir şekilde taşınmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Nasıl mı?

  1. Taşınma bilgilerinizi girin
  2. Almak istediğiniz ek hizmetleri seçin
  3. Fiyatları görün ve taşınma talebinizi onaylayın

İşte bu kadar kolay. Sizler de bu 3 adımı uygulayarak bizlerden profesyonel bir şekilde İstanbul evden eve nakliyat hizmeti alabilirsiniz. Bu üç adımı hemen uygulamak için eTaşın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Profesyonel Evden Eve Nakliyeci Hizmeti Nedir?

Profesyonel evden eve nakliyeci hizmeti; taşınma sürecinde yaşanılan eşyaların kırılması, kaybolması, özensiz paketleme, gecikme gibi sorunların yaşanmaması için nakliye işinin profesyonel nakliye firmaları tarafından sağlanmasıdır.

Biraz daha açıklayalım:

  • eşyalarınızın özenle taşındığı ve sigortalandığı,
  • sunulan ek hizmetler sayesinde zaman tasarrufu sağlayabildiğiniz,
  • sizin için tüm süreçlerin yönetildiği,
  • tarafınıza anında fiyat sunulduğu

bir hizmet türüdür.

Peki ama profesyonel nakliyat firmalarını nereden bulabilirim diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Biz eTaşın ailesi olarak sizler için en profesyonel nakliyat firmasını seçmeye ve sizlere anahtar teslim profesyonel hizmet vermeye hazırız.

Profesyonel nakliyeci hizmeti almak için hemen web sitemize girerek almak istediğiniz hizmetleri seçebilir ve anında fiyat görebilirsiniz.

İstanbul Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Evden eve nakliyat için ödeyeceğiniz ücret, tabiki karar verme sürecinizde önemli bir unsurdur Ancak sadece ucuz diyerek kalitesiz bir hizmet almanız durumunda da daha sonraları pişmanlık yaşamamanız adına fiyat/performans oranı en optimize olan firmalar ile çalışmanız yerinde olacaktır. Tabi burada nereden nereye hizmet alacağınız, fiyatı belirleyen unsurların başında gelmektedir.

eTaşın ekibi olarak sizlere güvenilir, kolay ve hızlı bir şekilde en uygun fiyatlarla anahtar teslim nakliye hizmeti sunuyor olacağız. Aklınıza takılan her konuda bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sizlere en kaliteli hizmeti sağlamak için her daim kendimizi geliştiriyor olacağız.

İstanbul Evden Eve Nakliyat ve eTaşın Farkı

İstanbul evden eve nakliyat denince ilk akla gelen marka olmak en temel hedefimizdir. Bunun için alanında yetkin hizmet verenlerden oluşan, hizmet verdiği bölgeyi çok iyi tanıyan ve müşteri memnuniyetini her şeyden önce tutan bir iş modelimiz var. Amacımız 1 gün içinde taşınma sürecinizi tamamlamaktır. Bunun için sadece eşyaların taşımasını yapmakla kalmıyor sürecin tamamını ele alıyoruz. Size kaliteli hizmetler sunuyoruz. Bunlardan en önemlileri aşağıdaki gibidir;

  • Eşyalarınızın raflara yerleştirme hizmeti,
  • Taşınma öncesi ve sonrası temizlik hizmeti,
  • Duvara montaj ve elektrikçi hizmeti,
  • Kapı kilidi ve oda kilitleri değişimi için çilingir hizmeti,
  • Armatürlerinizin değişimi için tesisatçı hizmeti sunmaktayız.

Bu hizmeteri hiçbir evden eve nakliyat firması size sunmaz. Çünkü bu hizmetler klasik bir ev taşıma hizmetinin kapsamına girmez. eTaşın ile taşınmanın farkı budur. Evinize 1 gün içinde tam anlamıyla yerleşmenizi sağlıyoruz. eTaşın ile değerli zamanınız size kalıyor ve taşınmak artık sizin için stres olmaktan çıkıyor.

İstanbul Evden Eve Nakliyat ve Taşınma Sigortası

İstanbul evden eve nakliyat hizmetinin olmazsa olmazlarından biri taşınma sigortasının ev taşıma firması tarafından sözleşmenize eklenmesidir. Hiçbir ev taşıma firması eşyalarınızı kırmak ya da zarar vermek istemez. Unutmamanız gereken şey ev veya ofis taşıma işinin operasyonel risklerinin fazla olmasıdır. Araca yükleme ya da bina içerisinde taşıma esnasında eşyalarınız düşebilir ya da bir yerlere çarpabilir. Çok sık olmamakla birlikte bu tarz durumlarla ev taşıma işlemlerinde karşılaşılmaktadır. Ekiplerimiz bu konuda çok titizdir. Ne kadar titiz olsalarda bir hasar oluşması durumunda hemen aksiyon alırız.

Bunun için eTaşın olarak gerçekleştirdiğimiz bütün ev ve ofis taşıma hizmetlerinde taşınma sigortasının yapıldığından emin oluruz. Eşyalarınız bizim için kıymetlidir ve bize emanettir. Bu yüzden de taşınma öncesinde eşyalarınızın eksperini çok dikkatli bir şekilde yaparız. Taşınma sürecinizde oluşan bir hasar varsa bunu size yansıtmadan taşınma sigortanızdan karşılarız.

İstanbul evden eve nakliyat hizmeti için doğru adres eTaşın markasıdır. Referanslarımızı görmek ve hizmetlerimizle ilgili daha kapsamlım bilgi alabilmek için internet sitemizi ziyaret edebilir ya da eTaşın müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.

RELATED ARTICLES

4 YORUMLAR

  1. Etaşın alanında profesyonel kişileri bilip yönlendirerek aslında işin en önemli kısmını yapıyor. Taşınma sürecinde bizi en çok yoran uygun fiyata güvenilir bir firma arayışı, işini bilen insalarla çalışıyorsanız gerisini zaten onlar hallediyor. Nakliyeden sonra temizlik ve tesisat işi kalıyor ki bu konularda da aynı sıkıntıyı yaşıyoruz, kime yaptırmalıyız? İşi biz yapmıyoruz ama yapacak kişiyi bulmak için bir o kadar emek verip araştırmamız gerekiyor. Bu hizmetlerin hepsinin bir arada verilmesi büyük kolaylık.

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Selçuk Açık Sultangazi Ev Taşıma
Saadet B. Açık Ulus Ev Taşıma
Asuman Açık Kurtköy Ev Taşıma
Ali Faruk K. Açık Zekeriyaköy Ev Taşıma
Şeyma Y. Açık Yeşilköy Ev Taşıma
Azad Açık Göktürk Ev Taşıma
Kubilay A. Açık Levazım Ev Taşıma
Arya Açık Florya Ev Taşıma
Ahmet Açık Acıbadem Ev Taşıma
Sanem Hanım Açık Ispartakule EvTaşıma
Yağmur Açık Yeşilköy Ev Taşıma
Aslan Açık Acıbadem Ev Taşıma
Ahmet Açık Levazım Ev Taşıma
Ayse Açık Esentepe Ev Taşıma
Fiyat Teklifi Al