Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Küçük Yemek Odası İçin Dekorasyon Fikirleri

Küçük Yemek Odası İçin Dekorasyon Fikirleri

Bizce küçük yemek odası için dekorasyon fikirleri trendleri yakalamaktan daha çok önemli olan ihtiyaçları karşılamaya yönelik olmalıdır. Eğer bu sizin gerçekten zaruri bir ihtiyaç değilse çok büyük ve gösterişli takımları almanız kesinlikle doğru olmayacaktır. Bunun tam aksine gösterişsiz ancak kullanışlı yemek odası dekorasyonu yapmak kesinlikle daha doğru bir seçim olacaktır.

Bu yüzden küçük yemek odası dekorasyonu fikirlerini araştırdığınızda ilk göz önünde bulundurmanız gereken husus mobilyanın odaya uygun boyutlarda olup olmadığıdır. Fakat salonunuz küçük ancak siz de çok misafiri olan bir aileyseniz bu durumda getirilebilecek en rasyonel çözüm açılarak genişleyen masalardan almanız olacaktır. Bu sayede sadece aile üyeleri olduğu zaman masayı kapalı hali ile kullanabilir ve ve bu yolla salonda yerden tasarruf edebilirsiniz.

Pratik Ve Kullanışlı Küçük Yemek Odası İçin Dekorasyon Fikirleri

Eğer salonunuzda bulunan yemek odanızın küçük ise tüm aksesuarları bulunan bir yemek takımı almanız imkansız hale gelebilir. Bu yüzden ilk olarak sadece masa ve sandalyeleri alarak kullanmanız gayet ideal olacaktır. Ancak konsol almak için uygun bir yerinizin olması durumunda ise bu yemek takımlarınızı ve fazla mutfak eşyalarınızı koymak için güzel bir depolama alanı vazifesi görebilir. Son dönemlerde kullanışlı yemek odası dekorasyonlarında genelde sadeliğin ön plana çıktığı görülmektedir. Bu nedenden ötürü kullanılmayan ortamı kalabalık gösterecek mobilyalardan kurtulmanız gerekmektedir.

Küçük bir yemek odasına sahip olmak istiyorsanız ya da şartlar sadece bunu gerektiriyorsa o halde daha büyük görünmesi için mutlaka açık renkleri tercih etmelisiniz. Özellikle pencerede kullanacağınız normal ya store perdenin duvar renginde olmasıyla oda daha geniş bir görünüme sahip olacaktır. Ayrıca odaya daha da derinlik katmak isterseniz bunun için büyük aynaları konsolun üstünde ya da duvarlarda kullanabilirsiniz.

Küçük boyutlu odalar ya da salonlar için beyaz yemek odası stili gayet ideal bir çözüm olacaktır. Eğer sadelik sizin için uygun değilse aksesuar olarak kullandığınız mobilyaları renkli olmasına özen göstererek bu problemi kolayca çözebilirsiniz. Siyah renkten uzak durmanız yemek odası odadaki aydınlatma sorunun önüne geçmenize yardımcı olacaktır. Küçük odalarda aydınlatma büyük önem taşımaktadır. Doğru bir aydınlatma ve beyaz renkli yemek takımı ile odanın daha ferah bir görünüm yakalaması gayet kolay olacaktır. Ayrıca tavandan sarkan bir avizeyle bazen yeterli olmayacaktır. Buna ek olarak mutlaka duvarlarda aplikler, lambader ile duvarlardan da aydınlatmanın desteklenmesi gerekmektedir.

eTaşın ekibi olarak sizler için ‘Küçük Yemek Odası İçin Dekorasyon Fikirleri’ adlı konuya ışık tutan çalışmamızı yaptık. Umarız faydalı olmuştur. eTaşın hizmetlerinden yararlanarak hızlı, güvenilir ve kolayca nakliyat işleminizi tamamlayabilirsiniz, daha fazlası için takipte kalın!

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al