Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Yazlık Evinize Parça Eşya Taşıma Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Yazlık Evinize Parça Eşya Taşıma Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Parsiyel Taşımacılık Nedir ?

Parsiyel Evden Eve Nakliyat, parça eşya, az eşya, öğrenci eşyası, yazlık eşya gibi bir kamyonu doldurmayacak şekilde parça eşya taşımacılığı nakliyesi ve nakliyatı olarak adlandırılan bir taşıma biçimidir. Parsiyel taşımada amacımız şehirlerarası ev taşıma fiyatlarını müşteri için daha ekonomik hale getirmektir.

Parça Eşya Taşıma Avantajları

Parsiyel eşya taşımacılığında çoğu insanın endişesi, kendi eşyalarının diğer eşyalarla karışabileceği riskidir. İşini profesyonelce bir yapan bir nakliye firmasında bu tür karışıklıkların olması mümkün değildir. E-Taşın Nakliyat aynı güzergâhtaki birden fazla az miktardaki ev eşyasını aynı kamyon ile taşıyarak taşımanızı ekonomik hale getirecektir.

Yazlık eve Parça taşıma Evden Eve Nakliye

Uzman bir evden eve nakliye işletmesi olarak belirttiğimiz saatlerde evinize geliyoruz. Mesleğinde profesyonel olan personelimiz kısa süre içinde eşyalarınızı demonte ediyor ve sökülen parçalar kırılmalarını önleyen ambalajlara sarılıyor. Kamyonlara yerleştirildikten sonra hassas eşyalarınız ise ambalajlanıp kolilere yerleştiriliyor. E- Taşın Nakliyat olarak İstanbul evden eve nakliye faaliyetimizin dışında eşya depolama hizmeti de sunuyoruz. Evinizin fazla gelen eşyalarını ya da geçici bir süre barındırılacak olan mülkünüzü dikkatlice saklıyoruz. Yazlık eşya depolama için günün 24 saati depolarımızı izliyor, eşyalarınızın güvenliğini sağlıyoruz. Onları temiz tutarak sizlerden aldığımız şekilde teslim ediyoruz. Parça eşyalarınızı yeni mekâna yerleştirdikten sonra da monte ediyoruz. Diğer eşyalarınızı kolilerden dikkatlice çıkararak odalarınıza yerleştiriyor ve operasyonu tamamlıyoruz. E-Taşın şehirlerarası nakliyat alanında ustalaşmış bir şirket olarak hiçbir detayı atlamıyoruz. Ofis taşımacılığı için de aynı hassasiyeti göstermekteyiz. İşletmenizin demirbaşlarına hiçbir şekilde zarar vermeden ve onları emanetimiz gibi görüp özenle taşıyoruz.

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al