Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Sizin İçin En Fazla Gelir Getiren Dükkanları Sıraladık

Sizin İçin En Fazla Gelir Getiren Dükkanları Sıraladık

Dükkân açmak istiyorum diyen herkesin amacı ve planı birbirinden farklı. Kısa zaman içerisinde para kazanmak, bayilik sistemi oluşturmak veya düzenli gelir elde etmek istiyorsanız size uygun olan dükkân açma fikirlerini değerlendirebilirsiniz.

1. Market Açmak

Size en basit iş sektörü olarak görünebilir fakat market fikri en risksiz işyeri açma fikirleri arasında yer alır. Üstelik düşük sermayeyle kısa zamanda yatırımınızı amorti edebilir ve para kazanmaya başlayabilirsiniz. İlk başta harcama yapacağınız demirbaşlar sizin ana sermayenizi oluşturacaktır. Satacağınız ürünler ise size kısa zaman diliminde karlılık sağlayacaktır.

2. Cep Telefoncu Açmak

Çevrenizde ne kadar bakkal, market var ise bir o kadar da cep telefoncu görebilirsiniz. Bunun sebebi aynı kazanç oranı ve aynı kolaylığa sahip olmasıdır. Bu sektörden hiç anlamıyor da olabilirsiniz, endişelenmenize gerek yok. Sektör ile ilgili bilgi sahibi olmak için 1-2 ay kadar araştırma yapmanız yeterli.

3. Giyim Mağazası Açmak

İlk iki madde de olduğu gibi iş yapmanızın kolay olduğu bir sektör değildir fakat kar marjı diğer dükkân açma fikirlerine göre oldukça yüksektir diyebilirim. İş yapmanızın zor olmasının nedeni Avm’ler ile rekabet halinde olan bir sektör olması. Tabii bu sizin gözünüzü korkutmasın. Avantajlı olduğunuz durumlarda mevcut diyebiliriz.

4. Çiçekçi Dükkânı Açmak

Çiçek sektörü ise bulacağınız lokasyona göre güzel kar etmenizi sağlayacak bir diğer sektör. Çiçeksepeti gibi sitelerle anlaşarak satışlarınızı 10 katına çıkarmanız mümkün. 

5. Börekçi Açmak ( Bayilik )

Her sabah kahvaltı yapmakbiliyorsunuz ki zorunlu bir mecburiyet . Evde kahvaltı yapıp çıkan kişi sayısı ise yok denecek kadar az bu sebeple kahvaltılık ürün satışı yapan işletmelerde yoğunluk oluşmaktadır.

6. Waffle Dükkânı Açmak

Waffle hala birçok kesimin yabancı olduğu bir tatlı türüdür. Burada tercihinizi bulunduğunuz lokasyona göre yapmanız gerekiyor. Örneğin; İstanbul içinde Bağcılar gibi bir semtte açacağınız waffle cafe ile Beşiktaş’ta açacağınız waffle cafe farklı olacaktır.

7. Çiğ Köfte Dükkânı Açmak

Bu iş fikrinden size ve müşterilere gına gelmiş olabilir. Ama yine de kar marjı ve lezzeti açısından iki kesimi de memnun etmektedir.

8. Oto Yıkama Dükkânı Açmak

 Ortalama bir aracın iç dış yıkaması 30 TL’den başlamakta. Maliyetiniz ise sadece işçilik ve kullandığınız malzemeler. Günde minimum 20 Adet araç yıkadığınızda 600 TL ciro yapmış oluyorsunuz. Bununda  büyük bir kısmını kar olarak yazabilirsiniz.

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al