Ana SayfaEvden Eve NakliyatEvden Eve Nakliyat FirmalarıTaşıma Firması Seçmeden Dikkat Edilmesi Gerekenler

Taşıma Firması Seçmeden Dikkat Edilmesi Gerekenler

Birçok kişi yeni bir eve taşınmak istediğinde en iyi evden eve nakliyat firması ile çalışmak ister. Mobilyaların hasar almadığı, mutfak malzemelerinin zarar görmediği, parkelerin çizilmediği bir taşıma hayal ederiz. Bu beklentiyle çevremizdekilere nakliyeci sorar, bulamadığımızda Google’da arama yaparız. Birçok telefon görüşmesi yapar, farklı internet sitelerinden arayan nakliyeciler ile görüşürüz. Doğru nakliye firmasını bulmak için harcadığımız efor yetmezmiş gibi bir de firmaların birbirinden çok farklı fiyat seçenekleri kafamızı karıştırır. Hangi firmaya güveneceğimizi bilemeyiz. Yeni eve taşınmanın heyecanı çoktan uçup gidiverir… Bu zorlukları yaşamayın diye size en iyi evden eve nakliyat firması bulmanızı sağlayacak bir yazı hazırladık, hadi başlıyoruz!

En İyi Evden Eve Nakliyat Firması Nasıl Bulunur?

İlk olarak nakliyat firmalarını bulabileceğiniz kanallardan bahsedelim.

Offline kanal: Hemen hemen her mahallede bir nakliyat şirketi bulabilirsiniz. Bu şirketler genelde araçlarını (kamyonlarını) mahallenizin işlek caddeleri üzerine bırakırlar. Araçlarının kasalarında mutlaka iletişim bilgilerini göreceksiniz. Bu iletişim bilgisi genelde firma sahibinin cep telefonu numarasıdır. İşte bu noktada dikkat etmeniz gereken ilk konuyu size aktarmak istiyoruz.

Birçok nakliyat firmasının sabit hatlı (0212, 0216, 0312 vb. ile başlayan) telefon numarası bulunmamaktadır. Bunun sebebi bu firmaların ofislerinin olmamasıdır. İyi bir nakliyat firmasının ofisi olmak zorundadır. Çünkü evden eve nakliyat; yetki belgesi (Ulaştırma Bakanlığı tarafından verilen K3 yetki belgesi) gerektiren, tüzel kişilerin yapabileceği bir iştir. Size ilk tavsiyemizi veriyoruz: Offline kanalda nakliyeci bulduğunuzda ya da çevrenizden biri nakliyeci tavsiye ettiğinde o nakliyecinin mutlaka ofisi olduğundan, yetki belgesinin olduğundan emin olunuz.

Online kanal: Dijitalleşmenin etkileri evden eve nakliyat sektöründe de görülmeye başlamıştır. Arama motoruna “evden eve nakliyat” yazdığınızda binlerce sonuçla karşılaşacaksınız. Peki hangi firmayı tercih etmeli? İlk sırada çıkan site mi, ingilizce isimli gösterişli bir site mi, yoksa bol sayıda olumlu müşteri yorumu almış görünen site mi…Bu noktada doğru değerlendirme yapabilmeniz için ne istediğinizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Yuvanızı emanet ettiğiniz nakliyecilerin size güven ve hız sunabildiğinden emin olmalısınız.

İnternette arama yaptığınızda size  “anında 4 firmadan teklif al” şeklinde teklif sunan siteler göreceksiniz. Bu sitelerin nasıl çalıştığından bahsedelim. Bu siteler, taşınma bilgilerinizi girdiğinizde bilgilerinizi sistemlerindeki nakliyecilerle paylaşır. Böyle bir siteyle çalışmayı tercih ettiğinizde yoğun bir telefon trafiğine hazır olmalısınız. Nasıl bir nakliyat firmayla muhatap olduğunuzu bilmeden birçok firma ile konuşursunuz. Kişisel bilgileriniz (adınız, soyadınız, telefon numaranız, evinizin adresi vb.) birçok firma ile paylaşılmıştır. Bazıları için çok sayıda nakliyeciyle konuşmak güzel görünebilir. Ancak unutmayınız ki, kaç kişiyle konuştuğunuzdan ziyade, kiminle konuştuğunuz daha önemlidir. Nakliyat firması öneren siteler firmaların yetki belgesine bakmaz, tüzel kişilik olup olmadığıyla ilgilenmez. Tüm riskleri sizin yönetmeniz gerekir. Unutmayın ki kalite ve standartların bir maliyeti vardır. Yetki belgesi olmayan bir firmayla “ucuz” fiyata taşınmak çok ciddi bir risktir. Fiyat odaklı yaklaşıp yuvanızı yetki belgesiz kişilere emanet etmeniz başınızı ağrıtabilir.

