Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Taşınma Kolisi Bulabileceğiniz 6 Farklı Yer

Taşınma Kolisi Bulabileceğiniz 6 Farklı Yer

Ev taşımak için boş karton kolileri mahallenizdeki birçok dükkândan bulabilirsiniz. Bakkallar, marketler, süpermarket zincirleri, kırtasiyeler, zücaciyeciler vb. dükkânlardan boş koli alabilirsiniz.

1 – Bakkalları ve Süpermarketleri Gezmek

Bakkal ve süpermarketlere ürün gelirken genellikle karton koli ile birlikte taşınarak gelir. Daha sonra bakkal veya süpermarkette görevli olan kişi koli içerisindeki ürünleri çıkartarak koliyi bir kenara koyar. Tabii bazı bakkallar vs. kalabalık olmaması için kolileri direkt atabilir. Bazı dükkân sahipleri sizlere ücreti karşılığında satmak isteyebilir fakat fiyatı ambalaj dükkânından alacağınızdan daha makul olacaktır.

2 – Giyim Mağazaları

Giyim mağazalarına gelen kıyafet, askılık veya benzeri ürünler büyük koliler aracığıyla taşınarak gelir. Giyim mağazalarının depo kısımlarında oldukça fazla taşıma kolisi yer almaktadır. Yani giyim mağazalarında da rahatlıkla taşıma kolisi bulabilir evinizdeki eşyaları kolileyebilirsiniz.

3 – İkinci El ve Spot Dükkânlar

İkinci el mağazalara ürünler getirilirken veya teslim edilirken ufak eşyalar için karton koli kullanılır. Yakınlarınızda spot mağazası var ise oraya giderek karton koli temin edebilirsiniz.

4 – Kırtasiye ve Kitapevleri

Aynı şekilde kırtasiyelere ürün getirilirken özellikle büyük kırtasiye tarzı dükkânlara daha büyük taşıma kolisi aracığıyla ürünler getirilir. Kitapevlerinde de aynı durum söz konusu olabilir. Kitapevlerinin depolarında birçok sayıda karton koli mevcuttur ve oralara giderek rahatlıkla ücretsiz bir şekilde karton ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

5 – Züccaciye Dükkânları

Züccaciye dükkânları mağazalarında beyaz eşyadan tutun tabak çanağa kadar birçok ürün barındırabilirler. Bizi ilgilendiren kısım ise tabak çanak barındırma olacaktır. Mağazalara gelen tabaklar son derece sağlam taşıma kolileri ile getirilmektedirler. Bu sayede depolarında oldukça fazla taşıma kolisi barındırmaktadırlar. Sizler de yakınınızdaki mağazalara giderek taşıma kolisi temin edebilirsiniz.

6 – Ucuzluk Mağazaları (1 Milyoncular)

Eğer yakınlarınızda 1 milyoncu diye tabir ettiğimiz Japon pazarı niteliğinde mağazalar var ise oralara da uğramayı ihmal etmeyiniz. İçeride a dan z ye bir sürü eşya olduğundan bu eşyaların taşınması da karton koli aracılığı ile gerçekleştiğinden genellikle karton koli bulabileceğiniz yerler olarak bilinmektedirler.

İlginizi Çekebilir: Ev Taşıma Esnasında Kullanabileceğiniz Ambalaj Malzemeleri

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al