Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Kadıköy'e Neden Taşınmalısınız?

Kadıköy’e Neden Taşınmalısınız?

İstanbul semtlerinden biri olan Kadıköy, Kadıköy’e taşınma sebepleri konusunda da sıklıkla araştırılan bir semt haline gelmiştir. İstanbul’da yaşayan veya İstanbul’a ilk kez taşınacak olan kişiler için önerilen konumlar arasında ilk sıralarda Kadıköy yer almaktadır. Kadıköy’ün bu denli tavsiye edilmesinin nedenleri de oldukça fazladır.

Kadıköy’de yaşamayı düşünüyorsanız bu konuda doğru bir düşünce içerisinde olduğunuz söylenebilir. Çünkü bu konumda yaşanmasını gerektirecek pek çok avantaj bulunmaktadır. Bu avantajlardan bazıları;

  • Eğitim
  • Merkezi konum
  • Her sınıfa hitap etme olabilmektedir.

Bu avantajların açıkça ne anlama geldiği ve daha ne gibi avantajlar barındırdığı ise aşağıdaki başlıklar altında açıklanmıştır.

Eğitim

Neden Kadıköy’de yaşamalıyım diyorsanız öncelikle eğitim konusunu araştırmanız gerekecektir. Eğitim hayatına önem veriyorsanız veya eğitim gören bir aile üyesi varsa mutlaka Kadıköy’de yaşamayı düşünceleriniz arasına eklemelisiniz. Çünkü eğitim ve öğretim kapsamında bahsi geçen semtin oldukça başarılı olduğu bilinmektedir.

Hem çevre okulların pek çoğunun bu bölgede yer alması hem de öğrencilerin sıklıkla ziyaret ettiği bir konum olması nedeniyle Kadıköy, eğitim ve öğretim açısından ilk sıralarda yer almaktadır. Marmara Üniversitesi’ne ait olan yerleşkenin de Kadıköy’de bulunduğu bilinmektedir. Kısacası eğitim hayatına daha yakın olmak istiyorsanız ve aynı zamanda eğitime önem veriyorsanız Kadıköy’de yaşamayı düşünebilirsiniz.

Merkezi Konum

İnsanlar, yaşayacakları yerlerde merkezi konum durumuna oldukça önem vermektedir. Tercih edilen konumun merkezi olması veya merkeze yakın olması, insanların öncelikli tercihleri arasında yer almaktadır. Kadıköy’de yaşama avantajları arasında yer alan ve insanların önceliklerinden biri olan merkezi konum, bu semtin başlıca tercih edilir olmasında etkili olmaktadır.

  • Alışveriş yapmak
  • Kafede oturmak
  • Arkadaşlar ile buluşmak
  • Etrafta gezmek

Gibi pek çok aktivite, Kadıköy’de rahatlıkla yapılabilmektedir. Bu nedenle yaşayacağınız yeri seçmekte zorlanıyorsanız siz de Kadıköy’ü ilk sırada değerlendirebilirsiniz.

Her Sınıfa Hitap Etme

Yaşanılacak yerin yaşanabilir olmasını sağlayan bir diğer özelliği ise ağırlıklı fiyat ortalamasıdır. İnsanlar, kendi bütçelerine göre yaşayacakları yeri seçmekte ve buna göre bir düzel oluşturmaktadır. Kadıköy’de yaşamanızı gerektirecek nedenler başlığı altında sunulan bir diğer avantaj ise bahsi geçen semtin uygun ve orta fiyatlı bir konum olmasıdır.

İsteyen kişilere lüks, isteyen kişilere de uygun fiyatlı pek çok seçenek sunan Kadıköy, her bütçeye hitap eden bir semt olarak göze çarpmaktadır. Lüks adına ihtiyaç duyduğunuz şeyleri elde edebileceğiniz gibi uygun fiyatlı pek çok seçeneği de bu konum üzerinden değerlendirebilirsiniz.

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al