Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaEvden Eve NakliyatEvden Eve Nakliyat ile İlgli Bilinmesi Gereken Ayrıntılar

Evden Eve Nakliyat ile İlgli Bilinmesi Gereken Ayrıntılar

Evden eve nakliye ve taşınma süreçleri her zaman için korkulu rüyalarımızdan biri olmuştur.

  • bütün eşyaları tek tek kolilemek,
  • ayna, cam gibi hassas parçaları kırmadan yeni eve gidecek şekilde ambalajlamak,
  • kolileri açıp tek tek tüm eşyaları yerleştirmek
  • ve tüüüm bu işlemler bittikten sonra evin genel bir temizliği yapmak

Bu maddeleri okurken bile içiniz sıkılmış, taşınmanın ne denli zor olduğunu hatırlamışsınızdır. Süreç hiç kolay değil. Tüm bu işlemleri kendi başınıza yapmaya kalktığınızda ailenizle geçireceğiniz veya dinleneceğiniz birkaç haftasonunuzu büyük ihtimalle feda etmeniz gerekecektir. Fiziksel yorgunluğu da cabası!

Oysa ki taşınmak, yeni bir eve yerleşmek beraberinde birçok heyecanı yaşamanızı sağlamalı. Kullanmadığınız eşyalardan kurtulduğunuz, yeni komşular ile tanıştığınız ve mahallemizi keşfetmeye başlayacağınız bir dönem…Taşınma telaşesi bu güzelliklerin önüne geçmesin. 

Taşınma işlemi için alacağınız yeni nesil profesyonel hizmetler sayesinde; taşınırken bu kadar fazla uğraşmak zorunda kalmadan eşyalarınızın yeni adresinize teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

Taşınma sürecinde profesyonel yardım alarak, taşınırken kılınızı bile kıpırdatmadan süreci tamamlayabilirsiniz. Yeni nesil anahtar teslim taşınma olarak tanımlanan bu taşınma yöntemi ile:

  • Tüm eşyalarınızın (mutfak eşyaları dahil) paketlemesi yapılır,
  • Sigortalı poliçesi düzenlenerek eşyalarınız yeni evinize taşınır,
  • Kolilerin hepsi açılır, eşyalarınız raflara yerleştirilir,
  • Evinizin temizliği yapılır,
  • Çilingir evinize gelir ve kapı kilidiniz değiştirip yeni anahtarlarınızı size teslim eder.

Tüm bu işlemlerin 1 gün içerisinde tamamlandığı anahtar teslim taşınma sisteminde, siz taşınmanın yorucu kısmıyla değil, eğlenceli kısmıyla ilgilenirsiniz. Siz de eTaşın ile anahtar teslim taşınma hizmeti alarak, yeni evinize zahmetsiz bir şekilde taşınabilirsiniz.

Sizleri sektöre dair bilgilendirmek ve değerlendirme yaklaşımızı desteklemek adın,a evden eve nakliye hizmeti talep ederken dikkat etmeniz gereken noktaları aşağıda sizler için derledik. 

Evden Eve Nakliye Hakkında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Zamanı geldiğinde farklı sebepler ile yeni bir ev alabilir ya da kiraya çıkabilirsiniz. Bu ev değişikliği sürecinde eşyalarınızı nakletmeniz gerekecektir. İşte bu noktada evden eve nakliyat firmaları devreye girecektir.  Herkes güvenilir bir evden eve nakliye firması ile çalışmak ister. Çünkü eşyaların hızlı, sağlam ve sorunsuz bir şekilde taşınması gerekecektir. Bu sebep ile taşınmadan önce birlikte çalışılacak evden eve nakliye firmasını iyice araştırmak ve anlaşmadan önce sağlanacak tüm imkan ve hizmetleri detaylı bir şekilde konuşmak gerekmektedir. İyi bir evden eve nakliye firmasında bulunması gerken özellikleri aşağıdaki gibi özetleyebiliriz;

  • Sektörde en az 15 yıl tecrübesi olan,
  • Hakkında internet üzerinde çok önemli bir şikayeti olmayan (linkten kontrol edebilirsiniz)
  • Kurulu ve düzenli çalışan taşınma ekibi olan,
  • Kaliteli malzeme kullanan (patpat, streç, koli, mobilya sarma malzemesi, vb),
  • Ev taşıma öncesi eşyaları görmek için eksper yapan (malesef birçok nakliyat firması ekspertiz yapmadan iş aldığı için, taşınma günü eşyaları gördükten sonra müşteriden ek ücret talep edebilmektedir. Beklenmedik sürpriz bir maliyet sizi zor durumda bırakabilir.)
  • Taşınma sözleşmesi imzalatan.

