Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Burçlara Göre Ev Dekorasyonu

Burçlara Göre Ev Dekorasyonu

Burçların karakter özelliklerinden tutun seçimlerinize kadar ruhunuzu yansıttığını biliyor muydunuz? Size en uygun stili ortaya çıkarmak adına burcunuz bir numaralı yardımcınızdır.

Örneğin burçlardan ilk uyum sağlayıcı olması ile bilinen Koç burcu, bir hayli girişken yapısıyla aynı zamanda hayatı enlerde yaşaması yönüyle bilinir.

Bulundukları mekânın aydınlık olması gerektiği gibi marka değeri taşıyan ve kendisinden söz ettiren parçalardan oluşan bir yaşam alanı oluşturur. Renkler üzerinde ise iddialı olması ile birlikte çarpıcı bir seçim olarak en çok kırmızıyı seçer. Nadiren de olsa pembe tonlarını da seçenekleri arasında tutar.

Rahatı Seven Boğa

Bulunduğu ortamda önceliği rahatlığına veren Boğa burçları ev seçimleri yaparken tarz ve moda konusunda da geri planda kalmaz. Seçtikleri parçalar ile uyum konusunda zirveye yerleşen burçlardandır.

En çok zaman geçirdiği alan ev olması nedeniyle parlak ve aydınlık ışıklardan çok loş ışık ortamını tercih eder.

İçine sinmeyen ortamlarda uzun süre kalmak huyu değildir. Bu nedenle evin işlevi ve mimarisinden kaynaklı sorunlar onun için oldukça önemlidir. Bu gibi durumlarda yaşam alanını değiştirmekten geri durmaz. Ev taşıma işlemleri hususunda uzman kişilerce çalışan ekiplerden destek almanın önemi çok büyüktür. 

Bol Çeşitlilik İkizler Burcunun Özelliği

İkizler burcu gerek duygu durumları gerekse çevrelerindeki eşyalar yönünden fazlasıyla çeşitlilik bulunduran kişiliktedir. Yenilik karşısında daima açık birileri olmakla beraber en çok gri ve sarı renklerinin uyumunu tercih ederler. Ev ortamında eşya çeşitliliği bolluk göstermekle renk cümbüşü de yaşandığı gözlemlenir. 

Geçmişi Bugün Gibi Yaşayan Yengeçler

Yengeç burçları hayatlarının her anında her adımında geçmişten getirdikleri güzel hatıralarını yakınında tutmaya çalışır. Ev ortamı ve eşyalar bakımında el yapımı olan her araç gereç onların dikkatini çeker. Renklerden beyaz ise vazgeçilmezleridir.

Kolay kolay ortam değiştirmeyi, ev taşımaya yakın olmasalar da taşınma işlemlerinde işin uzmanları ile süreci ilerletmeye önem gösterirler. Onlar atılacak her adım için  planlı ve programlı olmayı ilke edinirler. 

Lükse Düşkün Aslan

Refah bir ortam yerine daha şaşalı ve lüks parçalardan oluşan ev dekorasyonlarında aslanları görmek mümkündür. Onlar için gösteriş unsuru rahatlıktan çok daha önemlidir. 

İLGİLİ İÇERİKLER

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al