Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaTaşınma ÖnerileriTaşınma Kolisi için 10 Kolay Öneri

Taşınma Kolisi için 10 Kolay Öneri

Hepinize merhabalar, kucak dolusu sevgiler değerli okurlarımız. Bugün sizlere, taşınma ile alakalı en önemli konuların başında yer alan “Taşınma Kolisi Nereden Bulunur?” sorusunun cevabını vereceğiz. Eşyalarınızın kırılmadan, çizilmeden, çatlamadan taşınması için sağlam bir koli bulmak taşınma için oldukça önemli bir konudur. O zaman sizler de hazırsanız hiç vakit kaybetmeden başlayalım!

İlginizi çekebilir: Evden Eve Nakliye Hakkında Mutlaka Bilmeniz Gerekenler

1-Elbette Baş Kurtarıcınız Mahalle Bakkalınız

Mahalle bakkalımızda her daim taşınma kolisi bulunmaktadır. Çünkü satın aldığı mallar koli ile gelmektedir ve bu koliler bakkalın dükkanında atıl konumda bulunmaktadır. Yılların vermiş olduğu mahalle dostluğu ile bakkalınızdan büyük boy koli rica edebilir ve evden eve nakliyat sırasında kullanabilirsiniz. Koli fiyatı ekstra bir maliyet oluşturacağından gereksiz bir mali yükten de kurtulmuş olursunuz.

İlginizi çekebilir: Profesyonel Evden Eve Nakliyeci Hizmeti

2- Elektronik Eşya Mağazaları

Kimi teknolojik ürünler (televizyon, bilgisayar vb.) oldukça büyüktür ve buna bağlı olarak paketlendikleri kolileri de büyük olmaktadır. Bu mağazaların herhangi birindeki satış danışmanından taşınma kolisi rica ettiğinizde size yardımcı olacaktır ve bu sayede büyük ebatlı eşyalarınızı bu koliler yardımı ile taşımanız daha kolay olacaktır.

3-Mahallenizdeki Nalburlar

Nalburlar bu iş için biçilmiş kaftandır. Mahallenizdeki nalbura gidip koli rica ettiğinizde, kolaylıkla size yardımcı olacaktır. Ancak koliler onlara da lazım olacağından, aranızın iyi olduğu bir nalburla konuşmanız, koli alma şansınızı oldukça arttıracaktır.

4-Kargo Firmaları

Kargo firmaları çeşitli eşyaları kolileyip paketledikleri için bünyelerinde oldukça fazla sayıda taşınma kolisi bulundurmaktadır. Sizler de kargo firmalarına gidip ihtiyacınız kadar büyük boy taşınma kolisi isteyebilir, evden eve nakliyat için en uygun kolileri bularak taşınma işlemlerinizde koli bulma derdinden kurtulabilirsiniz.

5-Beyaz Eşyacılar

Çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi gibi beyaz eşyaların boyutları büyük olduğundan, içine konuldukları koliler de bir o kadar büyük olacaktır. Bu sebeple beyaz eşya satan mağazalar, taşınırken ihtiyacınız olan taşınma kolisini bulabileceğiniz en harika yerlerden biri olacaktır.

6- Mobilya Mağazaları

Beyaz eşya mağazaları gibi mobilya mağazalarında da koltuk, çekyat, dolap, yatak gibi büyük ebatlı eşyalar bulunmaktadır. Bu eşyaların parçaları da oldukça büyük olduğundan mobilya dükkanlarından büyük boy taşınma kolisi bulmak çok kolaydır! Sizler de bir mobilya mağazasına giderek buradan alacağınız koliler ile evden eve nakliyat işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

7-Süpermarket Zincirleri

Migros, CarrefourSA gibi süpermarket zincirlerinde olduğundan fazla miktarda taşınma kolisi bulabilirsiniz. Buradaki görevli arkadaşlardan rica ederek büyük boy koli elde edebilirsiniz.

8-Mahalle Pazarları

Mahallemizde sokağımıza kurulan pazarlarda, yerlerde, kaldırım kenarlarında atıl olarak duran koliler görürüz. Pazardaki sıcakkanlı arkadaşlardan rica ettiğinizde emin olun kullanmadığı kolileri size verecektir. Unutmayın, tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır!

9- Antikacılar

Antika eşyalar oldukça değerli parçalar olduğundan, beğenilen ürünler müşteriye sağlam koliler içinde özenle paketlenerek teslim edilmektedir. Kısacası, antika dükkanlarından da koli bulmak için yararlanabilirsiniz.

10- Oyuncakçılar

Oyuncaklar mağazalarında, oyuncaklar dizildikten sonra koliler genelde çöpe atılmaktadır. Ancak bu mağazalardaki çalışanlardan rica ettiğinizde size taşınma kolisi vereceklerdir.

Bugün sizlere taşınma kolisi bulabileceğiniz yerlerden bahsetmeye çalıştık. Ümit ediyoruz ki sizler için oldukça faydalı bir yazı olmuştur. Sizler de merak ettikleriniz için eTaşın web sitesini inceleyebilir, soru ve görüşleriniz için eTaşın ile iletişim kurabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: En İyi Nakliye Firmaları

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Selçuk Açık Sultangazi Ev Taşıma
Saadet B. Açık Ulus Ev Taşıma
Asuman Açık Kurtköy Ev Taşıma
Ali Faruk K. Açık Zekeriyaköy Ev Taşıma
Şeyma Y. Açık Yeşilköy Ev Taşıma
Azad Açık Göktürk Ev Taşıma
Kubilay A. Açık Levazım Ev Taşıma
Arya Açık Florya Ev Taşıma
Ahmet Açık Acıbadem Ev Taşıma
Sanem Hanım Açık Ispartakule EvTaşıma
Yağmur Açık Yeşilköy Ev Taşıma
Aslan Açık Acıbadem Ev Taşıma
Ahmet Açık Levazım Ev Taşıma
Ayse Açık Esentepe Ev Taşıma
Fiyat Teklifi Al