Ana SayfaTaşınma Önerileriİyi Nakliye Firması Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

İyi Nakliye Firması Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ev taşıma işlemi son derece önemli ve dikkat gerektiren bir iştir. Evinizin taşınmasında eşyalarınızın en korunaklı şekilde paketlenmesi ve taşınacağınız yere ulaşımı dikkat edilmesi gereken başlıca konulardandır. Bu konularda yeterince bilgi sahibi ve tecrübeli değilseniz nakliyat alanında hizmet veren profesyonel firmalardan yardım almalısınız. Nakliye firmasıyla anlaşmadan önce detaylı bir araştırma yapmanız ve sizin için en uygun olan firmayı seçmenizde fayda var. Biz de bu yazımızda eTaşın olarak sizler için ev nakliyesi firması seçerken dikkat etmeniz gereken noktalar nelerdir ve İstanbul’daki en iyi nakliye firmaları hangileridir sorularının cevaplarını hazırladık.

Nakliye Firması Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir ?

Eşyalarınızın zarar görmeden taşınması için güvenli bir nakliye firması seçimi çok önemlidir. Daha önceden tercih ettiğiniz ya da çevrenizde tercih edilen bilindik bir firma ile çalışmak daha avantajlı olabilir. Bunun dışında mutlaka sizlerle taşınma sözleşmesi yapan bir firma seçin. Bu sözleşmede istediğiniz değişiklikleri de mutlaka belirtin.

Nakliye firması seçerken bir diğer dikkat etmeniz gereken nokta ise ihtiyaç duyduğunuz hizmetleri belirlemeniz ve bu ihtiyaçlarınızın hepsini karşılayacak bir firma seçmeniz. Örneğin taşınacağınız kat yüksekse, asansör kullanmak işinizi kolaylaştıracağından asansörlü bir nakliye firması seçmelisiniz.

Seçeceğiniz firmanın internet sitesinde firmayla alakalı tüm iletişim adreslerinin ve gerekli bilgilerin olduğundan emin olun. Bu bilgiler doğrultusunda firmayı diğer evden eve nakliye firmalarıyla mutlaka karşılaştırın ve size en uygun olanı seçin.

Evden Eve Nakliyat Sözleşmesi Neden Önemlidir ?

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi ev nakliyesi için sözleşme yapan güvenilir bir firmayla çalışmak çok önemlidir. Bu sözleşme hazırlanması ve üzerinde değişiklik yapılması kolay, taşınmanın şartlarını belirten bir sözleşmedir. Bu sözleşme her iki tarafın da yerine getirmesi gereken sorumlulukları açıkça belirtir. Bu nedenle istediğiniz maddelerde değişiklik yapıp sözleşmeyi size uygun hale getirmeniz oldukça önemlidir. Evden eve nakliyat sözleşmesi, sizin için taşınma sırasında karşılaşabileceğiniz olumsuzluklara karşı bir önlem olacaktır. Bu yüzden nakliye firmasıyla anlaşmadan önce mutlaka ortak  bir sözleşme hazırlamalısınız.

Bu yazımızda sizlere doğru nakliye firmasını nasıl seçebileceğinizi göstermeye çalıştık. İstanbul’daki en iyi nakliye firmalarından örnek bir listeyi de sizler için paylaştık. Nakliye hakkında merak ettiğiniz her şeyi eTaşın’a sorabilir, dilediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLGİLİ İÇERİKLER

1 Yorum

  1. Daha önce olumsuz bir taşınma tecrübem oldu. Evden eve nakliyat firmaları birçok vaat verip uygulamada gerçekleştirmiyorlar. Yaptığınız iş modeli güzel gözüküyor. Bu sefer eTaşın’ı deneyeceğim.

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

İlginizi Çekebilir

Fiyat Teklifi Al