Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaBiliyor Muydunuz?Ofis Taşıma İşleminizi Kolaylaştıracak 7 Kullanışlı Öneri

Ofis Taşıma İşleminizi Kolaylaştıracak 7 Kullanışlı Öneri

Ofis taşıma profesyonel destek alınması gereken, uzmanlık gerektiren bir taşıma hizmetidir. Mevcut ofisinizde her şeyin yerini ezbere bulabilirsiniz ancak taşındıktan sonra işler tamamen değişir. İşlerinizin aksaklığa uğramaması ve olası müşteri memnuniyetsizliği yaşamamak için ofis taşıması için güçlü sebepleriniz olmalıdır. Örneğin şirketiniz çok ciro yapmaya başlamış ve büyüyor olabilir. Ya da tam aksine şirketiniz tasarrufa gitmek istiyor olabilir. Bazen de sadece daha iyi bir lokasyona geçmek için ofis taşımacılığına ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz.

İşte sizler için hazırladığımız 7 muhteşem tavsiye!

1) Ofis Taşıma Konusunda Plan Yapmak  

Yapılan iş ne olursa olsun başlamadan önce plan yapmak her zaman avantaj sağlar. Yaptığınız işin hangi aşamasında olduğunu takip edebilirsiniz. Ofis taşıma işlemlerinde öncelikle nasıl bir ofise taşınacağınıza karar vermelisiniz. Bunun için ofisinizi taşımak istediğiniz lokasyonu belirleyip uygun bir ofis bulmanız gerekiyor.

2) Fiyat Araştırmak

Yeni taşınacağınız ofisi buldunuz. Şimdi ofis ve büro taşıma firmalarını araştırmanız gerekiyor. Ofis taşımacılığı yapan firma sayısı fazla olduğu için bu firmalar arasında seçim yapmak oldukça zordur. Seçim yaparken en önemlisi güvenilir ve referanslı olmasıdır.  eTaşın İTÜ Çekirdek’te geliştirilen yenilikçi yapısı ile sizlere en güvenli hizmeti sunmaktadır. Ofis taşıma hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorsanız eTaşın.com adresinden iletişime geçebilirsiniz. Nakliyat firmasını seçerken en iyi nakliye firmaları yazımızı okuyabilirsiniz.

3)Ofis Taşıma Sonrası Yeni Ofisin Düzenini Planlamak

Yeni ofisinizi taşındınız. Bu işlemi güvenilir nakliye firması ile tamamladığınızı düşünelim. Şimdi yeni ofisinizde eşyaları nasıl sistemli şekilde yerleştirmenize karar vermeniz gerekiyor, tabii uzun bir adaptasyon sorununu yaşamak istemiyorsanız. Eski ofiste olduğu gibi klasörler, belgeler, defterler vb. gibi eşyalarınızı eski ofisinizdeki konumlarına yerleştirmenizi tavsiye ederiz. İlk etapta benzer konumları tercih etmek adaptasyon sürecinizi hızlandıracaktır. İlerleyen zamanlarda daha kapsamlı değişikler yapmayı düşünebilirsiniz. Yeni Ofisinize taşıdıktan sonra umarız mutlu olursunuz.

4)Ofis Taşıma İşlemlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler !

Ofis taşıma işlemlerinde dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Örneğin her ihtimale karşı sigorta yaptırmak önemlidir. Bu tip işlemlerinde risk almamanız önemlidir.

Anlaştığınız firma ile hangi gün ve hangi saatte bu işlemin yapılacağı konusunda mutlaka sözleşme yapmalısınız. Eğer taşınma işlemleri aksar ise bir gün daha kaybedersiniz. O çalışmadığınız gün müşterilerinizde memnuniyetsizlik yaratmanızı ya da olası yeni müşterileri kaçırmanızı istemeyiz. Ofis taşıma işlemlerinde aksaklık istemiyorsanız eTaşın tam size göre!

5)Kolileme İşlemleri Nasıl Olacak ?

Taşınma işlemenizde kolileme nakliyat firması tarafından yapıyor ise dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Örneğin özel evrak, manevi değeri olan eşyalar gibi ekstra dikkat gerektiren eşyalarınız hakkında firma yetkilileri ile mutlaka görüşüp, onları bilgilendirmenizi tavsiye ederiz. Eğer kolileme işlemlerini siz yapıyorsanız taşınma kolisi nereden bulunur ? yazımızı okuyabilirsiniz.

6) Ofis Taşımada Planın İşleyişini Kontrol Etmek

Ofis taşıma işlemlerinde plana uymak önemlidir.  Eğer bu noktaya kadar her şey istediğiniz gibiyse problem yok demektir. Bir problem görüyorsanız bunun hızlıca nakliye firması tarafından çözülmesini bekleyebilirsiniz. Firmanın problemin nedenini araştırıp çözüm yolları bulması gerekmektedir. eTaşın ofis taşıma hizmeti aldığınızda, nakliye firmasıyla iletişime geçmek zorunda kalmazsınız. Sorunların çözümü için eTaşın’a ulaşmanız yeterlidir.

7)Ve İşlem Tamamlanır!

Ofis taşımada sona geldiniz. Eğer ilk maddede söylediğimiz gibi bir plan yaptıysanız ne mutlu size! Çünkü bu taşınma planı ile eşyalarınızı kolayca yerleştirebilir ve sorunsuz bir şekilde günü bitirebilirsiniz. Size de sadece tatlı bir yorgunluk kalır. Eğer taşınma planı yapmadıysanız, sizi zorlu bir süreç bekliyor olacaktır.

Nasıl başlarsanız öyle gider. Taşınma işlemlerini bitirdiniz. Artık yeni ofisinizde çalışıyorsunuz. Müşterilerinize yeni ofisinizin adresini mail veya mesaj atmayı unutmayın. Tabi ki yeni müşterileriniz için de web sitenizden konumunuzu güncellemeyi unutmayın. Profesyonel bir ofis taşıma firmasıyla çalışmak istiyorsanız eTaşın ile çalışabilirsiniz.

Bu içeriğimizde sizlere ofis taşımacılığı konusunda ipuçları vererek işinizi kolaylaştırmaya çalıştık. Siz de bu tavsiyeler yardımı ile ofisinizi daha rahat bir şekilde taşıyabilir ya da eTaşın’dan profesyonel ofis taşımacılığı hizmeti alarak hiç yorulmadan bu süreci tamamlayabilirsiniz.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Selçuk Açık Sultangazi Ev Taşıma
Saadet B. Açık Ulus Ev Taşıma
Asuman Açık Kurtköy Ev Taşıma
Ali Faruk K. Açık Zekeriyaköy Ev Taşıma
Şeyma Y. Açık Yeşilköy Ev Taşıma
Azad Açık Göktürk Ev Taşıma
Kubilay A. Açık Levazım Ev Taşıma
Arya Açık Florya Ev Taşıma
Ahmet Açık Acıbadem Ev Taşıma
Sanem Hanım Açık Ispartakule EvTaşıma
Yağmur Açık Yeşilköy Ev Taşıma
Aslan Açık Acıbadem Ev Taşıma
Ahmet Açık Levazım Ev Taşıma
Ayse Açık Esentepe Ev Taşıma
Fiyat Teklifi Al