Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Amerikan Mutfakların Eksileri Ve Artıları

Amerikan Mutfakların Eksileri Ve Artıları

Amerikan mutfaklı salon için ilk unsur dekorasyonu söz konusu olduğunda dikkat edilmesi gereken sadeliktir. Amerikan mutfağının başka bir gösterişli unsur için çok da yer açmıyor. Çünkü kendisinin sağlamış olduğu bir liderlik var. Farklılığıyla dikkat çekici olan Amerikan mutfaklı salon gösterişli ve şık bir dolap kullanılmışsa dekorasyonu için yıldızı olacağı için diğer mobilyalarda sade tercih etmek gerekir. Amerikan mutfaklı salon stili fazlasıyla modern olduğu için seçim olarak dekorasyonunda da modern mobilya gerekiyor. Amerikan mutfakla başarılı bir uyum yakalayabilmek için modern ve sade formlara sahip olan mobilyalar tercih edilmelidir.

Amerikan Mutfaklı Salon ve Köşe Takımı İle Şık Ve Konforlu Bir Ortam

Amerikan mutfaklı salon için hem şık bir görünüm hem de konforlu bir ortam için bazı öneriler sunulur. Dikkate alınması gereken unsur konfordur. Kullanılacak olan eşyaların rahatlığına dikkat edilmesi gereken dekorasyon stilinde, özgürlüğüne ve rahatına düşkün olanların beklentilerine net bir cevaptır. Stil itibariyle konfor açısından da bu tip dekorasyonu köşe takımı kullanmak daha doğru bir seçim olacaktır.

Amerikan mutfaklı salonlar için köşe takımları minderleri ile konfor sunarken, özel tasarımları ile ideal bir seçenek olabiliyor. Aynı zamanda berjer ile tamamlandığında istediğiniz şık ve konforlu bir ortam yaratmaya sağlayan köşe takımı, doğru seçimler yapıldığında düşündüğünüzden çok daha etkileyici bir görünüm kazandırabilir. Amerikan mutfaklı salonlarına şıklığıyla imza atacak bir diğer tasarımda dolaplar olacaktır. Önemli bir konuya daha değinmek gerekiyorsa bu da renkler olur. Genellikle ortamın aydınlık ve ferah görünmesi için mutfak dolaplarında tercih edilen renkler açık renklerdir. Sadeliğin sembolü olan beyaz ve krem iyi seçimler arasındadır. Amerikan mutfaklı solan dekorasyonu için güzel bir seçenek olan açık mint rengi de unutulmamalıdır. Oldukça şık görünüme neden olacaktır.

Dekorasyon Stiline Uygun Bir Orta Sehpa

Amerikan mutfaklı salonunun dekorasyonu için farklı bir hava vardır. Bununla birlikte modern duruşunu küçük dokunuşlarla daha göz alıcı bir hale getirmek orta sehpa fikri harika bir seçenek olacaktır. Günümüzde modern tasarımıyla dikkat çeken birinden güzel sehpa bulmak çok da zor değil.

Amerikan Mutfaklı Salonların Eksileri ve Artılar

Amerikan mutfak stilinin en büyük artının sosyallik olduğunu söyleyebiliriz. En güzel yönü sevdiklerinizi ağırlarken onlarla daha çok aynı ortamda olmanızı ve daha çok ilgilenebilmenize olanak sağlar. Misafirlerinize ikramlık bir şeyler hazırlarken o süre boyunca, yine ortamda olmayı ve sohbetlere dahil olabilirsiniz. İşte bu Amerikan mutfak  hem sizin hem de misafirleriniz için harika bir ortama sağlar.

 Amerikan Mutfakta Düzen Hep Olmalı

Amerikan mutfak evlerinin eksileri ve artılarıyla konusuna değindik. Artılarının olduğu kadarıyla eksileri de var elbette. Çok sosyallik sağladığını söyledik, ama bu durum bazen yorucu olabilir. Şu demek oluyor ki evinizde misafirleriniz bulunduğunda mutfağın düzenli bir halde tutmak ve dağınıklığı ortadan kaldırmak istersiniz. Bu da çok fazla yorucu bir hal alabilir. Mutfağınızın kötü görünmemesi için, mutfakta iş gücünüz biraz daha artacaktır.

Kötü Koku Problemi

Amerikan mutfaklı salonların bilindiği üzere büyük problemlerden biri sayılan yemek kokularıdır. Davlumbaz olmazsa olmazlardan kötü koku önlemek için. Ve tabi iyi bir davlumbaz kullanılmadığı takdirde pişirilen yemeklerin kokuları karışır ve salona yayılır. Maalesef koltuklar, perdeler, odada bulunan eşyalar ve hatta halı üzerine bu kokular iyice siner. Ortam havalandırılmadığı zaman oldukça kötü kokunun ortaya çıkmasına neden olur. Amerikan mutfaklı salonuna sahipseniz, kötü kokuları engellemek için sık sık ortamı havalandırmalı ve koku gidericilerden yaralanmalısınız.  Hem şık hem de kötü kokulardan uzak bir atmosfer yaratmak istiyorsanız mumlar da bu konuda iyi bir yardımcı olabilir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al