Profesyonel Evden Eve Nakliye Hizmeti Alabilirsiniz

Sadece evler için değil, ofis, mağaza ve fabrika gibi iş yerlerinin de taşınma işleri için profesyonel nakliye hizmeti sağlayan firmalar ile çalışmanız gerekmektedir. Taşınma işleminde taşınacakların çok iyi bir şekilde sarılması ve kırılabilecek olan hassas eşyaların da büyük bir titizlikle sarılması, paketlenmesi ve nakliye işlemi sırasında da dikkatli bir şekilde taşınması gerekmektedir. Ayrıca araç içine eşyaların doğru bir şekilde istiflenmesi gerekmektedir. Olası zararların engellenmesi için taşınma sürecinde tüm bu adımlara dikkat edilmelidir. Eğer profesyonel bir firmadan hizmet alırsanız yukarıda belirtilen bu durumları düşünmenize gerek kalmayacaktır. Taşınmak sizin için bir stres olmaktan çıkacaktır. 

Güvenilir Evden Eve Nakliye

Siz de evinizi, ofisinizi ya da mağazanızı taşımak istiyorsanız eTaşın ile güvenilir evden eve nakliyat hizmeti alabilirsiniz. eTaşın olarak hedefimiz  “Türkiye’nin En Güvenilir Evden Eve Nakliye Firması” olmaktır. Bunun çok önemli bir sorumluluk olduğunun farkındayız. Müşterilerimize verdiğimiz her söz bizim için bir taahhüttür.

Birlikte çalıştığımız firmalar ile sektörün üzerinde ki standartları sağlayarak hizmet veriyoruz. Bunun için tecrübe aktarımını ve eğitimi çok önemsiyoruz. eTaşın kurucu ortaklarından Ozan Özdemir, firmalar ile yakın bir ilişkide olup her 3 aylık dönemlerde evden eve nakliye firmalarıyla toplantı gerçekleştirmektedir. Bu toplantılarda iyi yapılan uygulamalar takdir edilirken geliştirilmesi gereken unsurlar tespit edilerek yol haritası belirlenir. Bu yol haritasının içinde eğitim ve mentorluk destekleri bulunmaktadır. 

Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Evden eve nakliyat fiyatı taşınma sürecinde hangi firma ile çalışılacağına karar vermede oldukça belirleyici bir unsurdur. Ancak fiyat her zaman en önemli unsur olmayabilir. Bazı evden eve nakliyat firmaları siz elinizi bile sürmeden eşyalarınızı paketleyip yeni evinizdeki yerine yerleştirerek anahtar teslim taşınma hizmeti sağlar. Böylece siz asla yorulmadan yeni evinize rahatlıkla geçebilirsiniz. İşte bu konfor hizmeti bazı evden eve nakliye firmalarının piyasada öne çıkmasını sağlamaktadır.

“Ucuz etin yahnisi yavan(tatsız) olur” atasözü boşuna söylenmemiştir ve evden eve nakliye sektörünü özetleyen önemli bir sözdür. İçinde bulunduğumuz sektörün en önemli sorunlarından biri fiyat istikrarının olmamasıdır. 3 farklı evden eve nakliyat firmasından teklif aldığınızda arada çok büyük farkların olduğunu görecek ve inanamayacaksınız. Acaba hangisi gerçek fiyat? sorusunu soracaksınız ve daha ilk anda kazıklanıyor muyum? diye düşünmeden edemeyeceksiniz. Bu yüzden size makul ve mantıklı bir fiyat üzerinden bu hizmeti almanızı tavsiye ederiz. 

Sonuç olarak, bu profesyonel hizmet sağlayıcıları ile çalışmak için çok büyük meblağlar ödemenize gerek yoktur. Eğer siz de uygun fiyata konforlu taşınma hizmeti almak istiyorsanız, eTaşın her zaman hizmetinizdedir. Daha detaylı bilgi almak için eTaşın ile iletişim kurmaktan çekinmeyiniz.

Sevgiyle kalın…

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Selçuk Açık Sultangazi Ev Taşıma
Saadet B. Açık Ulus Ev Taşıma
Asuman Açık Kurtköy Ev Taşıma
Ali Faruk K. Açık Zekeriyaköy Ev Taşıma
Şeyma Y. Açık Yeşilköy Ev Taşıma
Azad Açık Göktürk Ev Taşıma
Kubilay A. Açık Levazım Ev Taşıma
Arya Açık Florya Ev Taşıma
Ahmet Açık Acıbadem Ev Taşıma
Sanem Hanım Açık Ispartakule EvTaşıma
Yağmur Açık Yeşilköy Ev Taşıma
Aslan Açık Acıbadem Ev Taşıma
Ahmet Açık Levazım Ev Taşıma
Ayse Açık Esentepe Ev Taşıma
Fiyat Teklifi Al