Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Nakliye Sözleşmesi Hakkında Önemli Bİlgiler

Nakliye Sözleşmesi Hakkında Önemli Bİlgiler

eTaşın ile sizler de taşınmak için hazır mısınız? Taşınma sırasında tüm işlemlerin sorunsuz ve kaliteli bir şekilde yerine gelmesi için nakliyat sözleşmesi yapılır. Sözleşme kapsamında belirlenen kurallara göre tüm hizmetler tamamlanır. Sözleşme içerisinde firmanın adı ve adresi gibi bilgilerden, eşya sahibinin isim, soy isim, eşyaların alınacak olduğu adres ve eşyaların hangi adrese bırakılacak olduğun dair bilgiler ilk olarak doldurulur. Sözleşmenin ilk kısmında asıl amaç belirtilir. Hem müşterilerin hem de firmaların haklarını korumak için doldurulan bu sözleşmenin aslı firmada kalırken yedeği müşteriye verilir. Böylece aksi bir durum meydana gelirse hem müşteri sözleşme sayesinde haklarını arayabilirken hem de firma çok rahat bir şekilde haklarını arayabilecektir.

Evden eve nakliyat sigortası

Sözleşmede firma tarafından belirlenen genel maddeler yer alır ve bu maddeler müşteri memnuniyeti ön planda tutularak hazırlanmıştır. Genel maddelerin ardından ödeme koşulları alınan ön ödeme ve kalan kısımlar not alınır. Bu sayede hizmet için anlaşılan tutar neyse onun hakları sözleşme sayesinde korunur. Taşıma hizmetleri için belirlenen yasaklanana davranışlar ayarlanır ve en ufak eksik olmadan gerekli yerler doldurulur. En son sözleşmenin sona ermesi hakkında firma tarafından belirlenen kısım doldurulur. En alt kısımda yer alan firma yetkilisi için ayrılan bölüme firma yetkilisi, eşya sahibi için ayrılan kısma eşya sahibi imza atar. Taşıma tarihi ile teslim tarihi için ayrılan bölümler doldurulur ve bir tanesi müşteriye bir tanesi firma yetkilisine bırakılır.

Firmamız tarafından belirlenen sözleşme ile beraber müşterilerimiz ile beraber hakları saklı tutarız. Bizleri arayarak uygun zamanlar için randevu alan müşterilerimiz ile işlemlere başlamadan önce nakliyat sözleşmesi imzalarız. Bu sözleşme ile beraber hem müşterilerimizin hem de kendi haklarımızı koruruz. Eğer belirlenen kurallara uyulmama gibi bir durum söz konusu olursa her iki taraf da rahat bir şekilde sözleşme sayesinde haklarını arayabileceklerdir. Bu sayede işlemlere sözleşme yapılarak başlanır. Sözleşme ile beraber belirlenen şartlar da en ufak bir atlama gibi durumlar olmadan haklar korunur ve rahatlık ile taşınma hizmetleri sunulur.

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al