Riskler keyfinizi kaçırmasın. En iyi evden eve nakliyat firmasını bulmanız artık çok kolay. Nasıl mı, işte başlıyoruz…

eTaşın Sizin Yanınızda

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) teknokentinde kurulu olan eTaşın, taşınmada hız ve güven sunuyor. eTaşın sadece yetki belgeli nakliyat firmalarıyla çalışır, eşyalarınızı sigortalar ve sizi 1 günde yeni evinize taşır. Temizlik, kapı kilidi değişimi gibi ek hizmetler ile hiçbir nakliye firmasının sunmadığı hizmetleri sunar. Bu hizmetlerin tamamına tek bir kişiyle muhatap olarak ulaşırsınız. Tek yapanız gereken sitemiz üzerinden 1 dakikalık formu doldurmanız. Talebinizi tamamladığınızda taşınma fiyatınızı anında görebilirsiniz.

Bugüne kadar birçok mutlu müşterimiz oldu. Sitemizdeki müşteri yorumlarımızı okuyup, dilerseniz mutlu müşterilerimizle de görüşebilirsiniz. Bizi en iyi anlatan şey evlerini/ofislerini taşıdığımız ve hizmetimizden memnun kalan mutlu müşterilerimizdir.

En İyi Evden Eve Nakliyat Firması Nasıl Avantajlar Sağlar?

Taşınırken işinizi fazlasıyla kolaylaştıracak ve alanında en iyi evden eve nakliyat firmasından destek almak size benzersiz kolaylıklar sağlayacaktır. eTaşın diğer online nakliyat platformalarından farklı olarak hem yetki belgeli nakliyeciler ile çalışır hem de tüm süreci (telefon görüşmeleri, taşınma sözleşmesi, sigorta poliçesi vb.) sizin adınıza yönetir. Bu özelliklerimizle diğer firmalardan tamamen ayrışmaktayız. Ayrıca sadece eşyalarınızın taşınması yapmakla kalmıyor bunun yanında işinizi kolaylaştıracak diğer ek hizmetlerimizi sunuyoruz. Eşyalarınızın kolilerden çıkartılıp yeni yerlerine yerleştirilmesi, taşınma öncesi ve sonrası temizlik hizmeti, elektrik ve çilingir hizmetlerimizle taşınma sürecinizi kolaylaştırıyoruz. Bu hizmetimizi anahtar teslim evden eve nakliyat hizmeti olarak tanımlıyoruz.

Bizler ile iletişime geçerek sizler de bu alandaki en iyi firmadan hizmet alabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken iletişim adreslerimizi kullanmak olacaktır. İnternet sitemizden 1 dakika içinde taşınma talebinizi oluşturun ve sizinle iletişime geçelim. Bizlere hizmet almak istediğiniz herhangi bir zamanda ulaşabilirsiniz.

eTaşın Ev Taşıması Esnasında Nasıl Avantajlar Sağlar?

En iyi evden eve nakliyat firması taşınırken sizlere nasıl avantajlar sağlar bahsetmek istiyoruz. Çünkü taşınma işlemi son derece zahmetli, zaman alan ve stresli bir işlemdir. Bu yorucu süreçte yapılması gereken en önemli şey nakliye firması ile çalışmaktır. Böyle durumlarda çalıştığınız nakliye firmasının sizlere nasıl avantajları olur bahsedecek olursak. Şöyle ki;

  • Öncelikle sizin yorulmanıza gerek kalmaz.
  • Anahtar teslim taşıma hizmeti ile 1 günde ev taşıma süreciniz tamamlanır.
  • Eşyalarınız kapsamlı taşıma sigortası ile güvence altına alınır.
  • Eşyalarınız daha profesyonel biçimde paketlenir ve çok daha güvenli bir şekilde taşınır.
  • Taşınma sürecinizi eTaşın yöneteceği için yorulmak yerine yeni yaşam alanınızın keyfini çıkarabilirsiniz.
Nakliyat Firmaları Taşınırken Nasıl Avantajlar Sağlar?
Nakliyat Firmaları Taşınırken Nasıl Avantajlar Sağlar?

Ev Taşınmanın Daha Kolay Hale Gelmesi Mümkün Mü?

Taşınma işlemi her zaman yorucu ve zor geçmek zorunda değildir. Doğru bir firma ile çalıştığınızda taşınma işlemi çok daha kolay ve hızlı hale gelebilir. Bunun için önemli olan doğru firmayı bulabilmektir. Bizler bu alanda tercih edebileceğiniz en iyi firma konumundayız. Bizi tercih ederek taşınmayı çok daha kolay hale getirebilirsiniz.

