Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaEvden Eve NakliyatEvden Eve Nakliyat Sözlüğüİstanbul İçi Anahtar Teslim Taşıma Nedir?

İstanbul İçi Anahtar Teslim Taşıma Nedir?

Anahtar teslim evden eve taşıma, nakliye firmalarının sunduğu bir hizmettir. Anahtar teslim evden eve nakliyat, özellikle İstanbul merkezli firmalar tarafından verilmektedir. Bu hizmet, müşterinin hiçbir şey yapmasına gerek kalmadan nakliyat firması tarafından taşınmasının yanında; eşyaların paketlenmesi, yerleştirilmesi, montajı gibi işlemleri de müşteri yerine yapılmasını sağlar. Tabi ki anahtar teslim nakliye hizmeti sadece bunlarla sınırlı değildir. Müşterinin talepleri ve firmanın imkanları doğrultusunda pek çok farklı ek hizmet almak mümkündür. Nakliye şirketlerinin tek başına sunamadığı ek hizmetler; temizlik, çilingir, tesisat ve elektrik hizmetlerinden oluşmaktadır. Biz de bu yazımızda eTaşın olarak sizlere sunduğumuz anahtar teslim evden eve taşıma hizmetlerinden bahsedeceğiz. Hadi başlayalım!

Anahtar Teslim Taşıma Nedir?

Anahtar Teslim Taşıma Nedir ?

Anahtar teslim taşıma, müşteriden evin anahtarı alınarak eşyaların paketlenmesinden yeni evdeki konumlarına yerleştirilmelerine; elektrik tesisatından temizlik ve çilingir hizmetlerinin sağlanmasına kadar tüm aşamaların yönetildiği nakliyat türüdür. Anahtar teslim taşıma sürecinde müşteri hiç bir servis sağlayıcısı ile uğraşmak zorunda kalmaz.

Günümüzün gelişen şartlarıyla birlikte pek çok insan taşınmak için anahtar teslim taşıma hizmetini tercih etmektedir. Eğer siz de taşınmayı düşünüyorsanız, biz eTaşın ailesi olarak; anahtar teslim taşınma hizmetimiz ile siz değerli müşterilerimizi taşınma sürecinin tüm zahmetlerinden kurtarmaya hazırız! Siz sadece taşınmaya karar verin, gerisini eTaşın’ a bırakın!

eTaşın’ın Sunduğu Hizmetler Nelerdir ?

eTaşın olarak taşıma hizmetimize ek olarak pek çok yan hizmeti de sunmaktayız. Üstelik tüm bu hizmetleri size yapılacak hiçbir şey bırakmadan yapmaktayız. Çünkü biz eTaşın ailesi olarak, müşterilerimize bir hizmet listesi sunmaktansa alabilecekleri en iyi hizmeti onlar için anahtar teslim olarak sağlamaktayız. Peki istekleriniz doğrultusunda sunduğumuz hizmetlerimiz nelerdir?

Çilingir Hizmeti

Yeni taşındığınız zaman evin kilitlerini değiştirmek yapılacaklar listesinde ilk maddelerden biridir. Fakat eTaşın’ ın sizlere sunduğu çilingir hizmet sayesinde çilingir aramak ya da seçmekle uğraşmanıza gerek kalmaz. Çünkü eTaşın sizin yerinize en uygun çilingir ile anlaşıp anahtar teslim taşınmanızı sağlar.

Temizlik Hizmeti

Artık taşınma sürecindeyken temizlik işlerini nasıl halledeceğinizi düşünmenize gerek yok. Çünkü eTaşın sizlerin en iyi temizlik hizmetini alması için her şeyi sizin yerinize hallediyor. Dilerseniz eski evinizden ayrıldığınızda eski evinizi, dilerseniz yeni evinize taşınmadan önce yeni evinizi, dilerseniz de yeni evinize taşındıktan sonra eşyalarınızla birlikte yeni evinizi temizleyebiliriz!

Paketleme Hizmeti

Taşınmadan önce eşyalarınızı paketlemek için zamanınız yok mu? Hiç sorun değil, eTaşın’ın sunduğu hizmetler sayesinde taşınırken eşyalarınızı paketleme işlemiyle uğraşmanıza gerek kalmaz. Anahtar teslim nakliye hizmeti ile eTaşın, taşınma sırasında kıyafetlerinizden mutfak eşyalarınıza kadar tüm eşyalarınızın paketlenmesini ve hatta yeni evinizdeki yerlerine yerleştirilmelerini sağlar.

Tesisat Hizmeti

Taşınma sürecindeyken birçok insanın elektrik başta olmak üzere pek çok tesisat işlemine ihtiyacı olmaktadır. eTaşın’ ın sağladığı bu hizmet sayesinde usta aramalarınız sona erecek. Çünkü eTaşın ihtiyacınıza en uygun ustayla anlaşıp her şeyi sizi yerinize hallederek anahtar teslim hizmet almanızı sağlar.

Kısacası eTaşın, taşınmanın yanında temizlik, tesisat, paketleme ve çilingir gibi işinizi kolaylaştıracak tüm hizmetleri sizlere sunmaktadır. Üstelik eTaşın bu hizmetleri sağlarken, sizin yapmanız gereken tek şey evinizin anahtarını bizlere emanet etmek olacaktır. eTaşın ve hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak için internet sitemizi ziyaret edebilir, aklınıza takılan herhangi bir konu için 7/24 bizimle iletişime geçebilirsiniz!

RELATED ARTICLES

2 YORUMLAR

  1. Merhaba,
    Anahtar teslim nakliyat hizmeti, zamanı kıymetli olan benim gibi insanlar için çok güzel bir hizmet.
    Ev temizliği hizmetini de çok iyi düşünmüşsünüz.

  2. Yoğun tempomuzda, taşınma sırasında bizim aklımıza gelmeyecek detaylar güzel düşünülmüş. Kendi işlerimiz aksamadan bizim yerimize profesyonel kişilerin ilgileniyor olması çok daha kolay bir süreç geçirmemizi sağlayacak gibi duruyor.

CEVAP VER

Yorum
İsminizi girin

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Selçuk Açık Sultangazi Ev Taşıma
Saadet B. Açık Ulus Ev Taşıma
Asuman Açık Kurtköy Ev Taşıma
Ali Faruk K. Açık Zekeriyaköy Ev Taşıma
Şeyma Y. Açık Yeşilköy Ev Taşıma
Azad Açık Göktürk Ev Taşıma
Kubilay A. Açık Levazım Ev Taşıma
Arya Açık Florya Ev Taşıma
Ahmet Açık Acıbadem Ev Taşıma
Sanem Hanım Açık Ispartakule EvTaşıma
Yağmur Açık Yeşilköy Ev Taşıma
Aslan Açık Acıbadem Ev Taşıma
Ahmet Açık Levazım Ev Taşıma
Ayse Açık Esentepe Ev Taşıma
Fiyat Teklifi Al