Eşyalarınızın firmamız tarafından tek tek kolilenmesi ve güvenilir nakliyecilerimiz tarafından yeni evinize taşınması işinizi kolaylaştıracaktır. Sunduğumuz profesyonel temizlik hizmetimiz ile taşınma öncesi ya da sonrasında yeni eviniz temizlenecektir ve size yeni evinizin keyfini sürmek kalacaktır. Sunduğumuz elektrik, çilingir ve tesisat hizmetlerimiz ile bu konuda yetkin kişileri arayıp bulmak zorunda kalmayacak ve kıymetli zamanınız size kalacaktır.

En İyi Evden Eve Nakliyat Firması Ücreti Nedir?

Taşınırken en iyi evden eve nakliyat firması ile çalıştığınızda ne kadar ücret ödemeniz gerektiğini merak ediyor olabilirsiniz. Öncelikle eşyalarınızın güvenli ve en iyi şekilde taşınması için mutlaka kaliteli ve iyi bir firmadan destek almanız gerekir. Düşük fiyatlı firmalardan destek aldığınızda eşyalarınızın zarar görebileceği riskini göze almanız gerekir.

Taşınma ücretinizi belirleyen en önemli maliyet kalemleri aşağıdaki gibidir;

  • Taşınma mesafesinin uzunluğu,
  • Mevcut ve yeni evinizin bulunduğu binalarda asansör bulunması,
  • Ev tipiniz (2+1, 3+1, vb) ve evdeki eşya yoğunluğunuz,
  • Kullanılacak kamyon tipi, taşımanıza katılacak kişi sayısı, koli ve taşıma malzemesinin miktarı,
  • Taşınma gününüz (haftaiçi fiyat olarak daha uygundur),
  • Alacağınız ek hizmetler (temizlik, çilingir, tesisat ve elektrik hizmetleri).

Yukarıda belirtilen kriterleri internet sitemiz üzerinden doldurmanız durumunda size hızlıca ev taşıma ücretinizi ileteceğiz.

Taşınma Sigortası Nedir ve Neden Önemlidir?

Taşınma sigortası sizin güvencenizdir ve hayati öneme sahiptir. Hemen hemen hergün haberlerde taşınma sırasında oluşan hasarlar ile ilgili çıkan birçok haber görmekteyiz. Bütün bunlar magazin içerikli uydurma haberler değildir. Yıllardır birçok müşterinin ev taşımasında hasarlar oluşuyor ve müşteri evden eve nakliyat firmasıyla baş başa kalıyordu. Sosyal medya ve şikayet platformları olmadan önce taşınan kişiler yaşadıkları kötü tecrübeyi duyuramıyor ve oluşan hasarlar çözümsüz kalıyordu. Güvenilir evden eve nakliyat firmaları oluşan hasarı telafi etmek ve müşterilerini memnun etmek için her şeyi yapar. Sigorta yapmasalar bile oluşan hasarı kendi bütçelerinden telafi ederler.

Hasar büyükse sorun da büyük olacaktır. İşte bu yüzden en iyi çözüm kapsamlı taşınma sigortası yaptırmaktır. Sigorta şirketleri bu hizmeti vermektedir. Tek yapılması gereken müşteri adına yapılacak sigorta poliçesini sigorta şirketinden taşınma öncesinde temin etmektir. eTaşın olarak taşımalarımızdan önce müşterilerimize özel taşınma poliçesi yapmaktayız. Bu bir maliyet kalemidir ama oluşabilecek bir sorunda da 2 taraf için güvencedir. Bu yüzden ev taşımanız öncesinde taşınma sigortanızın yapıldığından emin olmanızı tavsiye ederiz.

Bu yazımızda size en iyi evden eve nakliyat firması ile ilgili bilgilendirmelerde bulunduk. Taşınma sürecinize fayda sağlayacak diğer içerikleri de okumanızı tavsiye ederiz.

İLGİLİ İÇERİKLER

2 YORUMLAR

  1. E taşın ile tanışmam bir arkadaşımın tavsiyesi ile oldu. Bu tarz işlerde müşteri memnuniyetini araştırmak gerekiyor. Olumsuz hiç bir yorum görmeyince Ozan Bey ile görüştüm anahtar teslim nakliye sürecini bütün detaylarıyla anlattı, bilgim olamayan bir çok konu daha varmış süreçte. Garanti olması açısından sigorta da yapıldı ama zaten profesyönel ekiplerle çok dikkatli çalıştıkları için herhangi bir sorun yaşamadık ve biz hiç yorulmadık. Bu kadar rahat edeceğimizi tahmin etmemiştik. Teşekkürler E taşın

    • Berat Bey Merhaba,
      eTaşın evden eve nakliyat firması olarak bizi en mutlu eden şey siz değerli müşterilerimizden memnuniyetlerinizi duymaktır.
      Yeni evinizde mutlu bir yaşam geçirmeniz dileğiyle.

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al